7

3.8K 242 0
                                    

După plecarea lui Jarek, Ahmed tot încerca să stea de vorbă cu mine dar scorpia mă urmărea la fiecare pas.

Scriu un bilet pe care îl palmez în mâna lui Ahmed când am trecut pe lângă el. El îl ia apoi merge la baie, eu ies din casă şi mă îndrept spre grădină.

Ahmed se refugiază în baie pentru a putea citi biletul în linişte. Te aştept în grădina din spate.

Stau pe o bancă şi aştept să vină Ahmed, deodată apare, cum mă vede fuge la mine şi mă ia în brațe mă sărută pasional limba lui dansa cu a mea un dans vechi de mi de ani, senzațiile erau prea puternice iar eu simțeam cum mă topesc în brațele lui, piciorele mele erau parcă de gelatină, îmi pun brațele în jurul gâtului lui pentru a îmi menține echilibrul, întorc capul într-o parte şi ca să îi permit să atângească sărutul.

Ne depărtăm amândoi rupând sărutul.
-  Unde ai dispărut, am crezut că ai fugit de mine după ce ți-am spus, nici nu ştii cât de rău m-a durut că ai plecat fără să îmi spui nimic.
-  Dar nu am plecat, după seara aceea când am ajuns acasă tatăl meu mă vânduse deja lui Jarek.
-  Nenorocitul, cum a putut sa facă asta.
-  Şi el şi scorpia aia care se cheamă mamă au zis că sunt o piedică pentru ei, aveau nevoie de bani ca să ajungă în Europa.
-  Şi de aia te-au vândut pe tine. Îi vedeam nervozitatea se plimba ca un leu în cuşcă trecându-şi nervos mâinile prin păr.
-  Apoi am ajuns aici, primele zile a fost ok, apoi m-a trimis să lucrez la barăci.
-  Ce!!?? Nervozitatea lui se transformase acum în panică. Sa atins careva de tine acolo? Te rog iubito să nu mă minți.
-  Nu...nu sa atins nimeni de mine pentru că având studii medicale m-a dus să lucrez la spital, mai bine zis la secția de ginecologie, acolo nu putea nici un bărbat să mă vadă. Chiar în prima zi se lucru am făcut cunoştinţă cu una din sclavele voastre sexuale. Era bătută şi violată, arăta groaznic, ea mi-a povestit că e o sclavă sexuală, restul am dedus singură. Am venit acasă şi am încercat să îi cer explicații, credeam că nu stie ce se întâmplă acolo, voiam să ajut fetele alea să scape. La un moment dat sa inervat extrem de tare şi m-a luat la bătaie m-a bătut atât de tare până am intrat în comă.

Mă uitam la Ahmed şi eram sigură că în momentul ăsta dacă avea o armă l-ar fi ucis pe Jarek.  Se transformase parcă nu mai era bărbatul acela blând de care mă îndrăgostisem. Ochii lui arătau acuma ură şi dorință de răzbunare. Mă apropii de el şi îi pun mâna pe braț în încercarea de a îl calma. Mă ia în brațe şi mă ținea strâns la pieptul lui.

După ce mi-am revenit din comă , îmi pierdusem memoria. Nu mai îmi aminteam nimic de nimeni, am întrebat o asistentă de el, cine era el, iar ea mi-a spus că e soțul meu. Eu am crezut-o , nu îmi ştiam nici măcar numele, mă agățam de fiecare informație ca fiind vitală în încercarea de a îmi recăpăta memoria. Nenorocitul m-a înregistrat ca fiind soția lui, nu pot să zic nimic avea un comportament impecabil, foarte credibil. Am ajuns seară ieri acasă şi am auzit-o pe scorpia din casă care ți-a pronunțat numele, pentru mine a fost ca un colac de salvare am urcat la etaj apoi am început să  îmi aduc aminte frânturi, apoi din ce în ce mai mult până ce mi-am recăpătat toată memoria, el nu ştie că eu mi-am recăpătat toată memoria, mă amuză aşa tare când îl văd cum se străduiește să fie un soț exemplar. Eu mi-aş dori să plec de aici, dar încă nu stiu cum.
-  Iubita mea , prin câte ai trecut, doamne cred că dacă aş avea o armă l-aş împuşca. S-a atins de tine?
-  Nu a avut ocazie, dar nu stiu cât am să mai pot să îl evit.
-  Tu eşti virgină de aceea eşti importantă pentru el. În seara asta spune-i că ți-a venit ciclu şi că vrei să dormi singură în această perioadă, avem nevoie de timp ca să putem să punem un plan la punct, dar să poți şi să îți  păstrezi virtutea.
-  Crezi că vom putea ieşi de aici vreodată?
-  Cu siguranță, mai ales că teoretic tu eşti iubita lui, te rog să joci cât mai bine rolul, mai ales când sunt eu de față, nu vreau să dăm de bănuit nimic, să nu îți faci probleme pentru mine eu stiu că e doar un rol. Între timp eu am să pun un plan la punct ca să reuşim să ajungem în Europa.  Acolo sigur nu are să ne mai caute.
-  Bine dragul meu. Atunci o să aştept veşti de la tine.

M-a luat în brațe sărutându-mă pasional. Acum pleacă în casă şi vezi că scorpia e cu ochii pe tine, am văzut Azi-dimineață la micul dejun cum se uita la tine. Mi sa părut parcă puțin geloasă când te-a sărutat Jarek.
-  Ştiu că e cu ochii pe mine, acum nu e acasă de aia am vrut să vorbim.
-  Hai fugi că poate vine şi nu vreau să ne prindă împreună.  Cel mai bine ar fii să le lăsăm impresia că nu ne placem deloc că ne certăm în continu, asta i-ar induce în eroare.

Am plecat în casă cu gândul la el, eram aşa de bucuroasă că l-am reîntâlnit , acum eram sigură că totul avea să fie bine.

Nici bine nu am intrat pe uşă că a apărut Jarek.

-  Ce mai faci iubita mea.
-  Am fost în grădină să iau o gură de aer.
-  Mă bucur mult că începi să prinzi culoare în obraji.

Să fie oare de emoție, când mă uit în oglindă eram roşie, îmi ating cu degetele buzele şi le simt sensibile gândul îmi zboară la sărutul din grădină. Încă mai simțeam gustul lui Ahmed în gură, era un sentiment înălțător de siguranță.
-  Pe Ahmed l-ai văzut? Mă trezeşte Jarek din visare. La auzul numelui lui Ahmed inima mi se făcu cât un purec , dar mi-am adus aminte de ce a zis el şi am încercat să mă fac că nu îl suport.
-  Care, băiatul ăla ce l-ai pus să mă păzească?
-  Da el.
-  Se ține ca un cățel după mine, e inervant.
-  Ştiu iubito, dar trebuie să îl suporți e spre binele tău. Zice el venind spre mine cu intenția de a mă lua în brațe, în momentul acela intră pe uşă salvatorul meu.
-  Bună Jarek, ce faci?
-  Bună Ahmed, chiar întrebam de tine, spune el întorcându-se din drum. Trebuie să vorbim.

Am revenit cu un nou capitol ne editat.

Vă mulțumesc că îmi citiți cartea.

Vă urez un an nou fericit şi plin de bucurii împliniri şi satisfacții.

AISHAD ( Finalizată)Where stories live. Discover now