||Mededeling||

886 68 97
                                    

Sorry, helaas geen hoofdstuk deze keer :o En nee, er is niets erg aan de hand ofzo, maar ik wil jullie laten weten waarom er geen update is ;)

Mijn examens beginnen volgende week, waardoor ik nogal druk ben. Ik wilde graag toch elke week blijven updaten (ook al was het maar een kort hoofdstuk), omdat ik het vervelend vind om jullie te laten wachten, maar ik heb gemerkt dat 1) het me gewoon niet lukt om rustig te gaan zitten en iets goeds te schrijven met de examens in mijn achterhoofd en 2) het idee dat ik nog ''moet'' updaten me gestrest maakt en me afleidt tijdens het leren (wat dus niet werkt als je wil leren voor examens XD). Bovendien ben ik totaal niet tevreden met de korte stukjes die ik heb geschreven en ik wil geen hoofdstuk posten waarvan ik denk dat het verschrikkelijk slecht is. Dan post ik namelijk iets puur om te updaten en dat zorgt er in mijn geval gewoon voor dat de kwaliteit van de hoofdstukken sterk achteruit gaat en ik wil graag iets schrijven waar ik trots op ben. 

Maar goed. 

Dit weekend zal ik dus geen hoofdstuk posten. Volgend weekend is de kans ook klein, omdat ik in dat weekend nog erg veel moet leren voor de exacte vakken (die examens zijn na dat weekend). Misschien verras ik mezelf en lukt het toch om iets te schrijven, maar ik ga er niet van uit. Het weekend daarop zal ik heel hoogstwaarschijnlijk wel iets posten, omdat ik dan nog maar één examen heb waar ik het hele weekend nog voor kan leren. 

Ik hoop dat jullie het begrijpen en ik wens iedereen die dit jaar ook examens heeft super veel succes!! <3

Xx Am

The Frostfire PrinceWhere stories live. Discover now