18.BÖLÜM-GEÇMİŞ

4.7K 339 7
                                    


**
Hani bazı anlar olur,o anlar her daim aklınızdan çıkmasın istersiniz o an zamanı durdurmak istersiniz ya.
Bugün sabahın bu anı benim için öyle gerçekten.
Görkem Tutuç omzumda uyuyor,aslında başta ben uyuyordum evet ama sonrasında ne olduysa artık o omzumda uyuyor.
Nefes alışı o kadar sakin ve hoş ki. Ve kokusu hem parfüm hem de kendine ait kokusuyla karışmış ve ortaya böyle etkileyici bir sonuç çıkmış olmalıydı.
Üzerimdeki örtüyü kafasını omzumdan çekmeden olabildiğince üzerine örtüp bir süre daha izledim suratını. Görkem yakışıklıydı,çekiciydi,güzeldi. Erkek güzeli nasıl olunursa öyleydi  o. Her ne kadar ondan etkilenmemek için sürekli kurallar koysam da kendime o kurallar sadece Görkem'i görene dek işliyordu sonraysa puf.
Yutkundum ve Görkem'i kaldırmak üzere-hiç istemesem de-  omzumu çekmek için hareketlendiğim de kolumdan tuttu birden beni.

"Sadece beş dakika daha uyuyacağım.." sonra ise bedenimde hissettiğim heyecan ile yaptığım şeyi durdurdum.Boğazımda bir şeylerin düğümlendiğini hissettim,teninin tenime değmesi miydi neden yoksa başka bir şey mi bilmiyordum.
Biraz daha öyle kalmaya karar verdim sonuçta beş dakikacıktan ne olabilirdi ki?

**
O günden sonrasında Görkem Tutuç pek karşıma çıkmadı ancak yarın akşam annemle alakalı konuda dışarı çıkacaktık aslında şimdiye kadar Görkem ile az çalıştığımızı düşünürdüm ancak benim haberim yokmuşta o neler araştırıyormuşta haberim yokmuş.
Annem hakkında benim bile bilmediğim birkaç şeyden bahsetti. Annem vefat etmeden üç ay önce bir kursa yazılmış, dikiş nakış kursu.

TAKİPÇİHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin