Capitolul 18

2.3K 165 5
                                    

Ahmed POV

Sunt aici pe holul spitalului, ăsta infect, de mai bine de 3 ore. Aishad a ieșit o dată după ce i-a luat analiză. Era foarte speriată, iubita mea era într-o stare cum nu o mai văzusem până atunci, nu era capabilă să scoată nici un cuvânt.

M-am întins şi am luat-o în brațe, era aşa de fragilă, atât de vulnerabilă, simțeam că nu mai vreau să îi dau drumul. Sunt convins în sufletul meu că numai eu pot să o protejez, că ea numai în mine are deplină încredere.

Am stat aşa înbrățişați timp îndelungat, până a venit asistenta să ne anunțe că sunt gata analizele şi că ea trebuie să se întoarcă în cabinet.

S-a desprins din înbrățişarea mea, uitându-se cu regret în urmă, parcă nici mie nu îmi venea să îi dau drumul. Cu paşi mărunți s-a îndreptat spre cabinet, acolo unde avea să primească răspuns la întrebările pe care ne măcinau pe amândoi.

A trecut deja jumătate de oră de când iubita mea a intrat în cabinet şi la un moment dat se deschide uşa cabinetului. Inima mea tresare la auzul clicului metalic al uşi.

-  Mai bine ați pleca acasă şi vă reântoarceți mâine pe la prânz, zice asistenta cu un glas degajat dar neutru.

-  E bine, cum e? Ce are?

-  Da e bine, nu are nimic grav, dar trebuie să o ținem sub observație până mâine.

-  Ce are? E însărcinată?

-  Nu domnule, iubita dumitale nu e însărcinată, a colectat doar un virus, pe care noi ne chinuim acum să îl neutralizăm, de aceea e mai bine să mergeți şi să vă odihniți și dumneavoastră, apoi mâine după prânz o puteți lua acasă.

-  Vă mulțumesc frumos pentru tot.

Mă ridic de pe scaun şi mă îndrept spre ieşire, eram foarte dezamăgit de faptul că iubita mea nu era însărcinată, ideea unui copil cu ea mi se conturase în minte de când am văzut ce sintome are. Nu se poate, se comporta la fel ca Jasmin la fiecare sarcină. Îmi tot repetam eu în gând. Imposibil să nu fie însărcinată.

Ideea unei fetițe aşa frumoase ca ea nu îmi dădea pace. Mă târăsc parcă tras de sfori pe acelaşi coridor slab iluminat şi sistru, era la fel de gol ca sufletul meu.

Apoi zăresc lumina de afară şi parcă şi gândurile mele încep să se lumineze.  Acum nu contează dacă nu e însărcinată important e ca să fie bine. Mâine la prânz am să vin după ea şi atunci totul o să fie bine, timp să facem copii mai e destul, ea să fie sănătoasă. Mă îndrept spre parcare aruncând o ultimă privire spitalului unde mi-am lăsat o parte din inima
mea. Am să mă duc la un hotel şi am să dorm până mâine, ca timpul să treacă mai repede iar eu să o văd cât de curând.

Jarek POV.

Pff... fata asta chiar se pricepe la oral, stau întins pe pat cu ea în brațe, e aproape dimineață, mă uit la ceasul care era proiectat in tavan şi constat cu stupoare că e aproape 5 dimineața, nici nu stiu când a trecut timpul, fatade lângă mine e aşa bună în ceea ce face încât nu am închis un ochi toată noaptea.

Azi am o zi grea, mă desfac cu greu din înbrățişarea fetei şi mă îndrept spre baie, am nevoie de un duş.

Ies din baie înfăşurat doar cu un prosop în jurul mijlocului, mă uit la ea cum doarme goală în patul meu, îmi imaginez că e Aishad şi un val de dorință mă cuprinde din nou. Mă îndrept spre pat cu gândul să o fac din nou a mea, să o iubesc pe Aishad din nou.

Un zgomot puternic se aude iar uşa de la dormitor se deschide larg, fără să bată la uşă intră Amir cu două gorile după el.

La auzul zgomotului strident fata din brațele mele se sperie, tresare, apoi dintr-o singură mişcare e în picioare lângă pat, învelită doar în cearceaf.  Primul meu instinct a fost să mă duc să o înbrățişez şi să îl cert pe Amir că mi-a speriat iubita, apoi mă uit la ea şi văd că de fapt ea nu e regina inimi mele, îmi reprim acțiunile şi mă întind în pat cu mâinile sub cap aşteptând să văd ce are să îmi comunice prietenul meu.

-  Hai sus că avem multă treabă azi, iar tu dispari, zice Amir uitându-se în direcţia fetei cere mi-a ţinut de urât toată noaptea. Fără nici un cuvânt în plus fata își ia și pleacă, lăsându-ne pe noi doi singuri cu gorilele.

