Aggressive!

5.1K 210 7
                                    

Nesmiem dopustiť aby sa to zopakovalo. Chce sa hrať ? Budeme sa hrať ale podla mojích pravidiel.

Zobudila som sa mohlo byť niečo po piatej ráno. Už som rovno vstala nemalo to význam. Celú noc som sa prehadzovala naspala som sotva dve hodiny. Vždy keď som zatvorila oči tak som pred nimi mala udalosť zo včera. Postavila som sa z postele a nahmatala som mobil na nočnom stolíku. Pozrela som naň a oči mi skoro vypadli. Mala som 4 zmeškané hovory od Christiana a dve SMS. V prvej stalo - Kde si ? Láskavo ma zdvihni. A ďalšia ma ceľkom vyplašila. Bolo tam - Teš sa na zajtra. Ach Ježiši zase mi ublíži ? Chce ma vyhodiť ? Viem že s tej druhej možnosti by som sa mala tešiť ale nemôžem si  dovoliť prísť o tú prácu keď sa teraz náklady na Paulovu liečbu zdvojnásobili. Radšej som nemyslela na to čo ma čaká v práci pretože by som sa len zbytočne vystresovala a na nič neprišla. Pri Christianovi môžem čakať všetko ale aj nič. Prešla som do kuchyne  a spravila som si silnú kávu aj keď kávu nemám rada, ale teraz nutne potrebujem kofeín. Do žalúdka by som znovu nič nedostala po tom čo som včera vypila sa čudujem že som vôbec vstala. Ani neviem kedy naposledy som jedla niečo normálne. Šálku z dopitej kávy som dala do drezu a vyšla som do izby. Potrebujem sprchu a to poriadnu.

*****

Vyšla som z kúpeľne a nechala otvorené dvere nech z nej vyvetrám toľkú paru. Prešla som ku skrini a rozmýšlala čo si oblečiem. Zvolila som tmavo modré úzke rifle a do nich si zapravila čiernu blúzku s gombíkami. Zišla som dole kde som na seba ešte chodila čierny jesenný kabát, vzala kabelku a vyrazila z domu naprieč diablovi.

*****

Do firmy som dorazila okolo pol ôsmej za čo som bola aj rada, nepotrebujem aby ma zhúkal ešte aj za meškanie.

,,Ahoj Nancy." Pozdravila som recepčnú na prízemii s ktorou som sa ceľkom spriatelila. Je milá asi jediná v tejto firme.

,,Ahoj Val." Zdvihla hlavu od počitača do ktorého niečo ťukala a vyčarila na mňa úsmev.

,,No čo nie sú tu nejaké papiere ktoré treba vziať ?" Spýtala som sa jej.

,,Vieš co pár ich tu je aj keď tieto treba vypracovať až na budúci týždeň." Pozrela na mňa. Mne sa hneď rozžiarili oči.

,,To nevadí daj ja ich vezmem." Rýchlo som jej povedala a už som k nej načahovala ruku. Aj keď je to bieda ale možno si u neho spravým nejaký ten imaginárny bod k dobru.

,,Tu sú a vezmeš aj kávu prosím lebo ja teraz vôbec nestíham ísť hore. A poznáš Daisy tá tu svoju okrasnú riť nezdvihne." Povedala mi Nan.

,,Jasné daj. Veď ako inak využije každú príležitosť niekomu uškodiť." Usmiala som sa na ňu a už som sa pratala k výťahu. Nan mi ešte venovala ďakovný pohľad. Dvere výťahu sa zavreli a mňa opäť pochytila nervozita a panika. Vystúpila som z výťahu a kráčala dlhou chodbou až k jeho dverám Daisy som nevenovala ani jeden pohľad a veď aj na čo. Zaklopala som a otvorila dvere. Sedel za svojím stolom a niečo písal. Zavrela som dvere a kráčala k jeho stolu, srdce mi bilo až niekde v krku. Prešla som za stôl vedľa neho a roztrasenými rukami položila kávu na stôl. Nevenoval mi žiadnu pozornosť za čo som bola rada. Otočila som sa a chystala sa obísť stôl keď ma jeho ruka zastavila. Otočila som sa k nemu tvárou a jeho oči ma praplovali. Mala som nutkanie hneď zdrhnúť. Keby bolo treba kľudne aj vyskočiť s toho obrovského okna. Postavil sa a ja som cúvla ako mi to jeho ruka dovolovala no on si ma pritiahol za ňu späť až sa naše hrude takmer dotýkali. V očiach mi musel vyčitať jasný strach, zato v tých jeho som nevidela nič iba chlad. Naklonil sa ku mne, nosom mi jemne prešiel po líci až k uchu. Prerývane som dýchala.

