21. Bölüm

1.8K 128 2
                                    

"Saçmalama lütfen....beni gelip burada öldürecek halleri yok ya! Hem de onca insanın içinde."

"Yine de artık bu kadar göz önünde olmamalısınız Bella. Bu insanlardan herhangi biri, epsilonlardan olabilir."

Gözlerimi devirdim. Tyler ile birlikte, geçen sefer Chris'in doğum gününü kutladığımız cafeye gitmiştik. Karşımda oturuyordu. Önünde kağıtları vardı.

"Sanırım bu şeyden o kadar çok korkmuyorum."

"Bilemiyorum Bella....bana oldukça korkutucu geldi!...yani düşünsene aynı türdensiniz ama o seni öldürmek istiyor. Bunu kendine yaşam tarzı edinmiş."

"Daha korkutucu şeylerle karşılaştım. Eski sevgilimin bir kurt olduğunu, benimle birlikteyken aynı zamanda Jessica ile bir ilişkisi olduğunu öğrendim....sevgilimin amcası ailemi öldürdü, halası da beni öldürmeye çalıştı. Annemin arkadaşı bir basiliskti. Bill yüzünden Chris'i kaybettiğimi sanmıştım. Jeff yüzünden gerçekten uzun bir süre kaybetmiştim. Seni şu virüs yüzünden kaybediyordum."

Suratımı buruşturdum.

"Sanırım haklısın! Böyle bir şey ile ilk kez karşılaştığım için korkmam gerekiyor. Hatta ben uygun bir yere saklanayım, siz gidince bana haber verirsiniz."

"Vay canına!" Dedi Tyler büyük mavi gözlerini masaya doğru sabitleyerek.

"Gerçekten de belli süre sonra her şeyin normal gelmesi son derece normal!"

Hafifçe gülümsedim ve önümdeki limonata bardağını alıp içmeye başladım.

"Ama ben yinede dikkatli olmanız gerektiğini savunuyorum. Tamam belki çok fazla şey yaşadınız. Hatta bu yaşadığınız şeyler normal bir insana göre oldukça fazla da olabilir. Ama bütün bunlardan kurtulabilmen, diğerlerinden de kurtulacağın anlamına gelmez. Dikkatli olmalısın!"

"Artık hiçbir şey umrumda değil!....gelsinler ve ne istiyorlarsa yapsından. Dayanabildiğim yere kadar dayanırım."

"Güçlüsün Bella.....eğer ailen yaşasaydı..eminim ki seninle gurur duyarlardı. Şu anda da duyduklarına eminim."

Böyle demesiyle içim bir tuhaf olmuştu. Haklı olabilir miydi? Acaba şu anda benimle gurur duyuyorlar mıydı? Yoksa yaptıklarımdan rahatsız mı olurlardı?

....

-David

Etrafıma bakınarak koridorda yürüyordum. Son birkaç gündür gözüme kestirdiğim kişileri izliyor ve bazı notlar alıyordum. Yaklaşık bir haftadır Diana'yı düşünüyordum. Onu dönüştürme konusunu düşünüyordum. Ed dönüştürmemi söylüyordu aynı zamanda Chris ve Jessica'da katılıyorlardı. Fakat Bella bir şey söylemiyordu. Bunun benim sürüm olduğundan kararı benim vermem gerektiğini söylüyordu.

Kütüphaneye doğru girdim ve eşyalarımı bir masaya yerleştirdim. Ardından hızlı bir şekilde kitaplara yöneldim. Raflardan kitap seçmeye çalışıyordum. "Dünya Savaşları" nı konu almış bir kitap arıyordum. Tarih bölümüne bakınmaya devam ettim. Kitap gözüme takıldığında gülümsedim ve hemen elimi oraya attım. Benimle birlikte biri daha elini kitaba doğru uzatmıştı.

Kafamı kaldırarak ona baktım. Sarışın bir kız...Bu kızı öncesinde de gördüğümü hatırlıyordum. Genelde bahçede görüyordum.

"Üzgünüm ama onu almam gerekiyor!"

Kızın ince sesiyle dişüncelerimden ayrılmıştım.

"Haftaya yetiştirmem gereken bir ödevim var!" Dedim gülümseyerek.

Kurtlar Arasında  (5. Kitap) #Wattys2017On viuen les histories. Descobreix ara