2

5.2K 316 34
                                    

Ajunsă acasă mă trântesc pe pat şi încep să plâng ca o şcolărița . Nu îmi venea să cred cât de proastă pot să fiu . O viață întreagă am așteptat să vină şi să îmi declare dragostea lui iar acum când sa întâmplat am fugit, am plecat ca o laşă fără să îi dau o şansă să îmi explice ceva . Sunt incredibil de proastă.

Afară se aude multe maşini mari care parchiază în fața casei mele fug la geam să văd ce se întâmplă şi realizez că parcă se declanşase războiul la mine la poartă , erau trei maşini de teren şi un tanc " doamne dar ce fac astea toate la mine la poartă , pe cine caută oare" un sentiment de frică mă apucă nu ştiam ce se întâmplă ce caută toate maşinile alea la mine .

- Aishad tatăl tau vrea să îți vorbească , o aud pe mama cum mă strigă , vino te rog în sufragerie.

- Vin imediat mamă.

Mă duc spre sufragerie cu inima strânsă , din acea direcție se aud multe voci parcă ar fii o armată întreagă , intru în sufragerie şi nu pot să cred ceea ce văd toată încăperea era plină de oameni mascați erau pe puțin 20 de persoane , un sentiment de frică m-a cuprins.

-  Tată de ce sunt aşa mulți mascați aici? Ce vor?

-  Pe tine. Răspunde tata sec şi fără urmă de regret.

-  Pe mine???? De ce ? Ce am făcut? Frica mi se transformă acum în panică.

-  Tu nimic...noi adică eu şi mama ta te-am vândut lor , avem nevoie se bani să ajungem în Europa iar tu fiind fată ești o piedică.

-  Dar cum ați putut să faceți asta la mine nu v-ați gândit? Ce o să se aleagă de mine . Lacrimile pe care până acum m-am chinuit să mi le rețin , acum au început să îmi curgă în cascade . Nu puteam să cred că proprii mei părinți m-au trădat , ce o să se întâmple cu mine acum ce am să mă fac eu , de fugit nu am unde să fug oricum mă vor prinde şi poate mă vor ucide.

-  Acum fii fată cuminte şi ia doar strictul necesar , acolo unde vei merge vei avea de toate , spuse tata sec.

Mă uit către mama căutând parcă în ochii ei salvarea , dar şi ea era de ne înduplecat , propria mea mama se uita la mine sfidător şi parcă cu scârbă. Ce le-am făcut să merit aşa o soartă de ce se purtau aşa cu mine , chiar nu mă iubeau deloc?

Mi-am luat câteva haine într-o plasă şi ursulețul pe care l-am primit de la Ahmed când am făcut 12 ani şi de care eram nedespărțită apoi m-am îndreptat spre uşă urmată fiind îndeaproape de mascați.

-  Va veni o zi în care o să mă rugați pentru viața voastră şi atunci şi eu am să fiu la fel de surdă și rece cum sunteți voi acum.

Tot drumul până la locul unde trebuia să ajungem l-am parcurs în liniște, nimeni nu avea curajul să scoată o vorbă. Îmi era atât de frică încât abea mai puteam respira. Cei doi bărbați cate mă însoțeau vorbeau între ei ruseşte, miroseau puternic a alcool combinat cu miros de transpirație stătută. În mintea mea încercam să nu îmi imaginez cum arătau, îmi era aşa de frică, nu ştiam ce se va întâmpla, unde mă duc şi ce va urma să facă cu mine. Îmi era frică să să nu mă ucidă sau mai rău să mă violeze două brute aşa libidinoase.

Deodată aud motorul mașini că se oprește, odată cu el parcă şi inima mea sa oprit. Probabil am ajuns mă gândesc eu apoi simt cum cineva mă prinde de mână și mă trage afară din mașină, nu puteam să vad nimic aveam o eșarfă neagră legată la ochii.

-  Nu mai trage așa de ea că o să îi rămână vânătăi și știi ce a zis șeful nimeni nu are voie să îi facă ceva rău . Zice unul dintre cei doi, răstindu-se la celălalt.

-  Mișcă târfă mică , îl aud pe celălalt cum mi se adresează.

-  Nu sunt târfa ta ca să vorbești așa cu mine ai înțeles , mă răstesc eu la el eram sigură că nu îmi va face nimic din moment ce am auzit discuția celor doi.

