32.

2.8K 160 7
                                    

Bože, byl jsem tak rád, že se mu líbím. Párkrát jsem se před ním přešel a pak si lehl na postel, kde jsem se dal do pozice kočky, takže můj zadeček byl namířentpřímo na něj.
"Můžeš," zasmál jsem se vesele.

"Oh bože," zašeptal jsem si pro sebe a polkl, když se ještě víc prohl v zádech pro lepší efekt.
S rozklepanýma rukama jsem nastavil foťák na ten jeho nádherný, kulatý zadeček a udělal první snímek. "Dokonalé."

Když mě odfotil protočil jsem se na záda a spokojeně se rozvalil. Nohy jsem pokrčil v kolenou a dal od sebe. Zaslechl jsem vzdech a já se zasmál. Byl jsem rád, že se mu líbím.
Zaslechl jsem několik zvuků odfocení snímků. A pak se mně dotkly dvě velké dlaně.
"Lou? Co děláš?" zeptal jsme se rozklepaně.

"Klid, jen si tě uložím," mrkl jsem na něj a překulil ho na bříško. Nohy jsem mu pokrčil a kotníky mu ve vzduchu překřížil. Podíval se na ně, zatímco já mu přikázal podepřít se na loktech. Poslušně můj příkaz splnil a jeden prst si vložil provokativně mezi zuby. A ještě se laškovně usmál! No počkej!

Spokojeně jsem se zasmál a Lou zalapal po dechu. Několikrát stiskl foťák a já se jenom usmíval. Pak ale na mém pozadí přistála jeho dlaň a já vypískl.
"Louui!! Co děláš!!" zavrčel jsem trošku, štípalo to.

Políbil jsem ho na tvář. "Nic," zašeptal jsem mu do ucha až se otřásl. Místo, kde jsem ho plácl začalo mírně červenat. To bude fotka.
Pohladil jsem ho po bolavém místě a nechal ho našpulit zadeček. Trochu jsem odsunul černou látku a odfotil slabý otisek ruky na jeho pozadí.
"Ani nevíš, jak božsky to vypadá."

"Tuším!!" zaprskal jsem na něj a on se jenom začal smát. Jeho smích jsem měl tak rád, ale hned na to jsem znovu zakňučel, pretože jeho dlaň přistála i na druhé půlce zadečku.
"Louuuuuuuuuu!!!" vypískl jsem. Proč mě mlátí? Vžyť jsem nic neudělal!

"Ale no," zasmál jsem se dodělávajíc snímek. Lehl jsem si vedle něj na bok. Jednou rukou jsem si podepřel hlavu a tou druhou jsem mu hladil bolavá místa na zadečku. Chvíli kňučel, ale pak si jen tak lehl a užíval si to.
"Lepší?"

"Mhm..." zabručel jsem a spokojeně si lehl do peřin. Lou mi hladil bolavou pokožku, no z ničeho nic přestal. Tedy to jsem si jenom myslel. Jeho ruku nahradil malinký polibek.
"Louu???" zapištěl jsem jako malá holka.

V ruce jsem promnul jednu jeho půlku a druhé věnoval polibek. Měl tak kurevsky dokonalý zadek. Není to protizákonné?!
"Líbí se mi tvůj zadek," zasmál jsem se a políbil ho ještě jednou.

"Nelichoť mi Lou, nemám ho hezký," zamumlal jsem do polštáře, protože mi dělal neuvěřitelně dobře tím, jak mi masíroval zadek.
"Louuuuuuuuuu! Ty mě týráš!!!" zasmál se a hned potom mě kousl a to celkem silně. Začal mi sát tu jemnou kůži.

"Uhm, proč bych nemohl," zamumlal jsem do kůže jeho hříšného pozadí. Už vím, co se mu tak líbilo na provokování mě... Je to sranda. A taky úžasný pocit.
Slyšel jsem mírny vzdech, který se snažil tlumit do polštáře. S polibky jsem postupoval výš po jeho zádech.

Pomalu mě začal líbat přes zadeček a pokračoval výš. Šel přes lem až na záda. Líbal mi páteř, několikrát mě jemně kousl.
"Louu..." zavrněl jsem, když mě kousl těsně pod lopatkou.
"Opravdu tě to baví?!"

Pomalu jsem postupoval výš až jsem se ocitl na jeho krku. "Šíleně moc," zamumlal jsem mu do krku. Rty jsem se jemně dotýkal jeho kůže.
Nalehl jsme si na jeho záda a on vypískl. Snad ho neudusím objetím..

Lehl si na mě a já jsem byl tak rád, byl se mnou a myslel jsem, že se roztopím šťestím.
Lou mě žačal hladit po vláskách a já jsem vrněl. Bylo to tak nádherné.
"Miluju tě."