,,Včera sme niečo nedokončili." Zachraptel mi zrazu pri uchu. Oči som vypleštila dokorán až som mala strach ze mi vypadnú. Čo povedal ?

,,P-prosim ?" Spýtala som sa koktavo ako to mysli že nedokončili. Odpoveď mi hneď prišla. Vystrel sa a pritlačil ma o stenu za nami a surovo sa vrhol na moje pery. Bozky som mu neoplácala, bola s v šoku. Prechádzal mi rukami po stehnách až k mojmu zadku, ktorý stlačil. Rukami putoval ďalej po mojom páse až k prsiam, ktore hladil a nakoniec ich tiež zmáčkol. Zhíkla som pretože som to vôbec nečakala. Ale on si myslel že sa mi to páči a preto pokračoval ďalej. Začal mi vyhŕňať blúzku, ale to sa už mne tlačili slzy do očí. Tento krát to bolo iné spomenula som si na to načo som chcela veľmi zabudnúť. Sama som nerozumela prečo to včera šlo tak ľahko, no muselo to byť tým alkoholom.

,,N-nie."zašepkala som. Prebralo ma keď som cítila ako mi vyzlieka blúzku. No on nereagoval na moje slová a pokračoval. Chytil ma za stehná a niesol ma boh vie kam. Stále ma bozkával na krku. Počula som ako otvoril dvere a následne ma surovo hodil do postele. Momentálne som vôbec nerozmýšľala kde sa tu tá posteľ vzala teraz som riešila iba to ako sa ku  mne Christian približuje s potemnenými očami zaplnené túžbou. Približoval sa ku mne až sa ocitol na do mnou. Ruky som hneď vystrela k nemu a zprela sa mu do hrude.

,,Prosím nie." Povedala som o niečo hlasnejšie no on si ma stále nevšimal. Ruky mi pridko chytil a dal mi ich nad hlavu kde ich jednou rukou pevne držal. Naklonil sa ku mne a začal ma znovu bozkávať. Druhou rukou prešiel po mojich prsiach chvíľu ich stláčal až sa nakoniec začal presúvať cez moje brucho k rifliam. Snažila sa mi odopnúť zapínanie čo sa mi nakoniec aj podarilo. Ja som už úplne prepadla v plač. Znovu ma bozkával na pery a snažil sa dostať dnu jazykom. V tom ma niečo napadlo pootvorila som usta aby mohol vkĺznuť dnu hneď na to som ho doň kusla a on sa odtiahol. Pozrel na mňa vražedným pohľadom.

,,Ty suka." Zvrieskol na mňa a na líci som ucítila silnú bolesť. Dal mi takú facku až mi hlavou trhlo do strany. Sykla som od bolesti a znovu sa rozplakala.

,,D-dosť. P-prosím." Prehovorila som koktavo. Len sa uškrnul a znova sa ku mne priblížil začal mi stahovať rifle a ja som sa začala metať ako ryba na suchu v nádeji že mu ublížim. Podarilo sa mi kopnúť ho do brucha no za to som dostala ďalšiu facku ešte silnejšiu než tú predtým.

,,Čo sa teraz hráš na neviniatko veď včera sa ti to páčilo." Povedal mi pri uchu a dotkol sa môjho najcitlibejšieho miesta. No na mňa to malo teraz úplne opačný účinok aký by chcel. Donútilo ma to ešte viac plakať. Nie. Nie. Nie nemôže sa to diať znova prosím nie.

,,Dosť." Skrýkla som a kopla ho medzi nohy, na čo on zavrčal od bolesti a konečne sa odo mňa vzdialil. Dala som sa na štyri a snažila sa dostať z postele. Zrazu sa mi potiahol k sebe a dal mi takú facku že som sa neudržala a zletela z postele.

,,Ty skurvená štetka. Vypadni! Toto si ešte odpikáš." Pozrela som na neho celá uplakaná a snažila sa postaviť.

,,VYPADNI!" Zvrieskol na mňa a ja som sa rýchlo postavila, pobrala si veci a rýchlo išla kade ľahšie.

*****

Aj keď trochu neskôr ale je to tu. Trošku dlhšia dúfam že poteší. Dnes som ani neplánovala pridať čast nema som zase moc času ale nekoniec sa podarilo aj keď ma trošku mrzí ze predošlé časti akosi upadajú ale ja vam verím že to pôjde hore.

Dúfam že môj príbeh niekoho oslovil. A som rada že aj keď to nieje milionove čislo že aj tých pár ľudí to číta je to moj prvý príbeh a som šťastná.

Ďakujem a dobrú noc. 😘

Hate My Boss !Where stories live. Discover now