-  Ai noroc mare că nu am voie să te ating , altfel jur că făceam din tine mâncare pentru rechini. Zice unul dintre brutele care mă însoțeau.

Mă ținea de cot și mă strângea cât putea de tare împingându-mă într-o casă la fel de întunecoasă ca și mașina . Înăuntru mă izbeşte un miros de prăjitură, îmi părea ca acasă, oare aici urma să îmi găsesc moartea? Era oare un decor familial improvizat pentru a mă simți mai bine înainte să mor?

-  Unde trebuie să o ducem? Zice una din brute.

-  În casa mare din câte am îmțeles eu. Zice prietenul brutei.

-  Hai să o predăm o dată și să ne scăpăm de ea , e destul de fițoasă și eu nu mai am nervi la ora asta.

Să o predăm cuvintele astea mi se învârteau în cap, înseamnă că nu ei erau cei care mă vor ucide, urmează să mă predea altei brute.

Simțeam cum mă conduce spre niște scări urcăm apoi aud o voce de femeie cum le vorbește.

Eram cea mai fericită dacă era o femeie poate reuşesc să o conving că sunt nevinovată, că am fost vândută, că nu vreau să mor.

-  Asta e fata lui Jarek a zis să o aducem în casă , eu aș fii dus-o cu drag la barăci. Zice unul din monştri care mă însoțeau.

-  Da știu zice femeia, acum dămi-o mie și poți pleca, mâine când vine Jarek stai de vorbă cu el. Mă prinde de mână și mă duce într-o bucătărie și aici îmi dă jos eșaefa de la ochii.

Totuşi zâna cea bună care eu credeam că mă va scăpa de coşmarul ăsta s-a dovedit a fii o scorpie, de fapt o vrăjitoare. Mă uit la ea şi văd numai răutate în ochii ei.

Mă uit de jur înprejur în bucătăria aia era decorată cu mult bun gust și foarte modern.

-  Pune asta pe tine, spune femeia fermă și îmi aruncă o bulcă.

-  Eu nu port așa ceva, eu sunt creștină, nu vreau să port asta.

-  Și Jarek e creștin, dar el vrea să fii aici numai pentru el deci nu are voie să te vadă nimeni, iar prin asta se înțelege nici un bărbat, tu ești a lui, ai înșeles. te-a cumpărat de la nenorocitul ăla de tatăl tău.

Auzind-o pe ea vorbind de ai mei părinți, parcă nici acum nu îmi venea să cred că m-au vândut unui ...cine știe cine e sau cum arată iar acum eram obligată să il suport.

Îmi imaginez fel și fel de scenarii de cum ar putea arăta bruta care m-a cumpărat de la tatăl meu, cu siguranță era chel și cu burtă, mirosea a transpirație ca de altfel cei doi care m-au adus. Simțeam cum mi se întoarce stomacul pe dos.

Tatăl meu era responsabil pentru situația în care mă aflam acum, pentru faptul ca eram nevoită să îmi bat joc de viitorul meu și de planurile care le aveam cu viața mea. El era vinovatul și scorpia aia de mama mea care nu mi-a luat deloc apărarea.

-  Hai, urmează-mă ce ai rămas pe gânduri așa de profund, spune femeia cu un glas grav.

-  Vin, spun imediat, scorpia dracului, de ce dracu prin viața mea se învârt numai scorpii.

-  Aici va fii camera ta, ai voie să te plimbi prin casă unde vrei tu dar nu ai voie să ieși afară fără el .

-  Am înțeles...spun eu pe un ton abea auzit.

-  Aici ai baia ta proprie, ai tot ce îți trebuie aici, dacă mai ai nevoie de ceva nu ezita să îmi ceri. Jarek vine mâine și atunci ai să îl cunoști, până atunci odihneșt-te să nu apari mâine așa obosită. Se întoarce pe călcâie și iese din cameră.

Deci totuşi nu am să mor, îmi spun eu în gând, probabil că acest Jarek m-a cumpărat cu un scop, dar care ar putea fi ala.

Pff ce bine că a plecat scorpia asta , mă duc să îmi fac un duș .Intru sub stropi de apă fierbinți mă așez sub duș îmi strâng picioarele le piept , las apa să îmi curgă pe corp în speranța că va reușii să îmi șteargă toată supărarea toți nervi și frustrarea care o simțeam atunci. 

AISHAD ( Finalizată)Where stories live. Discover now