EPILOG

4.1K 231 131
                                    

După 10 ani.

Aishad POV

Deși am fost sceptică la început, în ceea ce priveşte căsătoria mea cu Jarek, acum cred că a fost cea mai bună alegere făcută.

Timpul s-a dovedit a fi un bun tămăduitor pentru rănile interioare ale lui Jarek.  În timp a învățat cum să conviețuiască împreună cu demoni lui interiori.

A devenit cel mai iubitor bărbat, cel mai atent tată. Chiar dacă a trebuit să o creştem pe Rebecca, fica lui Ahmed şi a lui Brigite, el sa dovedit a fii cel mai bun părinte.

Niciodată copila nu a simțit că noi nu suntem părinți ei naturali, este iubită şi apreciată de noi. Acum doi ani ne-a dăruit Dumnezeu şi nouă doi gemeni, o fetiță și un băiat.

-  Iubito, mai pui ceva pe grilul ăsta? Îl aud cum mă strigă din grădină.
-  Da, mai am nişte creveți, dar după ce trece focul. Unde e Rebecca?
-  Rebecca, s-a dus să culce gemeni, erau prea agitați.

Ies din bucătărie cu un castron de creveți în mână. Privirea îmi saltă peste gard, acolo unde văd acelaşi bărbat de acum câteva zile.

Este foarte jegos îmbrăcat şi ne urmăreşte din umbră de ceva vreme. Mă tot întreb cine poate fi? Poate e vreun psihomaniac ce caută să ne omoare.

-  Jarek tu ai observat bărbatul ăla în haine jegoase ce ne urmăreşte de câteva zile, mie îmi e frică de el. Ce vrea oare de la noi?
-  Da iubito, l-am văzut, dar mi se pare inofensiv. Nu face nimic alceva decât se uită, dacă era ceva mai grav crezi că nu interveneam deja de mult. Iubito în lumea asta nimeni şi nimic nu e mai important decât tu şi copii. Zice el în timp ce mă trage în brațe şi mă sărută tandru.

De după uşă se iveşte un cap micuț şi blond cu două codițe, urmat de celălalt căpuşor, se țineau de mână şi vin spre noi. Sar ca arsă din brațele lui Jarek.

-  Stt...mami, tati noi am reuşit să o adormim pe Rebecca.  Să nu faceți gălăgie ca să o treziți.

Mă uit la el, el se uită la mine şi bufnim amândoi în râs.

Cam asta a fost povestea Aishei. Vă mulțumesc frumos tuturor celor care ați citit cartea şi ați fost alături de mine în toată această perioadă.

Vă invit cu drag să vă uitați pe profilul meu de wattpad şi acolo veți găsi noua mea carte " Supraviețuind infernului" pe care vă invit cu mare drag să o citiți.

Vă aştept în continuare cu sugesti, comentarii şi idei.

AISHAD ( Finalizată)Where stories live. Discover now