Co se doposud událo

105 14 0
                                    

Jsi Cair, sirotek zanechaný na prahu hradu Dun Verdo, stojícího osamoceně na úpatí Křišťálových hor.

Tvůj původ je neznámý i tvým mistrům, kteří žijí na hradě. Vzali tě ale k sobě a starali se o tebe. Když jsi byl dost starý, nechávali tě ulízet, pomáhat v kuchyni a dělat další práce, zatímco oni cvičili další tvaroměnce, kteří sem přicházeli z vzdálených i blízkých krajů, aby se naučili ovládat svou sílu.

Když ti ale bylo deset let, poprvé ses proměnil. Tvá proměna byla do podoby vlka, v té době spíše vlčete. Když se na tebe ale tví mistrové podívali, zjistili, že ti z hlavy rostou parohy, jako u jelena, v té době ještě malé výrůstky na zátylku tvé vlčí podoby.

Jak jsi ale rostl a trénoval s ostatními, tvá druhá podoba zesilovala a parohy rostly. Také se kromě zřetelnější vlčí podoby začalo projevovat tvé jelení já- máš delší nohy a krk, doskočíš výš a dál než jiní vlci.

Tvá první podoba se udála před sedmi lety, když ti bylo deset. Nejdříve se o tvoji zmutovanou proměnu nikdo nestaral, ale jak léta ubíhala, chlapci, se kterými jsi prakticky vyrostl se tě začali stranit, hlavně ti s jelení proměnou. Ti byli všichni svázáni do spolku kterému se říká Mladí jeleni. Jeleni jsou vždy pyšní a myslí si, že jsou něco víc než ostatní zvířata. Tak tomu prostě je. A terčem jejich posměchu jsi ty. Pro svůj neznámý původ, pro svou proměnu.

Máš jen pár přátel, zbytek se bojí Mladých jelenů, kteří tě po několika brutálních rvačkách, které jsi prohrál jen kvůli drtivé početní přesile, nenávidí.

Tohoto dne se ale může všechno změnit...

Realms of Bloodstones: HybridKde žijí příběhy. Začni objevovat