Capitolul 19

2.4K 175 5
                                    

O simt cum se foieşte lângă mine, se împinge tot mai tare cu fundul în partea mea sensibilă, care nu întârzie să reacționeze. Nu mă mişc de teamă să nu o speri, o aud cum geme încet iar gemetele ei au o rezonanță puternică între picioarele mele.

Aishad POV

Încerc să deschid încet ochii, îmi simt gura aşa de uscată de parcă am traversat tot deşertul fără să beau o gură de apă. Ochii îmi sunt lipiți şi am o senzație că plutesc sau zbor, deşi nu am zburat niciodată. Simt ceva greu care mă ține strâns legată de pat, încerc să mă debarasez de greutatea care mă ține captivă dar realizez cu şoc că e o mână de bărbat. Ce oare sa întâmplat cu mine? Aseară când am adormit eram în cabinetul doctorului ginecolog, ultima fază de care îmi aduc aminte e că asistenta îmi face o injecție...apoi totul devine negru, nu mai îmi amintesc nimic.

Unde sunt? Cine e bărbatul de lângă mine? Deschid total ochii şi văd o cameră super luxoasă nu ca cea de la hotelul la care m-am cazat cu Ahmed şi restul. Întorc privirea şi îl văd pe Jarek...stai ce? Jarek!!!!???? Ce să caute el aici?

Sar din pat ca arsă şi constat cu stupoare că am pe mine doar o cămașă de noapte scurtă şi transparentă. Mă ia cu groaza când mă gândesc la ce probabil am făcut noi azi-noapte.

- Bună dimineața iubito.
- Ce cauți tu..eu..noi aici? Ce sa întâmplat cu mine, cum am ajuns aici? Ce am făcut noi azi-noapte? Aveam un milion de întrebări şi toate voiam să le zic deodată.
- În primul rând ce ar fi să pui ceva pe tine, că de nu s-ar putea să sar pe tine, deja îmi reprim de mult timp dragostea pe care ți-o port. Îl văd cum se ridică din pat şi se duce la un dulap imens ce se afla într-un perete, îmi ia de acolo un halat şi mi-l întinde. Nu pot să nu remarc că în pofida faptului că e cine e, el chiar arată al dracului de bine.

Muşchi abdomenului erau bine conturați, piciore puternice, spate bine lucrat, totul se vedea deoarece era îmbrăcat doar cu o pereche de boxeri care scoteau la iveală o masculinitate dură. Înghit în sec să îmi alung gândurile şi mă concentrez să mă îmbrac ca mai apoi să primesc răspunsul la întrebările mele.

- Hai la bucătărie să bem o cafea că avem timp să povestim până ajungem.

Mă țin după el spre bucătărie, acolo el pune două ceşti de cafea şi ne aşezăm la masă.

- Acum poți să începi să mă întrebi ce vrei să şti. Zice el şi ia o gură din cafea.

- Cum am ajuns aici?
- Iubita mea asta e o poveste lungă. Te-ai îmbolnăvit de nu știu ce virus, asta am aflat după, mint eu cu desăvârșire, apoi ai ajuns la spital, cu cine şi cu ce habar nu am, de acolo am fost sunat că nu te simți bine şi să vin după tine.
- De ce te-au sunat pe tine ?
- Pentru că tu figurezi pe asigurarea mea medicală, ca fiind soția mea. Îi livrez eu altă minciună gogonată.
- Noi azi-noapte am..hm.. făcut ceva? Știi tu?...
- Nu iubita mea, noi nu am făcut nimic azi-noapte, pentru că tu eşti pe stop.
- Eu ce? !! De unde știi? Dar eu nu am fost pe stop când am ajuns la spital, acum de ce sunt? Mă gândeam buimacă, nici măcar nu am simțit când mi-a venit.
- Aşa mi-au spus cei de la spital când te-am luat. Dacă ai ştii tu că după fiecare avort, femeilor le vine stopul nu ai mai sta aşa de liniştită. Gândeam eu în mintea mea.

Mă doare că trebuie să o mint atât, să îi ascund povestea cu copilul, deşi aş fi fost curios să stiu care e tatăl acelui copil, ce bărbat sa apropiat aşa mult de ea încât să îi fure inocența, dar asta poate nu voi afla niciodată.
- Unde suntem acum? Mă trezeşte ea din visare.
- Suntem în avionul meu personal şi ne îndreptăm spre Italia. Uite aici sunt actele tale, de acum înainte te vei numi Eva. Zice el şi îmi pune în față o serie de documente, paşaport, buletin şi aveam chiar şi carnet de şofer, deşi eu nu am condus niciodată.

