Alcohol

5.4K 227 11
                                    

,,Ideme ?" Spýtala sa ma. Len som kývla hlavou na súhlas a vyrazili sme.

Vystúpili sme s taxíka pred veľkou budovou, kďe už stáli zástupy ľudí, ktorý sa snažili dostať dnu. Jess ma chytila za ruku a potiahla ma smerom ku klubu, ale nie do rady, ale hneď k dverám. Prišli sme pri vyhadzovača, ktorý pôsobil nebezpečne. Jess sa k nemu nahla a niečo mu pošepkala, pozrel na ňu, usmial sa a už nás púšťal dnu. Ako posledné som počula nesuhlasné šomranie ľudí v rade. Vošli sme do klubu a ja som ostala len zízať bolo to tu naozaj krásne zariadene (foto hore). Veľký bar, stoly ale aj také súkromnejšie boxy, veľký parket a  samozrejme hore na poschodí VIP.

,,Ideme si objednať ?" Zvíšila hlas a trochu sa ku mne naklonila aby som ju cez tú hlasnú hudbu počula. Už som chytila tú náladu kedy sa chcem baviť. Tak som na ňu pozrela a podvihla som običie.

,,To sa musíš pýtať ?" Jess sa len zaškerila. Vydali sme sa smerom k baru. Sadli sme si na voľné stoličky a čakali kým si nás barman všimne.

"Čo vám ponúknem krásky ?" Obidve sme sa otočili mladého barmana. Bol celkom chutný a rozkošne sa usmieval.

"Ja si dám Cuba Libre a ty ?" Pozrela som na Jessicu spýtavím pohľadom.

"Hm Sex on the beach." Povedala a usmiala sa na barmana.

"Hneď to bude." Povedal a odišiel. Otočila som sa na stoličke smerom na parket a sledovala ludí, ktorý už boli zjavne pod vplyvom alkoholu a dobre sa bavili. Barman nám doniesol naše pitie, keď sme chceli platiť povedal že to je na neho a pri odchode na mňa žmurkol. Bol síce rozkošný ale na neho si už robila zálusk Jessica. Objednali sme si ešte jedno kolo a už som cítila že mi to mierne stúpa do hlavy.

"Ideme tancovať ?" Pozrela som na Jess ktorá horlivo prikivovala.

"Samozrejme wohouuu." Zkričala na mňa ako vidím aj jej to už stúplo do hlavy. Prešli sme teda na parket a začali sa vlniť do rytmu hudby. DJ hral naozaj dobre, úplne som sa uvoľnila a nechala sa unášať hudbou. Bolo mi jedno či ma niekto vidí alebo ako tancujem. Práve v tejto chvíli mi bolo všetko jedno, chcela som si len užiť a zabudnúť na všetko. No tento pocit dlho netrval a nahradil ho nepríjemný pocit, ktorého som sa nevedela striasť. Mala som totiž pocit že ma niekto pozoruje. Obzrela som sa ale nevidela som nikoho kto by ma prepaloval pohľadom. Ale ten pocit ma nechcel opustiť, pôjdem sa radšej napiť, dnes chcem zabudnúť aspoň na tento moment. Prešla som k baru a usadila sa. Ešte chvíľu som sledovala ludí na parkete, nakoniec som sa otočila a pozrela na barmana, ktorý akurát smeroval ku mne.

,,Dám si e..." stopla som sa v polke vety keď barman predo mňa položil koktail. Nechápavo som ba neho pozrela.

,,Ale ja som si ešte nič neobjednala." Pobevedala a znovu na neho pozrela.

,,To je od toho pána na konci baru." Ukázal prstom a usmial sa na mňa. Prešla som pohľadom na koniec baru. Uvidela som muža, ktorý už kráčal ku mne. Bol naozaj príťažlivý. (Obrázok hore) Nechce sa mi veriť že ide zrovna za mnou. Mal na sebe tmavé rifle a čierne tričko s krátkym rukávom ktoré mu obkreslovalo svaly. Vyzeral naozaj božsky.

,,Ahoj volám sa Leo a ty ?" Prehovoril na mňa a posadil sa vedľa na barovú stoličku.

