Bonusový díl

2.3K 111 5
                                    

Naše Ester krásně rostla a už konečně začala spinkávat celou noc. Chtěl jsem udělat Louimu hezké překvapení. Objednal jsem si černý sametový župánek. Byl nádherný a ten materiál byl lesklý a dokonalý.
Společně jsme uspali Ester. Loui řekl, že si půjde lehnout a číst si, já řekl, že půjdu do sprchy. Navlékl na sebe krajkové spodní prádlo a na to zavázal župan. Jěště jsem si upravil malinko vlasy v zrcadle tak, jak to má Loui rád. Opatrně jsem vyšel z koupelny a šel rovnou do ložnice. Louis si opravdu četl, až když jsem se postavil před postel, zaregistroval mou přítomnost.

Oboum nám nastalo krásné období, kdy jsme nemuseli celou noc probdít u malé. Hezky spala a v noci se probudila tak jednou za týden nebo vůbec. Oba ji moc milujeme a jsme šťastní.
Spokojeně jsem ležel v posteli a četl si knihu, kterou jsem při Harryho příchodu absolutně přestal vnímat a s úžasem hleděl na jeho tělo. Prohlížel jsem si ho seshora dolů, zdola nahoru, pusa otevřená.
Byl úžasný, krásný, můj...
Knihu jsem odložil nabok, už mě vůbec nezajímalo, jak skončí její děj. Teď mě akorát zajímalo, jak skončí tady tohle.
Vstal jsem a šel k němu, přitáhl jsem si ho za boky do polibku.
"Jsi nádherný lásko."

Tomuhle se říká láska, nic mě nemohlo potěšit víc. Bylo to nádhernější, než kdyby mi řekl, že jsem sexi nebo něco takového. Byl pro mě jako droga.
Když mě políbil na rty a pohladil mě přes boky. Bylo to tak nádherné, oboum nám to chybělo.
"Jsem moc rád, že se ti líbím lásko." Usmál jsem se do polibku, po kterém mě Loui položil do postele.
"Miluju tě, víš to?" zeptal jsem se, když se nade mnou skláněl a sledoval mě.

Uložil jsem si ho hezky na postýlku a sledoval ho. Oči mu svítily, ret měl skouknutý, což mě dostávalo do kolen.
"Vím." Usmál jsme se. "Já tebe víc lásko, jako nikoho nikdy," políbil jsem ho na nos a pak na rty.
Rukama jsem mu hladil boky a i přes látku županu jsem cítil krajku a usmál se.

Musel jsem se nad jemnými doteky usmát. Když jsme se poznali, byl to arogantní a drsný pouliční vandal a za rok se změnil na toho nejstarostlivějšího kluka na světě.
Když mi přejel po boku, věděl jsem, že ucítil krajku, měl pro ni slabost. Hladově jsem se vrhl na jeho rty. Chutnaly dokonale jako pokaždé!

Zuřivě jsem ho líbal. Tahal mě za vlasy a já mu sténal do rtů. Dobře věděl, co má dělat. Ale to já také...
Sehnul jsem se k jeho krku a začal ho líbat, okusovat, sát na určitých místech. Miloval jsem chuť jeho krku. Byl tak hebký a teď po dlouhé době si ho můžu označit, aby každý věděl, že tenhle kluk patří jenom mně!
Harry se prohnul v zádech, když jsem narazil na obzvláště citlivé místo a já se ušklíbl a sjel níž na jeho klíční kosti.

Loui mě kousal jako kdyby tohle bylo naposled, co jsme spolu. Bylo to tak dokonalé! Jeho zuby byli jemné a přitom tak hrubé. Věděl jak na mě. Miloval jsem všechny jeho stránky. Jak ty dravé a divoké, tak ty něžné. Narazil na můj bod a já se prohnul jako luk, byl dokonalý. Věděl jsem, že tam budu mít pořádnou modřinu!
"Lásko... netýrej mě."

Rozvázal jsem mu župan a zalapal po dechu, když jsem ho tam jen tak viděl ležet v krajkovém spodním prádle. Vypadal úžasně, nemohl jsem odtrhnout zrak.
Zavrčel jsem a s polibky postupoval níž až k jeho podbřišku, kterému jsem se chvíli věnoval, než jsem jeho poklad políbil přes látku kalhotek a on vzdychl.
Obrátil jsem si ho na bříško. Provokatér jeden... Vyšpulil na mě ten jeho nádherný zadeček!
Pomalu jsem mu stáhl kalhotky a foukl mu na vstup. On se zhluboka nadechl, ale to už jsem mu jazykem zajel dovnitř.

Řekněte mi, že to neudělal! On to neudělal, že ne.... Když jsem to ucítil, nemohl jsem si pomoct a s  ohromným vzdychem jsem se prohnul jako luk. Věděl, že miluju jeho jazyk, byl dokonalý jako on sám.
"Louisi! Proboha!" vykřikl jsem, když se uvnitř mě pohl. A já potichounku zasupěl, protože se můj kamrád ocitl mezi mým břichem a krajkou, která škrtila.

