34.

3.2K 167 18
                                    

15+
Snad si ji užijete :3

***

Celou cestu jsem byl jako na trní. Na co jsem se to proboha upsal. Vrtěl jsem se na sedadle spolujazdce, ale můj kamarád v kalhotách se domů těšil. Já ale nevěděl, co mám od Louiho čekat. Počas cesty mě Lou hladil po noze a šeptal uklidnující slovíčka. Přišli jsme až před dům, kde Lou vynesl Bena a já šel za nimi.

Harry byl nervózní, viděl jsem to na něm. Ale také vzrušený z nepoznaného.
Ben celý unavený zalezl do svého pokojíku a ulehl do pelíšku. Ještě jsem za ním zavřel dveře a obrátil se na svého přítele. Pomalým krokem jsem šel k němu, chvěl se, ale nevím zda strachem, nervozitou nebo vzrušením, nebo vším.
Začal jsem ho pomalu líbat, aby se nebál. Chtěl jsem, aby si to užil také, přeci jsem mu to dávno slíbil.

Užíval jsem si jeho péči, hladil mě a líbal, já si to tak moc užíval, vyžíval jsem se v jeho péči. Lou mě sebral na ruce jako nevěstu a zanesl mě až do ložnice, kde mě jemně položil do nadýchaných peřin. Rukou přejel přes můj krk na hruď a skončil na mém rozkroku, který silně stiskl až jsem musel zasténat.

V jeho zelených očích se odrážela touha. Nevěděl, co může očekávat, ale nedočkavost z něj sršela na sto kilometrů. O tom mluvil jeho první nejistý dotek na mých zádech, který mi věnoval.
Sklonil jsem se a pořádně ho políbil, aby vnímal všechny emoce, co se ve mně objevily. Doufal jsem, že cítí tu lásku a ví, že to není jen zahrávání si s ním.
Hladil jsem ho všude možně, líbal i na krku a on vzdychal, což byla rajská hudba pro mé uši.

Koukl jsem se na něj, jeho oči mě zkoumaly jako kořist. Byl to jeho typický pohled, kterého se asi nikdy nezbaví. Pohladil jsem ho po vlasech a následně po zádech. Usmál jsem se a pozoroval ho, každý sval jeho těla, každou křivku, všechno. Všechno, co jsem na něm miloval.
Pomalu mi vjel pod jemnou tenkou látku trika a pohladil mně po bříšku. Potáhl rukou nahoru a pohledem mi naznačil, že mám zvednout ruce, aby mě mohl uvolnit z trika. Poslechl jsem a za chvilku jsem na mé kůži ucítil jeho horký dech. Nahlas jsem zalapal po dechu a zavzdychal, když se bříšky prstů dotkl mé bradavky. "Louuu..."

Zakňučel jako zvíře. Tak hrdelně, emočně. Jeho tělo prahlo po tom mém a moje po tom jeho. Přitahovali jsme se jako dva magnety.
A to jeho tělo vypadalo tak hříšně dokonale. Jenom na moment jsem chtěl ochutnat jednu jeho část, kterou se stali bradavky. V jedněch prstech jsem mnul jednu a v druhé sál druhou. Pak jsem je prohodil. Harry vplul svými tenkými prsty do mých vlasů a když jsem jemně bradavku skousl, zatahal za ně spolu se vzdychem. Byl tak dokonalý.
Polibky jsem si razil cestu níž, než mě zastavili jeho ruce a zatahali si za tričko.

"Louuu!" vykřikl jsem když mně kousl a zavzdychal jsem, pomalu rukama mapoval můj trup až k lemu mých kalhot. No on měl jěště pořád triko. Jemně jsem ho zatahal za triko a svlékl mu ho. Když jsem ho uviděl bez trika, měl jsem pocit, že se rozteču. Byl tak nádherný. Unešeně jsem prsty obtahoval jeho tetování.
"Jsi nádherný Lou," zašeptal jsem než se znovu přisál rty na mou kůži. Teď mi bylo úplně jedno, jestli někdo uvidí ty kousance nebo něco jinýho, tahle chvíle byla dokonalá.

"To ty taky," políbil jsem ho na krku. Jeho malé ručky zatím putovaly po mém hrudníku a obkresovaly každé tetování, každý sval. Nevěděl se mě nabažit, ale to ani já jeho.
Naše polibky postupovali na vyšší level a to samé se dělo s pohyby rukou. Ty jeho již byly sebevědomější a mé nedočkavé.
Opatrně jsem zaplul pod látku kalhot a přes kalhotky, jak jsem zjistil že má, jsem ho malinko dráždil na jeho kamarádovi, který chtěl ven.

"You will be mine!" ~ Larry texting ✓Where stories live. Discover now