,,J-ja volám sa Valéria." To fakt musím ktotať. TRAPAS. Začervenala som sa radšej sa pozrela na svoj pohár na bare a vypila asi polovicu jeho obsahu.

,,Krásne meno, no ešte krajšia je jeho majiteľka." Povedal a usmial sa na mňa. Moje líca už museli byť červené ako semafór. Len som sa usmiala späť, nevedela som čo na to povedať.

,,Si z New Yorku ?" Vyletelo zo mňa nakoniec. Fakt super už  väčšiu hlúposť si nemohla vymyslieť.

,,Áno narodil som sa tu. Aj keď som už cestoval po rôznych krajinách, vždy som sa nakoniec vrátil. New York je proste čarovný." Odpovedal na moju hlúpu otázku dosť otvorene čo ma milo prekvapilo.

,,To teda má. Je to tu úchvatné." Prikývla som a usmiala sa na neho ale tento krát úprimne.

,,A si tiež odtiaľto ?" Spýtal sa ma na oplátku Leo.

,,Nie. Ja narodila som sa v Londýne ale presťahovala som sa sem len pred pol rokom kvôli práci." Objasnila som mu nedávnu minulosť. Musím ale uznať že Londýn mi chýba ale hlavne ľudia.

,,Takže Londýn ? No to je jedno z mojich obľúbených miest." Prehovoril a kývol rukou na čašníka. Rozprávali sme sa ešte ďalšiu pol hodinu, ale ani som to nevnímala s Leom mi bolo príjemne, možno to bolo tým alkoholom, možno to bolo ním. Ani neviem koľko sme toho vypili, ale asi pomerne dosť, pretože už sa mi zamotával jazyk. Ale vôbec mi to neprekážalo a Leovi zjavne tiež nie.

,,Zatancuješ si ?" Spýtal sa ma zrazu.

,,Prečo nie ?!" Postavili sme sa a mierili si to na parket. Prchádzali sme okolo tancujúcich ľudí a ja som sa snažila nespadnúť. Keď sme našli to správne miesto, začali sme sa hýbať do rytmu hudby. Teraz už naozaj pripitá som si to užívala ešte viac. Ten pocit slobody, žiadne problémy. Nič neexistovalo nič. Hýbala som bokmi ako mi kázala pieseň a úplne sa tomu oddala. Ucítila som na chrbte niekoho telo, pootočila som hlavou a zistila som že je to Leo. Pritlačil si ma k sebe ešte viac a jeho ruky putovali po mojich bokoch. Vrtela som zadkom ako sa mi zapáčilo. Ucítila som na mojom krku Leove pery. Obdarúval môj krk jemnými bozkami, robil si cestičku z bozkov od mojej kľúčnej kosti až k môjmu uchu, kde jemne uhryzol do do ucha. Zavrela som oči a zavdzychala. Jeho mocné ruku si ma otočili tvárou k nemu. Jednu ruku som mu omotala okolo krku a druhou som mu zašla do vlasov a pri tom sa stále pohybovala do hudby. Jeho ruky prešli  s môjho pásu tesne nad zadok. Pozrela som mu do oči, ktoré úplne žiarili zo vzrušenia. Dlho nezaháľal vrhol sa mi na pery. Živočíšne a majetnícky ma bozkával akoby sa bál že mu újdem. Ale toho sa báť nemusí, z rovnakou dávkou vášne som mu bozky oplácala načo mi on prešiel rukami na zadok a stlačil. Zavzdychala som mu do pier a poťahala ho za vlasy chvíľu na to som počula jeho zavrčanie. Usmiala som sa do bozku a opäť sa začala vojna našich jazykov. Keď v tom som ucítila bolestivé zovretie na mojom predlaktí a následne ako ma zaň niekto prudko potiahol a ťahal preč.

*****

Tak zbúchala som nejako ďalšiu časť. Som rada že zatial sa mi darí dodržovaý každý deň jednu časť. Aj keď niekedy mám pocit že ma nič nenapadne.

Prosím budem rada a by ste mi tu nechali aspoň jeden hlas prosím. Nech viem že to niekoho naozaj baví. Alebo komentík. Lebo nemám od vás žiadnu odozvu tak potom neviem či vás to zaujíma alebo to píšem len tak sama pre seba. Vopred vďaka a dobrú noc 😍😎

Hate My Boss !Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon