Sweet dream ?

5.9K 227 3
                                    

Stačila len spomienka na jeho oči a srdce mi vynechalo zopár úderov. Takto to ďalej nepôjde, nesmiem si ho pripustiť k telu. S touto myšlienkou som nakoniec zaspala.

***** pustite si pesničku *****

Jeho pery sa jemne obtretli o tie moje a ja som sa celá zachvela už len z jeho nepatrného dotyku. Priblížil sa znovu, priložil jeho pery na moje, ale tento krát o niečo nastojčivejšie. Pohla som s perami, jemu sa to zjavne páčilo, pretože v tom som ucítila jeho ruku nad mojim zadkom, tým si ma surovo prirazil na jeho hruď. Súhlasne som zavzdychala, zdvihla som ruky, jednu som mu omotala okolo krku, druhou som zašla do jeho vlasov a zaťahala, na čo mi on zavrčal do pier. Jeho pery a začali pohybovať oveľa vášnivejšie, cítila som ako mi jazykom prešiel po spodnej pere a tým si pýtal vstup dnu. Hneď na to som ústa jemne pootvorila a začala sa vojna našich jazykov. Jeho ruky skĺzly na  môj zadok, ktorý živočíšne stlačil. Pocítila som jemný tlak a začala som cúvať. Vzdychla som v momente ako sa môj chrbát zrazil zo stenou. Jeho ruky prešli cez môj pás, okolo pŕs, cez krk až k mojim lícam. Trochu sa vzdialil a oprel si čelo o tom moje. Zdvihla som zrak a pozrela do tých nádherných zelených očí, ktoré boli plné vášne a ,,Počkať čo ? Zelených ?"

,,Ch-christian ?" Spýtala som sa. On sa len uškrnul a znovu sa na mňa vrhol. Začal ma vášnivo bozkávať. Oh nie, ako je to len možné, veď som povedala že mu nepodlahnem. Z myšlienok ma prerušili jeho nedočkavé dotyky, akoby sa ma nevedel nabažiť. Pritlačil ma k stene a rukami mi prešiel cez zadok, kde na chvíľu zastavil, no prešiel k stehnám za ktoré ma zdrapil, na čo som nechcene zavzdychala a on ma vidvihol. Omotala som nohy okolo jeho pása, aj keď som nechcela. Chris mi začal vyťahovať šaty k pásu a potom sa ven....

Strhla som sa do sedu a nevedela čo sa deje. Chrbát som mala od potu z toľkého vzrušenia. Ešte stále som mala pocit ako by to bolo naozaj, jeho pery na mojich, jeho ruky na mojom tele, jeho dotyk pod, ktorým mi bolo čoraz teplejšie ,,Teraz si predstav čo by to s tebou robilo naozaj."  Oh nie dosť nejdem si nič predstavovať nič také nebude a rozhodne nie s ním. Aj tak stále nechápem prečo sa mi snívalo zrovna s Brownom, bože teraz vždy keď sa na neho pozriem predstavím si tento sen, akoby som už v jeho prítomnosti nebola aj tak dosť nesvoja. Ozaj koľko je hodín. Pozrela som na mobil, ktorý som pod vankúšom.

,,Oh do riti !" Zakliala som a už sa pratala z postele, ale to by som nebola ja keby som sa nezrutila s postele. Bože musím si vždy zamotať nohy do periny ?! Bežala som do kúpeľne kde som si rýchlo opláchla tvár, umyla zuby dala trochu make-upu aj keď mi to moc nepomôže. Obliekla som na seba béžové, obtiahnuté šaty s véčkovým výstrihom. Na môj vkus dosť hlboký výstrih ale čo mám čo ukázať. Šaty mali od stehien až po pás čierny pásik po oboch mojich bokoch a nakoniec ešte čierny opasok. Nič som nejedla aj tak už budem meškať. Len som si obula červené lesklé lodičky vyšla na ulicu, no nemohla som chytiť žiadny taxík. Nič iné mi neostáva len tam dobehnúť.

*****

Vo výťahu som sa snažila upraviť sa, ale to sa nedalo keď že som vyzerala ako zmoknuté kurča. No verili by ste tomu, že sa to stane akurát mne ? V polke cesty čo som sa sem snažila dostať začalo pršať. Šaty sa na mňa lepili, čo bolo dosť nepríjemné, pretože už aj predtým boli dosť obtiahnuté. Mala som pocit ako by som mala druhú kožu. Z vlasov mi ešte stále kvapkala voda. Ach už s tým nič nespravím. Keď sa dvere výťahu otvorili, smerovala som ku stolíku pri dverách, pretože Daisy tu ešte nebola. Pozrela som na hodiny, bolo štvrť na deväť. V momente ako som sa zviezla na stoličku sa prudko otvorili dvere kancelárie a v nich stál naštvaný pán Brown. Ach a je to tu.

*****   

Ďalšia časť ale trošku kratšia dúfam že vás bude baviť. 😎
Čo myslíte čo sa stane ?

Budem rada za hoc aký kometár kľudne aj smajlík len nech viem že to niekto číta a že vas to baví.

Ďkujeeeem 😘😘😘

Hate My Boss !Where stories live. Discover now