Epilog

2.4K 182 26
                                    

Harry

Usmál jsem se a sundal jsem Louisovi i triko, abych měl lepší výhled na jeho tělo zakryto jen těmi kalhotkami. Byl cely rudý, ale i přes to se mi odvážně koukal do očí. Chvilku jsem se na něj díval a můj kamarád se začal probouzet k životu. Začal jsem ho líbat a vrhl jsem se na jeho krk. "Nikdy neuvěřím, že něco takového je jen moje." Zašeptal jsem a udělal jsem mu na krku malý flíček. Vrátil jsem se k zdravému líbání jeho krku a vzal jsem Louisovu ruku a položil jsem si ji na můj v boxerkách uvězněný penis. "Vidíš, co se mnou pohled na tebe dělá?" Zeptal jsem se a hlasitě jsem zasténal, když Lou stiskl můj penis a šibalsky se usmál. Hrozně jsem miloval to, že se choval jako malý andílek a při sexu se proměnil v nenasytného ďáblíka. Bylo to dokonalé.  

Louis

Harry začal obdarovávat mojí hubenou hruď polibky a já tiše sténal a v myšlenkách prosil o víc. Byl jsem nadržený jen z jeho doteků a někdy jsem měl vážně pocit, že při našem sexu umřu. Odtáhl jsem svojí ruku od Harryho boxerek a vpletl jsem si jí do jeho vlasů, abych si jeho tvář přitáhl k té svojí a mohl ho dravě líbat. Harry se zasmál a začal mnout můj penis skrz látku kalhotek. Zasténal jsem mu do rtů a on se odtáhl, aby vzal tašku ze sex shopu. Zvědavě jsem ho sledoval a čekal, co vybere. Myslím, že on sám taky nevěděl, ale musím říct, že už jsem se toho nebál tolik. Mezitím co Harry přemýšlel, co na mě použije, tak jsem si stáhl kalhotky, protože ten krajkový materiál nepříjemně věznil mojí délku a takhle to bylo lepší.  

Harry

V první řadě jsem nasadil Louimu pásku přes oči a podíval jsem se zpět do tašky. Potom můj pohled padl na plyšová pouta a já jsem se usmál. Vzal jsem Louisovi ruce, dal jsem mu je nad hlavu a políbil jsem ho. "Necháš je tam, ano?" Zeptal jsem se a on poslušně přikývl. Byl jsem rád, že je klidný, protože jsem s ním měl dnes velké plány. Chtěl jsem se starat jen o něj, abych mu ukázal, že já jsem nejlepší Alfa jakou mohl mít a vůbec nepřemýšlel nad tím, co mu o mě kdo nakecá. Chtěl jsem, aby mi věřil, aby se mi odevzdal a byl jen můj. Doufal jsem, že se mu to bude líbit. Jemně jsem začal přejíždět rukou po celé jeho délce a zároveň jsem ho dravě líbal. On mi polibky trochu trhaně oplácel. Přemístil jsem svá ústa na jeho rameno a začal jsem sát a jemně kousat. Udělal jsem mu pár znamének po horní polovině těla a ústy jsem se přesunul na jeho penis.  

Louis

Lapal jsem po dechu, když se Harry začal ústy věnovat mé chloubě. Tak moc jsem chtěl rukama sjet do jeho vlasů, nebo se něčeho chytit po stranách, ale chtěl jsem být jeho poslušná Omega, takže jsem je nechal na místě a jen jsem je zatnul, až jsem cítil, že se mi krátké nehty zarývají do kůže. Snažil jsem se nekřičet, nebo nesténat hlasitě, protože se můj hlas pomalu vracel do normálu. Bál jsem se, že to stejně u Harryho práce nezvládnu. Harry dokonale pohyboval svojí hlavou a hrál si se mnou, až jsem myslel, že mu vyvrcholím během vteřiny do úst. Najednou se odtáhl a za pár vteřin jsem cítil chladnou ocel kolem svých zápěstí. Nechápavě jsem nakrčil obočí a byl jsem dost naštvaný, protože jsem se nemohl podívat, co udělal, ale po chvíli mi došlo, že mi nasadil pouta a provlékl je skrz něco, nejspíš menší strom, což znamenalo, že jsem s nimi nemohl hýbat. Vyjekl jsem, když jsem cítil, že mi něco souká na penis a zafňukal jsem, když mi došlo, že je to ta věc, co mi nedovolí vyvrcholit dokud jí budu mít na sobě.  

Harry

Pokračoval jsem ve své práci a užíval jsem si, že Lou nemůže mluvit a já tak můžu poznávat jiné známky, že se mu to líbí, než jen jeho steny. Začal jsem mu mučivě pomalu kouřit a občas jsem vsál a nebo přidal zoubky. Užíval jsem si pohled na něj. Byl nádherný jako vždy. Miloval jsem ho v každé situaci, jen mě mrzelo jeho pohublé tělo, protože mi to připomínalo, jak špatný Alfa jsem, když se ani nedokážu postarat o to, aby se můj Omega najedl. Setřást jsem tyhle myšlenky a dál jsem pokračoval se své práci. Bavilo mě si s ním hrát, a když Lou začal tiše potahovat a z pod pásky tekly slzy, sundal jsem mu kroužek a nechal jsem ho vyvrcholit. Bylo sladké, jak se celé jeho tělo třáslo a Lou se hlasitě vydýchával. Vsadil bych se, že by čekal, že ho ošukám a tím to teď skončí, ale to nebyl můj plán.

The Rejected wolf || Larry//ABO ✔Kde žijí příběhy. Začni objevovat