-  Aici ai actele pe care le-ai cerut. Pe tine te cheamă Alessandro Sasso iar pe ea o va chema Eva Ponti, având în vedere că vrei să pleci în Italia m-am gândit că dacă veți avea nume italiene vă va ajuta mai mult.

-  Perfect, te-ai gândit bine la toate. Unde e avionul și cum ai organizat restul?

-  Avionul vă așteaptă într-o oră pe aeroport, aseară am discutat cu medicul care a avut grijă de ea și evident păsărica ta a  suferit un avort, nimeni nu știe de asta nici măcar ea, ei i s-a comunicat că a colectat un virus , apoi  au drogat-o și când drogul și-a făcut efectul au chiuretat-o .  Acum te îmbraci rapid și urci în mașină ca să poți să o iei din spital înainte ca să se neutralizeze efectul drogului.

Nici nu mai aștept să îmi zică a doua oară că sunt deja îmbrăcat și pregătit de plecare, mă mai uit o dată la Amir și cu o strângere rapidă de mână îi mulțumesc pentru tot ce a făcut pentru mine.

Ies rapid pe ușa vilei și mă urc in mașina care avea să mă ducă la iubita mea, simt că abea pot să mai respir cu gândul că dintr-un moment în altul am să o văd, mi se pare așa de ireal, în curând va fi a mea și numai a mea.

Îmi propun să nu o mai dezamăgesc și să fiu un model de dragoste și devotament pentru această femeie, în definitiv am renunțat la tot pentru ea, am renunțat chiar și la propria mea identitate doar ca să pot să încep alături de ea o viață nouă.

Într-un final ajungem la spital, aici mi se comunică de către o gorilă că va trebui să parcurgem restul drumului până la aeroport într-o salvare, datorită stări de inconștiență a iubitei mele. Mă supun ordinelor și urc în salvare alături de iubita mea.

Mă așez pe scaun iar în stânga mea se afla Aischad pe o targă, mă uit la ea, avea ochii închiși ăi o paloare morbidă în obraji. Singurul semn că nu era moartă era faptul că cearceaful care o acoperea se mișca în ritmul respirației ei. Mă deprimă din ce în ce mai mult să o văd in starea aia, amintiri cu ea pe patul de spital îmi vin din nou în minte, săraca femeie cât a trebuit să îndure din cauza mea. Îmi întind mâna și îi ating ușor obrazul, un curent electric mă trece prin tot corpul când fac contact cu pielea ei așa de fină, așa de moale, atât de catifelată. Doamne ce senzație unică și inegalabilă. Mă ridic ușor de pe scaun și îi depun un sărut suav pe buzele ei de cristal. Îmi pare atât de ireal totul încât parcă mă simt într-un film prost regizat și imediat regizorul va zice STOP iar ea va deschide ochii.

Da  exact ce se va întâmpla când ea va deschide ochi? Continua conștiința mea să mă tachineze. Exact cum va reacționa? Poate că va țipa, va urla, se va zbate, cu siguranță că așa va fi, dar eu am să fiu lângă ea și am să o iubesc, asta e cel mai important lucru, dar dacă ea nu vrea ca eu să o iubesc? O să mă conformez și am să îi arăt pe zi ce trece tot mai multă dragoste și cu siguranță mă va iubi.

Ajungem în aeroport, imediat se face transferul Aischei din salvare în avion. eu stau și supraveghez toată operațiunea cu maximă atenție, ca nu cumva să i se întâmple ceva iubitei mele. Odată totul pus la punct nu mai îmi rămâne decât să mă intind și eu în pat lângă ea și să dorm, și așa nu am dormit azi noapte deloc.

Mă întind lângă ea, îu simt respirația profundă, o iau în brațe şi o strâng la pieptul meu, e o senzație de nedescris, mă simt de parcă aş pluti, inima îmi bate de să îmi spargă pieptul. Doamne ce bine e să o am din nou în brațele mele, să o simt din nou cum reapiră să pot să o ating. O iubesc cum nu am mai iubit pe nimeni până acum, până să apară ea în viața mea nici nu credeam că am inimă, darmite să mai simt ceva cu ea. Ea a făcut din mine sclavul ei, pentru ea trăiesc şi respir. Adorm încet cu ea în gând, ca să visez cu ea.

Bună din nou vin cu un nou capitol evident needitat, scuze pentru greşeli, promit să le revizuiesc după ce voi termina cartea.

Iubiți în fiecare zi nu doar de Valentin's day.

Vă Aştept să votați şi să comentați .

AISHAD ( Finalizată)Where stories live. Discover now