"Já tebe víc, lásko," usmál jsem se do polibku, kdy jsem mu dal prostor se přetočit na záda.
"Den ode dne víc a víc. Tak na to nezapomeň," podíval jsem se mu hluboko do očí.

"Nezapomenu... nikdy," usmál jsem se a políbil ho na bradu.
"Mám tě moc rád," zašeptal jsem mu do krku a jemně ho taky kousl. Byl tak roztomilý.

Zavrněl jsem. Jeho zoubky byli ještě tak nezkušené, ale přesto tak dychtivé a nenásytné.
"Já myslel, že mě miluješ. A teď řekneš, že mě máš rád?" zasmál jsem se. Začervenal se, byl k sežrání. Věděl jsem, že toto malinké roztomilé stvoření chci při sobě už napořád.

"Já... No... Já, promiň!" zakoktal jsem s červení ve tváři. "Já tě miluju!" vykřikl jsem a hned na to zčervenal jěště víc, přitulujíc se k jeho hrudi. Cítil jsem se tak bezpečně, jeho náruč mi dávala pocit domova.
Spokojeně jsem si uložil hlavu k jeho krku a prstem mu kreslil kroužky po zádech. Bylo to tak překrásné... kdyby mu nezazvonil mobil.

Užíval jsem si tuto chvíli, ale vždy to musí skončit. Teď to ukončil můj mobil s blikajícím jménem "máma". S povzdechem jsem to sebral.
"Mami, co se děje? Pokud vím, v nemocnici se o tebe má kdo postarat," zasmál jsem se.
"Nech si ty vtipy," zasmála se také. "Jenom bych ti chtěla říct, že máš sestřičku a-" "Bože zase dvojčata," promnul jsem si obličej.
"Vždyť s námi nebydlíš," zasmála se. Ale hlídat je budu... "Ale dokončím to... A- brášku." Konečně!! Usmál jsem se jako blázen.

Lou se ode mě odtáhl a já trochu zavrčel. Chtěl jsem být ten, kdo má všechnu jeho pozornost, ale jaksi se mi to nepovedlo.
Zmučeně jsem sebou plácl o polštář a čekal až dovolá. Jediné, co jsem slyšel je to, že jeho máma porodila a že má brášku. Byl jsem tak rád i za něj. Vím, že brášku moc chtěl.
Po chvilce se vrátil usmátý jako sluníčko a já se musel taky usmát, nechtěl jsem mu kazit náladu.

Hodil jsem se vedle Harryho a šťastně ho objal. Hraně jsem si povzdechl. "Máma zase porodila dvojčata." Zasmál se mému tragickému vystoupení, kdy jsem hrál umírající zvíře, a pak mě plácl do ramene. Stejně jsem byl za brášku rád.
Náhle mi přišla fotka dvou miminek od mámy s popiskem "Doris & Ernest". Usmál jsem se a ukázal to i Harrymu.

"Bože, ti jsou nádherní!" vykřikl jsem a ihned mu ukradl mobil. Miloval jsem miminka a tahle byla tak hezká! "Nádherná," usmál jsem se a začal se zvedat. Pomalým krokem jsem šel do kuchyně.
"Jaké jídlo mají tvoje ségry rády? Něco jim doneseme, když máma asi nebude moct chvíli vařit."

Otevřel jsem pusu, sedl na židli a jen se na něj tak díval... To jako vážně?
Jeho úsměv jasně mluvil za vše.
"Tak, ty malí potvůrky snědí cokoliv," podrbal jsem se za krkem, "ale všechny milují palačinky."

"Dobrá! Udělám jim takové palačinky, jaké jěště nejdedli!" usmál jsem se a vytáhnul všechny pánve co jsem měl. Nakonec jsem udělal asi 5 druhů palačinek a i wafle, lívance a koláč. Všechno jsem naskládal do obrovské krabice na potraviny a spokojeně se usmál na Louiho.
"Doufám, že jim bude chutnat." Otřel jsem si spocené čelo a podal na ochutnání i jemu. "Dobrou chuť, lásko."

"Panejo," uchechtl jsem se. "Je toho tolik."
Ochutnal jsem z každého, byl by hřích, kdyby ne. "Lásko, je to vynikající. Všechno je báječné." Přitáhl jsem si ho do klína. "Určitě jim to bude chutnat," olízl jsem si šlehačku ze rtu.
Sebral jsem si trochu šlehačky i ze stolu a otřel trochu o Harryho nosík. Vykulil na mě oči.

"Heeej, co děláš!!" vykřikl jsem se smíchem a položil mu můj nos na rty.
"No olizni mi to, ty potvoro!" přikázal jsem mu a on mi namísto toho do nosu kousl.
"Au! Seš zlej, tak radši pojď, jdeme. Sestřičiky už jsou určitě hladové." Zvedl jsem se z něj a sebral ze stolu nádobu s obědem pro holky.

"You will be mine!" ~ Larry texting ✓Kde žijí příběhy. Začni objevovat