Capitol 21

2.4K 169 1
                                    

După trei ani.

De cum ne-am mutat în Italia, mai bine zis la Milano, m-am înscris la facultateade medicină. Vreau neapărat să fiu medic.

-  Eva, poți te rog azi să treci pe la laboratorul de cercetare şi să vezi ce e acolo, fetele alea se pare că nu se descurcă fără tine. Zice Antonio directorul de la laboratorul de cercetare genetică şi profesorul meu de genetică de la facultate.

Pentru că sunt o studentă eminentă, Antonio m-a luat în echipa lui de cercetare genetică, sunt cea mai bună din grupă şi într-un fel am devenit şi liderul grupului, când Antonio nu poate să supravegheze cercetarea mă trimite pe mine, are completă încredere în deciziile mele.

-  Am să mă duc după ore.

Cel mai greu mi-a fost să mă obişnuiesc cu noul meu nume, la facultate mă strigau la început şi eu nu reacționam în nici un fel. Cu timpul am început încet, încet să mă obişnuiesc, acum nu mai am probleme, deşi acasă pentru Jarek sunt tot Aishad.

Jarek sa transformat complet, a devenit mai bun, mai atent, a avut o dată o altercație cu Antonio pe tema geloziei lui Jarek, dar a realizat că de fapt gelozia lui e nefondată şi că eu şi Antonio avem o relație strict profesională.

Chiar dacă au trecut atâția ani, dragostea mea pentru Ahmed a rămas la fel. Am crezut că am să pot să îl uit, că am să pot să mă îndrăgostesc de Jarek, dar nu a fost aşa.

Eu şi Jarek dormim în camere separate, nu l-am lăsat să se atingă de loc de mine, deşi a încercat de câteva ori, atingerile lui îmi provoacă repulsie, greață, nu pot să îl las să mă atingă. Sunt ferm convinsă că are vreo amantă, dar nici nu mă intresează poate să facă ce vrea, cum vrea, unde vrea şi cu cine vrea, atâta timp cât pe mine mă lasă în pace şi în socetate se poartă ca un soț exemplar, nu am nevoie de mai mult.

După terminarea orelor la facultate am plecat la laborator, îi scriu un text scurt lui Jarek şi îl informez că nu ajung prea devreme acasă şi să nu mă aştepte că sunt la laborator.

Îmi trag parcă picioarele după mine pe holul institutului de cercetare genetică, ajung în capăt la recepție şi o văd pe Verona cum se juca pe calculator.

-  Ce îți pasă ție, tu o duci bine, îi spun eu, iar ea speriată închide fereastra cu jocul şi sare ca arsă.
-  Te rog frumos să nu mă spui la Antonio, că mă dă afară.
-  Stai liniştită că nu e treaba mea să te controlez, îmi aduci te rog şi mie o cafea mare la mine în birou. Spun eu parăsind deja recepția.

Ajung în biroul meu, mă descalț de sandale, îmi iau nişte şlapi dezinfectați, dau geaca jos de pe mine şi îmi iau halatul, apoi apare Verona cu o ceaşcă mare de cafeape care mi-o înmânează.  Simt gustul de cafea care parcă îmi dă aripi. Îmi iau cafeaua în mână şi mă îndrept spre laborator.

După trei ore de stat în laborator, după zeci de explicații detaliate,a venit şi vremea să plec acasă. Nu mai sunt capabilă de nimic, sunt atât de obosită, o să ajung acasă şi o să îmi fac un duș după care o să dorm ca un bebe.

-  Verona îmi chemi te rog un taxi.
-  Imediat, în trei minute ajunge.

Numai bine am timp să mă încalț şi să îmi iau geaca, îmi iau poşeta şi am plecat spre casă.

Ajunsă acasă constat că Jarek nu e acasă, e mai bine pentru mine. Mă duc la duş îmi fac un duş rapid şi mă bag în pat.

Mă trezesc la o bucată de noapte că îmi este foarte cald şi ceva parcă mă sufocă, nu pot să trag bine aer în piept, parcă aveam ceva greu pe piept.  Deschid ochii şi constat cu stupoare că la mine în pat e Jarek.

