Shrnutí kapitoly 2- Osamělý vlk

36 7 10
                                    

Kapitola obsahovala:

112 scén

31 000 slov

54 stran

2 konce

3 boje

0 zváštních předmětů

5 zbraní

10 předmětů

Dělal jsem na ní přes 30 hodin

Ano, žiju. Abych omluvil svou nepřítomnost a neaktivitu ve vydávání, tak se přiznm, že jsem měl angínu (to už bude měsíc a kousek), přičemž jsem neměl na psaní ani pomyšlení. Ale jak jsem ležel, urodila se mi v hlavě tato kapitola a když jsem se cítil dost dobře na to, abych si sedl ke stolu, začal jsem vymýšlet. Od té doby na této kapitole pracuju a musím říct, že je toho hodně. Sakra hodně. V této kapitole je víc slov než ve všech mích příbězích na wattpadu dohroady, včetně popisu profilu.

Místy se scény opakují, protože výsledky jsou úplně stejné, nebo jen s minimáními změnami. Doufám, že vše odkazovalo tam, kam má a že se nikdo neztratil. V další kapitole budeme na cestě a já vám neřeknu kam. Jen vám řeknu, že bude za dlouho a že snad nebude tak dlouhá, jako tato. Spíš by měla být kratší, ale emocionálně nabušenější. Mám totiž co dohánět a v hlavě mi o pozornost bojuje další příběh, který si žádá knihu. Ale já se mu pokusím vzdorovat, dokud nedopíšu Oheň, štít a blesk. Uvidíme, s jakým výsledkem.

Jinak samozřejmě piště. Vaše dojmy, kritiku, nejoblíbenější scény, hlášky atd. V této kapitole je toho opravdu hodně a já doufám, že vaše komentáře budou délkou odpovídat kapitole.

Doufám, že jste si druhou část tohot unikátního dobrodružství užili a že vás bavloto hrát stejně moc, jako mě bavilo to psát.

Rudolf out

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Apr 21, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Realms of Bloodstones: HybridWhere stories live. Discover now