Le iau în mână şi mă fac că le studiez în timp ce mintea mea zboară la Ahmed. Săracul de el, cât de greu are să îi fie, cum a reacționat când a văzut că nu mai sunt la spital. De data asta sunt sigură că nu am să mai am nici o şansă să il revăd. Din instinct duc mâna la gât în speranța că mai am lănțișorul cu GPS, dar constat cu tristețe că nu mai e. O lacrimă mi se rostogoleşte pe față, Jarek nu pierde ocazia de a mă intreba de ce plâng.
- De bucurie, îi răspund eu. Nu voiam să îi spun despre Ahmed şi toată povestea noastră de dragoste, nu îi voi spune nimic niciodată despre noi doi, asta va fi micul meu secret de suflet. Deşi nu îmi place să mint, viața mea alături de Jarek va fi cu siguranță un lanț de minciuni.
- Care bucurie?
- Că în sfârşit te-am găsit şi mi se pare destul de ireal faptul că sunt aici cu tine şi că o să începem o nouă viată împreună, iar ca să pară declarația mea şi mai reală îmi întind mâna şi îi ating uşor obrazul. Reacția lui nu întârziere să apară şi mă trage în brațele lui.
- Iubito nici nu ai idee ce fericit mă fac vorbele tale. Eu am renunțat la tot pentru tine, am renunțat la viata mea de dinainte, am renunțat la propria mea identitate doar ca să luăm o de la capăt doar noi doi, chiar şi la fort am renunțat pentru tine.
- Ce ai făcut cu el?
- L-am lăsat în grija unui prieten.

Nu pot să cred.. a lăsat el fortul pentru mine!! Omul asta chiar că suferă cu capul, cum să lase el fortul..

-  De ce l-ai lăsat?
-  Ca să încep o viață nouă cu tine. La dracu Aishad, tu chiar nu înțelegi ce însemi pentru mine? Tu chiar nu înțelegi cât de mult te iubesc şi că fără tine viața mea nu ar mai avea sens. Se plimba prin bucătărie dintr-o parte în alta tot trecându-şi agitat mâinile prin păr.
-  Jarek tu cu cât eşti mai agitat devi mai nervos şi mie îmi este frică de tine când eşti nervos, ai uitat ce sa întâmplat ultima dată când ai avut nervi? Zic eu cu calm profitând puțin de faptul că mă iubeşte ca un nebun, pentru a îl putea juca puțin pe degete.

Imediat se calmează, vine spre mine şi îmi ia fața în mâinile lui, apoi mă săruta pe frunte, pe ochii şi la urmă pe buze.

-  Da iubito, îmi amintesc, dar promit din tot sufletul să nu mai îti fac nici un rău, iar dacă vreodată mă vei vedea nervos doar să mă iei în brațe şi să mă săruți, iar eu îți promit că îmi voi aduce aminte de promisiunea pe care ți-am făcut-o.

Ha ha ha, râdea sufletul în mine când vedeam cât de îndrăgostit e, de acum înainte am să te joc pe degete, eu am să fiu păpuşarul iar tu marioneta. Gata cu joaca, tu mi-ai distrus viața, m-ai luat de lângă persoana pe care o iubesc mai mult ca orice în lume, m-ai luat de lângă părinți mei ți-ai bătut joc de mine de atâtea ori, acum e rândul meu să îmi bat joc de tine.

Te voi face pe zi ce trece să te îndrăgosteşti tot mai mult de mine, iar când consider eu că e destul atunci am să încep să mă joc cu tine ca şoarecele şi pisica.

Mă ridic de pe scaunul pe care eram aşezată până acum şi mă îndrept spre el, legănându-mi şoldurile ca un top model pe scenă. Îl iau în brațe şi îl sărut rapid pe buze, el ridică o sprânceană întrebător.
-  Asta ce a fost?
-  Nu ai zis tu să te iau în brațe şi să te sărut când eşti nervos? Mă pisicesc eu şi dau să plec de lângă el, dar mâna lui mă prinde de talie şi mă întoarce cu forța spre el, luându-mi cu asalt buzele, mă muşcă încet de buza inferioară parcă cerând voie să intre cu limba înăuntru, limbile noastre încep să danseze un dans numai de ele știut, un geamăt îmi scapă involuntar de pe buze, iar el mă prinde de şolduri şi mă ridică pe blatul mobilei de bucătărie continuând să mă sărute şi să se împingă în mine, făcându-mă conştientă de bărbăția lui. Se freca tot mai tare şi mai intens de feminitatea mea.
-  Nu...nu putem, zic eu printre sărutări.
-  Ce nu putem?
-  Nu putem să facem nimic, ai uitat că sunt pe stop.
-  Şi ce dacă, asta nu e un motiv. Apoi îmi aduc aminte că de fapt ea e pe stop din cauza avortului. Sau mai bine lasă iubita mea, să îți treacă, de data asta te iert, mă duc să fac un duş lung şi rece, iar tu dute şi te îmbracă în maxim cincisprezece minute ajungem.

Bună tuturor, vă mulțumesc pentru voturi şi comentarii, sunteți speciali şi vă iubesc. Datorită vouă am ajuns în topul 100 nu pot să cred şi mi se pare ireal. Vă mulțumesc enorm.

Vă rog în continuare să o votați şi să comentați dacă vă place să o distribuiți pe Facebook vostru.

De acum începe cu adevărat acțiunea.  Vreau să vă aud propunerile, cum ati vrea sa continue? Vă astept să îmi scrieți.

AISHAD ( Finalizată)Where stories live. Discover now