-  Ce cauți aici?
-  Îmi e dor de tine, crezi că dacă în ăștia trei ani nu te-am atins nu înseamnă că nu pot să o fac acum.
-  Jarek tu mi-ai promis că o să aştepți ca eu să fiu pregătită.
-  Da iubito dar au trecut deja trei ani, câți ani crezi că voi mai putea aştepta? Încă treizeci? Nici să nu te gândeşti şi plus de asta vreau un copil cu tine, iubito cum crezi că îl putem face dacă dormim în camere separate.
-  Copil!!!??? Sar eu ca arsă.
-  Da de ce tu nu îți doreşti?
Ce era să îi spun, cum era să îi răspund la întrebare. Că doar simpla lui prezență îmi provoacă greață, că nu ştiu dacă aş rezistenta să mă atingă? Trebuia să găsesc repede o scuză.
-  Hmm..ba..da dar şti că la mine e cariera pe primul plan şi mai am doi ani şi termim facultatea. Şti în momentul de față cred că un copil mi-ar complica tare mult viața.
-  Dar iubito sunt atâtea femei care combină destul de armonic viața de familie cu cariera.
-  Poate dar eu nu sunt una dintre ele. Eu pot să mă concentrez doar la cariera mea în momentul de față.
-  Bine, cum vrei tu. Dar îndatoririle mele de soț nu poți să le negi la nesfârșit. Vreau în seara asta să fi a mea. Te-am aşteptat destul să te gândeşti.

Un fior rece mă trece pe coloana vertebrală. Cum dracu ies eu acum din încurcătura asta, am să îl las pe undeva are şi el dreptate, nu mă poate aştepta la nesfârșit, trebuia să mă gândesc din timp la asta nu să ajung ca acum în fața faptului împlinit şi să nu stiu pe unde să scot cămaşa.

Îl văd cum se dă jos din pat şi vine spre mine pe partea mea de pat, arăta divin în lumina luni de afară. Se aşează pe marginea patului şi prinde cu mâinile de tivul tricoului meu şi mi-l trage peste cap, se uită la mine preț de câteva secunde, care mie mi sau părut o eternitate, apoi îmi ia un sân în mână şi începe să se joace cu limba pe sfârcul meu, mă întind sub atingerea lui, dându-i de înțeles că poate să continue.  Se apleacă şi pe celălalt sân acordându-i același tratament, apoi coboară mai în jos spre burta mea depunând sărutări pe unde trecea, apoi îşi introduce două degete în mine şi începe să se joace cu ele de'a dute vino în timp ce limba lui îmi tachina intimitatea, mişcările degetelor lui se întețesc, devin mai rapude, iar limba lui mult mai jucăuşă, un orgasm puternic mă cuprinde, mă zguduie din toată ființa mea, scoate degetele din mine şi linge cu ardoare lichidulde pe ele.
-  Eşti aşa de dulce iubito, de mulți ani mă întreb oare ce gust ai, acum că am aflat, am devenit dependent pe loc de gustul tău, eşti aşa de dulce, zice el în timp ce se urcă deasupra mea şi mâ penetrează încet...hmm atât de strâmtă, oh sper să nu termin înainte să încep, zice el în timp ce se mişca deasupra mea şi se adâncea tot mai mult în mine, cu fiecare mişcare pe care o făcea plăcerea mea creştea tot mai mult, îl simt cum măreşte ritmul iar orgasmul ne acaparează pe amândoi deodată.
-  Te iubesc, spune el şi se dă jos de pe mine.
Când a ieşit din mine am simțit cum ceva fierbinte se scurge din mine, atunci am realizat că de fapt el nu folosise deloc protecție.  Un val de nervi mă apucă.
-  De ce nu ai folosit protecție?
-  Ți-am spus iubito că vreau un copil cu tine.
-  Şi eu ți-am spus că am o carieră înainte de toate, dar tu ca de obicei numai la tine te gândeşti.
-  Iubito mă gândesc şi la tine, uite cum facem, dacă ai rămas însărcinată după ce naşti copilul eu am grijă de el iar tu îți continui studiile, de acord? Zice el şi îmi ia fața în mâini şi mă sărută tandru pe buze.
-  Mă duc la duş spun eu despărțindu-mă de sărutul lui.

Ajung în baie şi dau drumul la duş lăsând apa să îmi picure mărunt în cap, mă ghemuiesc în cabina de duş şi mă gândesc intens la varianta de a avea un copil cu Jarek, dacă era copilul lui Ahmed nici nu mai stăyeam pe gânduri, aşi fi fost capabilă să îmi îngheț anul numai să aduc pe lume rodul dragostei noastre. Dar fiind vorba de copilul lui Jarek nici nu se merita să îl aduc pe lume, pentru ce? să aibă un tată criminal? Nu nici gând. Iau o hotărâre în mintea mea, dacă este să fi rămas însărcinată cu el am să mă duc să fac avort fără ca el să știe.  Hotărârea fiind luată mă spăl repede şi ies de la duș, mă urc în pat şi realizez că el nu mai e. Deci totuşi mă foloseşte doar, nu mă iubeşte asa cum susține. Mă ghemuiesc şi adorm din nou cu gândul la Ahmed.

Bună la toți, scuze pt greșeli nu este corectat. Sper sa vă placă.

AISHAD ( Finalizată)Where stories live. Discover now