Tak úžasně vzdychal. Tenhle zvuk jsem chtěl poslouchat pořád.
Rukama jsem mu půlky roztahoval od sebe, abych měl lepší přístup k jeho dírce a mačkal je. Věděl jsem, jak má tohle rád a jak citlivý zadeček má.
Věděl jsem, že je blízko a právě proto jsem se širokým úšklebem přestal.

Můj klín se ozval a už to opravdu bolelo. Byl jsem tak blízko, stačil by mi jenom kousíček, než bych se překlopil přes tu dokonalou hranici... Ale on přestal! Smutně jsem zakvílil do polštáře.
"Louisii! Proč mi to děláš! Jsi tak protivný, hnusný, arogantný, sexi ďábel, ale za tohle... Bych tě nejraději zabil!

Lehl jsem si bokem k němu a sledoval jak funí do polštáře, pořád s vystrčeným zadečkem nahoru.
"Ale no, snad se nebudeme zlobit." Na to pouze zavrčel, ale když ucítil mé prsty jak krouží kolem jeho dírky, které dnes zřejmě nedám pokoj, poslušně utichl a začala sténat.
Zajel jsem mu prstem dovnitř a díval se na jeho profil. Ty jeho výrazy tváře mě nutili být tvrdým a ty vzdychy... Bože! Byl tak krásně hlasitý.
Netrvalo dlouho a když jsem do něj chtěl vsunout třetí prst, vyvrcholil.
"To už?" ušklíbl jsem se.

"Měli jsme dlouho přestávku," zašeptal jsem mezi vzdechy, které unikali z mých rtů. Byl dokonalý, on, jeho prsty, rty, zadek a... No prostě všechno! Miloval jsem na něm všechno. Když jsem se mírně vydýchal, přitáhl jsem si ho za zátylek k sobě a surově se mu vpil do rtů.
"Ošoustáš mě dnes? Nebo?" zeptal jsem se drze, potřeboval jsem ho! Aspoň jednu jeho část.

Zhluboka jsem se nadechl.
"Už jsem se bál, že se nezeptáš," ušklíbl jsem se a převalil ho pod sebe. Hladově jsem ho líbal, tak moc jsem ho potřeboval.
Jeho ruce mě pomalu začaly zbavovat všeho oblečení, přičemž já se ho snažil ještě trochu roztáhnout pro sebe.
Boky přirážel o mě, než jsem byl zcela nahý. Vytáhl jsem z něj prsty a nasměroval svou chloubu k tomu kroužku svalů, pomalu zasouvajíc.

Z očí mi vyhrkli slzy, tak moc jsem si odvykl od toho pocitu plnosti. Chyběl mi, ale byl to nezvyk být zase naplnený jeho chloubou. Bolestivě jsem zakňučel, než zasunul až po kořen. Loui chtěl začat přirážet, já ho ale zastavil.
"Loui, dej mi sekundu, jenom chviličku," zašeptal jsem a uložil si hlavičku do mezery mezi krkem a ramenem. Bolest odezněla a pomaloučku jsem se rozpohyboval.

Utřel jsem mu slzy z tváře a usmál se na něj. Čekal jsem, než přirazil proti mně. To byl signál a já začal zprvu pomalu a něžně přirážet, ale když si Harry zvykl, začal mírně kňučet, že jdu moc pomalu, tak jsem přidal.
"Lepší?" zavrčel jsem a strefil jeho prostatu, načež vykřikl.

Prvotní bolest odezněla a nahradila ji jenom slast. Čistá slast, která se rozlévala mým tělem. Bylo to tak dokonalé. Loui nasadil své obvyklé tempo, které bylo sakramentsky rychlé a začal se strefovat do mé prostaty. Sténal jsem jako děvka, při něm to jinak nešlo. A nenávratně se blížil pocit přicházejícího orgazmu. "Lou... Lou už budu!"

Když to řekl, ještě jsem přidal - i když to bylo vlastně nemožné - a rukou mu začal přejíždět po jeho chloubě. Opravdu netrvalo dlouho a vystříkl do mé ruky. Vůbec mě nevnímal, oči měl pevně zavřené a pusu otevřenou.
Vyšel jsem z něj a sám si rychle rukou jel po chloubě a udělal se na jeho břicho.
(Přece tak brzo určitě další dítě nechceme ani jeden.)
Ubrouskem jsem ho utřel a lehl si k němu, dávajíc mu polibek na jeho horké rty.
"Tak neuvěřitelně moc tě miluji."

Po úžasném orgazmu jsem se vydýchal a přitulil k mému Louimu. "I já tě moc miluji!" zavrněl jsem mu do ramene. Byl dokonalý a byl jenom můj. Dokonalý kluk, který mě miloval a já miloval jeho.

"You will be mine!" ~ Larry texting ✓Where stories live. Discover now