100.~Good boy for his Alpha~

2.1K 160 14
                                    

Harry

Povzdechl jsem si. Nechtěl jsem, aby se moje Omega cítila jako špatná Omega, protože to by znamenalo, že jsem špatný Alfa a nedokázal jsem ho přimět cítit se dobře... "Fajn, Lou, ale musíme to říct rodičům a taky si musíme ujasnit, co se bude dít, protože se vážně bojím, že budu znovu až moc tvrdý." Řekl jsem a Louis šťastně přikývl a obejmul mě. Políbil jsem ho a podíval jsem se mu do očí. "Tak pojď, půjdeme za našima a zkusíme je přesvědčit, ale nic si od toho neslibuj, nechci abys byl zklamaný, kdyby to nevyšlo." Řekl jsem a on přikývl. Chytl jsem ho za ruku a spolu jsme šli k mým rodičům. Podíval jsem se do očí tátovi a pak jsem se podíval na Louise, který mě kývnutím pobídl k mluvení. "Chceme být o mém rutu spolu. Louis to chce a já taky. Je to základní věc, kterou partneři dělají. Ať už my, nebo vy..." Řekl jsem a Louis přikývl. Táta se zamračil a přeměřil si nás pohledem. Lou okamžitě sklopil hlavu a já se mu koukal do očí, ale vážně jsem se bál, že to zamítne.  

Louis

Pevně jsem stiskl Harryho ruku a bál jsem se odpovědi, i když mi pomalu docházelo, že vlastně rozhodnutí přece nezáleží na jeho rodičích. "Ne." řekl jeho otec jednoduše a já zvedl pohled a podíval jsem se mu do očí. Automaticky se mi spustily slzy. "Ne?" vyjekl jsem a podíval se na Harryho, který se smutně zamračil. "Nechápu proč se vás vůbec ptáme na svolení! Tohle je naše věc jestli spolu budeme, nebo ne. Je moje rozhodnutí jestli chci být s ním o jeho rutu a já s ním chci být! Museli byste mě tu připoutat a držet násilím, pokud budete chtít, abych byl bez něj! Jsem jeho Omega a je moje povinnost se o něj postarat, když už neumím nic jinýho!" vykřikl jsem a z tváří mi tekly proudy slz. Všichni na nás zírali a já už to nevydržel. Pustil jsem Harryho ruku a s pláčem jsem utekl k vodě, abych si opláchl rozpálený obličej.  

Harry

"Louis má pravdu, já to ze začátku taky nechtěl, ale když vidím, jak mu na tom záleží, chci to zkusit a jestli se něco pokazí je to jen a jen naše chyba, ale tohle není vaše věc..." zvýšil jsem hlas, zvedl jsem se a šel jsem za Louisem k jezírku. Seděl na břehu s hlavou v dlaních a plakal. Sedl jsem si k němu a obejmul jsem ho kolem ramen. "Neboj se, budeš se mnou. Chci abys byl se mnou... táta to očividně nechápe. Asi nikdy takovéhle problémy s mamkou řešit nemuseli." Řekl jsem tiše a posadil jsem si ho na klín. "A už nikdy v životě neříkej, že nic jiného neumíš. Lou, vždyť ty o sobě mluvíš, jako kdyby se ti zdálo, že nejsi dobrý na nic než na sex... Tak to přece vůbec není." Zašeptal jsem a políbil jsem ho na rty.  

Louis

Nedokázal jsem přestat plakat a to hlavně kvůli tomu, že jsem zvýšil hlas na hlavního Alfu a z toho nevyjdu bez trestu. Oplatil jsem Harrymu polibek a rukama jsem se chytil jeho ramen. "Ale já neumím nic jinýho." zašeptal jsem a sklopil jsem pohled dolu, protože jsem se styděl za to, že zase brečím jako malá holka. "Copak něco umím? Celý život jsem strávil jen tím jedním a nikdy jsem se nic jiného nenaučil, takže je to pravda. Neumím nic jinýho než... tyhle ty záležitosti a ani v těch nejsem dobrý. Vždyť při obou našich... sexech ses musel dodělat rukou." tiše jsem popotáhl a snažil jsem se vyhnout Harryho pohledu.  

Harry

Zalapal jsem po dechu a do očí se mi začaly automaticky drát slzy... Nechtěl jsem, aby se můj Omega cítil dobrý jen na sex... "Lou... Jestli si myslíš, že ruka je lepší než ty, tak jsi hodně naivní... já jen vím, že dítě ještě nechceš a tak jsem nechtěl zvyšovat ty šance. Vím, že sperma se uvolňuje celou dobu, ale v menším množství, to znamená, že je menší šance, abys otěhotněl. Vůbec to nebylo kvůli tomu, že bys byl špatný, nebo tak něco. Dalo mi hodně sebeovládání to udělat." Řekl jsem a zahleděl jsem se mu do očí. "A nejsi dobrý jen na tohle, dokážeš určitě spoustu věcí, jen je ještě musíme objevit, protože oni ti tu možnost nedali... Tak o sobě neříkej takové věci... nechci aby ses cítil, že jsi pro mě dobrý jen na sex, protože tak to vůbec není." Zašeptal jsem a políbil jsem ho. Tak moc mě jeho slova mrzela.  

The Rejected wolf || Larry//ABO ✔Kde žijí příběhy. Začni objevovat