68.~I lost my princess~

1.9K 220 16
                                    

Harry

Probudil jsem se sám na stráni a má chlouba nepříjemně bolela. Začal jsem se rukou uspokojovat, ale nestačilo mi to. Chtěl jsem Louise, ale nechtěl jsem vstávat, protože by to bolelo ještě mnohem víc, tak jsem se celý den uspokojoval rukou a volal jsem svou Omegu, který byl bůhví kde. Jak může někde pobíhat, když tu jeho Alfa trpí? Nechápal jsem to. To bych já jemu neudělal. Strávil jsem dlouho tou činností a usnul jsem až po pár dnech, když jsem se probudil po Rutu nebyla ani stopa. Spokojeně jsem se protáhl a vzpomněl jsem si na tu noc s Louisem. Najednou se mi začaly vybavovat věci, které jsem předtím neviděl. Najednou tam nebyly slastné vzdechy mého jména ani prohýbání v zádech po mém posledním přírazu, byl tam jen křik, pláč a krev. Já mu ublížil! Já mu zase ublížil. Vstal jsem, oblékl jsem si tepláky, které byly pohozené opodál a rozešel jsem se hledat Louise. Musel jsem se mu za to všechno omluvit. Nečekal jsem Rut. Přišel o týden dřív.  

Louis

Usnul jsem u potoka, kde mě našla Harryho matka. Nejspíš šla po bolestivých výkřicích. Probudila mě se slzami v očích a pomohla mi, abych se oblékl. Následně mě odvedla ke smečce a Harryho otec mě odvezl do města k jejich doktorovi, který sice nepatřil do smečky, ale zaměřoval se na tohle. Musel jsem se před ním svléknout a on si prohlédl můj zadek, který následně musel i sešít. Měl jsem tam čtyři podělaný stehy. Nechal si mě tam na pozorování a já skoro celý ty dny proplakal. Byl jsem tam sám, cítil jsem Harryho bolest, když mě volal a já nepřicházel. Cítil jsem to a tím to bylo ještě horší, protože jsem byl neschopná Omega. Nechtěli mě odtamtud pustit, ani po pár dnech, protože byla možnost, že se mi to zanítí. Každý den to chodil kontrolovat a já musel na cizího muže roztahovat nohy. Čtvrtý den mi ty stehy musel sešít znovu, protože jsem si je chůzí roztrhl. Harryho máma za mnou byla, protože pro mě kontrolovala Harryho, aby zůstal sám a žádná Omega za ním nešla. Nejspíš bych se nikdy nepřenesl přes to, že mě znásilnil a potom ošukal někoho jiného. 

Harry

Ležel jsem na zemi a plakal jsem. Jsem monstrum. Lou si tohle nezasloužil. Nemohl jsem ho nikde najít a tak jsem jen ležel, plakal a doufal, že se objeví. 'Lou?' oslovil jsem ho v myšlenkách, ale bez odezvy. 'Lou, prosím řekni něco. Chci vědět, že jsi v pořádku. Jsem takový hajzl. Nezasloužím si tě. Já... jsem stejný jako Phill. Znásilnil jsem tě. Nechtěl jsem. Při Rutu se ovládám jen těžko. Obzvlášť když mi začal v tak nevhodné chvíli. Vím, že mě to neomlouvá... Nenávidím se. Nezasloužím si žít. Zasloužím si chcípnout žalem. Omlouvám se Louisi. Miluju tě. Vážně ano. Hrozně mě to mrzí. Prosím vrať se...' přes myšlenku jsem si vylil pocity a jediná odpověď, kterou jsem dostal bylo: 'Jsem v nemocnici a nechci s tebou mluvit.' Když to Lou řekl můj vlk zavyl žalem a já se přeměnil. Běžel jsem na co nejvíc opuštěné místo. Našel jsem tam kopec, vylezl jsem na něj a začal jsem žalostně výt. Ztratil jsem ho... už mě nikdy nebude chtít vidět. Natož se mnou ještě někdy něco mít.  

Louis

Slyšel jsem jeho žalostné vytí a rozbrečel jsem se. Zakryl jsem si uši a snažil jsem se to ignorovat, ale nešlo to. Rvalo mi to srdce. Hrozně moc mi to ubližovalo, protože jsem věděl, že to Harryho mrzí, ale nemohl jsem mu to odpustit takhle rychle. Jenže se utrápí žalem, což nechci a proto jsem se rozhodl, že ho nechám, aby ke mně přišel, aby viděl, co udělal. 'Můžeš za mnou ale přijít, jestli chceš.' poslal jsem mu přes Mates a k tomu jsem mu řekl, kde jsem, ale odpověď nepřišla. "Dobrý den." vešel dovnitř doktor a já si rychle utřel slzy. "Matka vašeho přítele mě požádala, abych vám udělal krevní testy a ultrazvuk, když jste byl v narkóze, jelikož jste se bál, že jste těhotný." na jeho tváři byl smutný úsměv a už ten neznačil nic dobrého. Tak moc jsem tady teď chtěl mít toho hodného Harryho, aby to slyšel se mnou, ale vím, že je daleko. "Je mi líto, ale musím vám oznámit jednu špatnou věc." moje oči se automaticky zalily slzami, i když jsem ještě nevěděl o co jde. "Zjistil jsem, že vaše mužská děloha je porušena, což znamená, že jste před několika lety byl těhotný a potratil jste. Mrtvý plod způsobil tu poruchu vaší dělohy a to znamená, že jste neplodný." a v té chvíli jsem omdlel ze šoku. Já jsem ve čtrnácti otěhotněl s tím... hajzlem? 

The Rejected wolf || Larry//ABO ✔Kde žijí příběhy. Začni objevovat