31.

2.7K 164 3
                                    

Když si Lou lehl do trávy, já se posadil k němu a několik kluků kolem mě. Dělali mi korunku z květů a já se jenom usmíval, no po chvilce do mně jeden doubl prstem. Koukl jsem na něj, byl hezký - černé vlasy černé oči a jiskra. "Kdyby tě někdy náhodou omrzel, zavolej," usmál se a podal mi číslo na čistě bílém papírku. Ten jsem si hodil do kapsy a usmál se. Kluci něco štěbetali o posledním vydání časopisu, jak mi to na tam slušelo a jak se těší na další.

Pozoroval jsem oblaky a poslouchal dav kolem nás. Harry seděl hezky vedle mě a hrál se se stébli trávy.
"Harry, kéž bych byl jako ty," vyřkl jeden a ostatní se mu jen zasmáli. Zamračil jsem se, proč mu ničí sny?
Najednou jsem si všiml, že nám chybí jeden člen. Posadil jsem se a porozhlédl se po okolí. "Bene!"

"Lou, klid... tady je," zasmál jsem se a ukázal za sebe, kde ho kluci rozmazlovali a různě ho drbali všude možně, což si moc užíval. Pak jsem zaměřil pohled na toho šedoočka, který by chtěl být jako já a ostatní ho za to vysmáli. Ukázal jsem na něj prstem. "Ty, zvedni se!" poručil jsem mu a on poslechl. "Triko dolů," řekl jsem  hned potom a i to poslechl a bez váhaní si ho sundal. Nebyl dokonalý, ale velice hezký.
"Zítra v 9:00 v studiu na rohu východní ulice, potřebujeme modela," dokončil jsem a ten kluk zůstal opařeně stát na místě.

"Oh můj bože!" Musel jsem si zakrýt uši před jeho šťastným křikem, ale taky jsem se zasmál. "Držím palce," mrkl jsem na něj a zdálo se, že Harry trochu žárlí. Ať si to vypije, já žárlil, když ho všichni obskakovali.
Po chvíli se to tady vylidnilo a zůstalo už jen pár kluků z jejich party. Ben se zdál být spokojený a Harry se ke mně tulil, zatímco ostatní mu něco vykládali. Neposlouchal jsem je, byl jsem zabrán do objímání svého sluníčka. Ale musím uznat, dělal jsem všechno pro to, abych tam neusnul.

Kluci seděli po párech a taky se tulili a povídali mu o tom, jaká jsem pro ně inspirace. Pak ale přešla téma na to, proč jsem naživo tak hubený a jestli to není nebezpečné. Lou vedle mě se napl a já raději neodpovídal a jenom kývl hlavou. Po asi další hodině odešli všichni. Sebral jsem Louiho a Bena a už jsem je tahal domů.

"Harry, noták," snažil jsem se ho zastavit, nebo alespoň donutit, aby zpomalil. Ben za námi doslova běžel. Na chvíli jsem se zastavil a vzal si ho na ruky.
Doběhl jsem Harryho a postavil se před něj. Chytl jsem ho za rameno a díval se mu do očí. "Co se děje? Nějak moc uháníš domů." Neodpovídal. "Je to kvůli tomu, co říkali oni?"

"A-asi ano..." zašeptal jsem smutně a musel jsem ho obejmout - potřeboval jsem cítit, že je se mnou a že se mi nic nestanane, jinak bych se asi rozbrečel. Chvilku jsme se jenom tak objímali, než jsem se uklidnil. Lou mě vzal za ruku a společně jsme se pomalounku vybrali domů.

Povzdechl jsem si, ale přesto ho následoval. Šli jsme v tichu, nikdo nic neříkal. Harry se tvářil nadmíru smutně, ještě víc než dnes ráno, když si myslel, že jsem se zranil kvůli němu.
Chytl jsem ho za ruku a doma, když se za námi zavřely dveře, jsem ho opřel o zeď vedle. "Harry, nebuď smutný, prosím. Bude to okey," pohladil jsem ho po tváři.

"Snažím se," kňuknul jsem a nechal se hladit.
"Budeš se mnou, i když už víš, co to obnáší?" Nebál jsem se těch kluků, bál jsem se toho, že mě Lou opustí, když viděl, co to obnáší. Koukl jsem se na něj zezpodu, v očích jsem měl slzy velké jako hrách.

"Ty můj blázínku," usmál jsem se a vtiskl mu polibek do vlasů. Hned se ke mně natiskl a smrkl mi do ramene. Objal jsem ho a kolébal se sním ze strany na stranu. "Proč bych neměl být s osobou, kterou miluju?"

"Já... já nevím. Bojím se, že mě budeš mít plné zuby a odejdeš odemně," zavzlykal jsem. Lou mně zvedl a zanesl do naši ložnice, kde mě položil a obejmul. Kolíbal se se mnou než jsem se uklidnil.

"Tebe bych nikdy neopustil." Společně jsme tam hezky potichu leželi a užívali si přítomnost jeden druhého. Harry se ke mně tiskl jako klíště."Lásko, moje... Trošku povol, nemůžu dýchat," zasmál jsem se a pohladil ho po zádech.

"Promiň, promiň, promiň," vypískl jsem a odskočil od něj. Lou se rychle nadechl a pak si mě přitáhl zpět k sobě.
"Co budeme dnes dělat? Je teprve poledne."

Jeho tělo příjemně hřálo to mé. "Hmm, můžeme zajít někam na oběd, protože si ho dnes ještě neměl. Nebo do kina." Tvářil se, že přemýšlí. I když... tvářil se, že ani jeden z mých nápadů se mu nelíbí. Oba jsme se porozhlédli po pokoji a ten jeho přistál na foťáku, který ležel na poličce při skříni.

"Chceš se naučit fotiť?" usmál jsem se a podal mu foťák z poličky. "Bude sranda a ty budeš aspoň mít nové fotky."

Vyvalil jsem oči na ten přístroj v mých rukou.
Ajajaj...
"T-tak... Tak jo?" přikývl jsem slabě na souhlas a on už mě někam táhl.

Usmál jsem se a zatáhl ho do hosťovského pokoje. Spokojeně jsem se usmál . Otevřel jsem skříň, kde jsem měl všechny věci z focení. Otočil jsem se k němu zády a vysvlékl se. Ze šuplíku jsem si vytáhl černé sametové kolhotky a taky podvazky.
"Líbí se ?"

Pusu jsem otevřel dokořán. Celého jsem si ho prohlédl. Byl tak nádherný, ladně se promenádoval v tom sexy prádle kolem mě. Kde to sebral? Doufám, že toho má víc a v mé přítomnosti to bude nosit častěji.
"Nádhera," usmál jsem se se skousnutým rtem zapínajíc foťák.
A ne jen mně se to líbí...

"You will be mine!" ~ Larry texting ✓Kde žijí příběhy. Začni objevovat