107.~You are sweet~

1.3K 148 3
                                    

Harry

Probudil jsem se sám a napadlo mě, že Lou odešel, protože už tu se mnou nechtěl být. Mrzelo mě to, ale chápal jsem to vzhledem k tomu, že jsem se na něj včera sobecky vykašlal a dělal jsem dobře jen sobě a on si o to musel říct. To bylo sobecké. Najednou jsem uslyšel klíč v zámku a ucítil jsem svého miláčka a usmál jsem se. Neopustil mě. Posadil jsem se a peřinou jsem zakryl svou erekci. Zatlačil jsem Rut do pozadí mé mysli a snažil jsem se nevnímat bolest. Jestli s ním ještě budu spát, budu se snažit, aby si to užil co nejvíc on. Lou vešel do pokoje a usmál se na mě. Vytáhl nějaké jídlo a já se šťastně usmál a společně jsme se najedli.

Louis

Byla to obrovská změna konečně jíst normální jídlo a musím uznat, že mi to dost chybělo. Vlastně teď, když tu tak sedíme v hotelu, tak mi chybí celý ten normální život. Vím, že život jako vlci je skvělý a Harry to nejspíš miluje, ale rád bych se vrátil zpátky mezi lidi. Tak či tak se mezi ně budeme muset vrátit, protože nás Harryho táta vyhodí. Harry mě bude muset vidět umírat pokud si nestihneme v čas najít smečku. Jakožto z větší části vlk, tak to na mě bude působit víc. Zatřásl jsem hlavou, abych přestal na tyhle věci myslet a podal jsem s úsměvem Harrymu tašku ve které byl roubík.  

Harry

Otevřel jsem tašku a byl tam roubík. Louis zrudl a sklopil hlavu. Usmál jsem se. A zvedl jsem mu tvář. Naklonil jsem se k němu a jemně jsem ho políbil. "Lou... Jsi moc hodný, ale bojím se, že budeš křičet i přes tohle.. Samozřejmě, že bych tě rád mohl mít při Rutu, ale nechci to udělat když vím, že ti tím ublížím. Zkusíme to a když to nepůjde, přežiju to, ano?" Zeptal jsem se a on přikývl. Začal jsem ho jemně líbat a můj Rut se dostával na povrch. Musel jsem se hodně krotit. Věděl jsem, že je to tak správně, ale z té bolesti se mi chtělo brečet.  

Louis

Přešel jsem z jemného líbání na trochu dravější a nechal jsem se vysadit na jeho klín. Chtěl jsem být skvělý a chtěl jsem, aby si na mně užil svůj rut, tak jako já jsem si užil na něm svůj heat. Sice mě bolel zadek, ale to on ze mě musel být taky dost na prášky. Chtěl jsem, aby se trošku odvázal a nesnažil se svůj rut tolik potlačit. Oba jsme to potřebovali a já věděl, že to zvládnu. Nechal jsem si svléknout triko a zakousl jsem se do rtu, když mi začal líbat krk. Byl moc jemný. 'Moc tě miluju, ale jsi moc jemný a mně se to nelíbí.' poslal jsem mu přes Mates. 'Chováš se ke mně jako k panence a to jen kvůli tomu, že nemůžu mluvit?' zeptal jsem se a podíval se mu do očí. 'Chci svého Alfu. Toho, který ví, jak to mám rád.'  

Harry

Jemně jsem se mu zakousl do krku a usmál jsem se. "Jen jsem myslel, že bys byl radši, kdybych byl jemnější, aby sis nemusel vykřičet hlasivky. " Řekl jsem a zakousl jsem se do našeho značení. Lou vydechl a já se usmál. Miloval jsem, když se mu to, co dělám líbilo. Svlékl jsem se a Louiho jsem prozatím nechal v kalhotkách. Chtěl jsem pustit uzdu Rutu, ale bál jsem se, že už to potom nebudu umět zastavit. Zhluboka jsem se nadechl a nechal jsem Rut přebrat kontrolu. Lehl jsem si na Louise a začal jsem ho tvrdě líbat. Stáhl jsem mu kalhotky a párkrát jsem přejel po jeho chloubě. Potom jsem ho přetočil na sebe a přestal jsem ho líbat. "Postaráš se dnes ty o mě, Lou?" Zeptal jsem se a chtivě jsem ho sledoval.  

Louis

Bylo příjemné, že Harry nechal rut přebrat větší kontrolu, protože potom si to konečně užije tak, jak má. Usmál jsem se a rukou jsem sáhl za sebe, kde jsem začal přejíždět po jeho tvrdé délce. Slastně mi sténal a já se kvůli tomu cítil dobře. Ruku jsem odtáhl až když jsem cítil na svých zádech jeho horké sperma. Vydechl jsem a našel jsem na posteli roubík. Přemýšlel jsem jestli je to dobrý nápad, ale nakonec jsem si řekl, že to prostě risknu. Vzal jsem ho do ruky a podal jsem ho Harrymu, protože jsem netušil jak se s tím zachází a doufal jsem, že on jo. Na tyhle erotické pomůcky jsem prostě nebyl.

The Rejected wolf || Larry//ABO ✔Kde žijí příběhy. Začni objevovat