101.~Big hunt~

1.4K 165 3
                                    

Louis

Ráno jsem se vzbudil a bylo mi příjemně, až na nepříjemnou štiplavou bolest zadku. Usmál jsem se, otevřel oči a rozhlédl se okolo. Skoro všichni už byli vzhůru a něco dělali. V té chvíli mi došlo, že jsem nahý. Vyjekl jsem a rychle se natáhl pro něco čím jsem se mohl zakrýt a vlastně taky Harryho, který vedle mě spal úplně odhalený. Povzdechl jsem si a jen jsem mohl doufat v to, že nás nikdo neviděl. Nebylo by to pro mě moc příjemné. Znovu jsem si lehl a přitulil se k Harrymu, který i ze spánku stiskl moje tělo a pevně ho držel u sebe. Bylo to příjemné.  

Harry

Probudil jsem se a Lou v mé náruči už byl vzhůru a s úsměvem se na mě díval. Taky jsem se usmál a zjistil jsem, že mám na sobě boxerky. Políbil jsem Louise na čelo a posadil jsem se. "Dobré ráno, Lou." Zamumlal jsem rozespale a natáhl jsem se pro polibek, který mi Louis bez váhání věnoval. "Co ty na to, že bychom se šli vykoupat a pak by jsme se šli zeptat táty ohledně toho dítěte?" Zeptal jsem se a on přikývl. Ruku v ruce jsme došli k jezírku na mělčině jsme se umyli. Přitáhl jsem si Louiho k sobě a vášnivě jsem ho políbil. "Miluju tě..." zašeptal jsem a pohladil jsem ho po tváři. On se usmál a políbil mě znovu.  

Louis

Jakmile jsem se od Harryho odtáhl tak jsem mu věnoval co nejzářivějši úsměv a objal ho kolem krku. "Taky tě miluji." špitl jsem mu do ucha. Chtěl jsem takhle zůstat co nejdéle. "Všichni sem!" uslyšeli jsme křik Harryho otce a proto jsme se odtáhli a vydali se tem. Všichni se postavili kolem hlavní Alfy, aby si vyslechli, co má na jazyku. "Dneska bude velký lov, protože musíme začít dělat zásoby na zimu. Všechny Alfy, bez výjimek půjdou dnes na lov, který musí vynést opravdu hodně. Bety tu zůstanou a budou hlídat. Omegy půjdou s moji partnerkou zařídit nějaké věci do města. Doufám, ze tu nikdo proti tomu nic nemá?" s těmi slovy se rozhlédl kolem a zastavil se pohledem na Harrym.  

Harry

Nechápal jsem, proč koukal na mě... snaží se zase narážet na ten jeden lov, který jsem vynechal? To je stupidní. Jen jsem pokrčil rameny a podíval jsem se na Louise, který se tvářil trochu smutně. Pohladil jsem ho po zádech a on se na mě podíval a pousmál se. 'Můžeme si celý den povídat.' Řekl jsem a on se usmál ještě víc a přikývl. Celá smečka se rozdělila a já s Alfami vyrazil na lov. Štvalo mě, že se dnes nic nedozvíme o dítěti, protože nikdo neví, za jak dlouho mě Lou bude chtít donutit. Možná, kdyby se Louis zeptal mamky... Mohla by o tom taky něco vědět. Běželi jsme se smečkou po lese a hledali jsme nějaká zvířata. Když jsme ulovili první srnku, táhli jsme ji s jedním Alfou na palouk. 'Zeptej se mamky, jestli něco neví o tom, jestli budeme muset bít naše dítě... čím dřív to budeme vědět, tím lépe.' poslal jsem Louimu myšlenkou. Položili jsme srnu na zem a běželi jsme zpět ke smečce.  

Louis

Společně se všemi Omegami jsme se rozběhli pryč z lesa a na kraji jsme se přeměnili. Zamířili jsme si to kolem prohlédnout a já se celou dobu držel u Nikitty, která mluvila o tom jaky je Jon kokot. Po několika minutách změnila téma na ty věci, které mi koupila a já ji s rudými tvářemi přiznal, že už je nemám, ale kalhotky nosím pořád, jen už jich moc nemám. Jakmile to slyšela, tak běžela za mamou, se kterou se domluvila, že se sejdeme u lesa za dvě hodiny. Popadla mě za ruku a tahle mě k nějakymu obchodnímu centru vedle. Slyšel jsem Harryho žádost. 'Nemůžu se ji zeptat. Nejsem s ni.' odpověděl jsem mu.  

Harry

Zarazil jsem se. 'Kde jsi, máte být přece pohromadě. Je vše v pořádku?' zeptal jsem se poplašně a stal jsem dokud neodpověděl, že jde s Nikittou nakoupit. Hned potom jsem se rozběhl za smečkou a pokračovali jsme v lovu. Chytili jsme čtyři srnky, jednoho jelena a dva divočáky. Vrátili jsme se na palouček a přeměnili jsme se. Každý jsme vzal jedno zvíře a zašli jsme do nejchladnější části jeskyně, kde jsme je pověsili na háky, které táta přinesl a ty jsme zasekli o skálu, když to šlo. Když všechna zvířata visela, udělali jsme ze svázaných klacků dveře, aby se tam nemohla dostat jiná zvířata a pak jsme se všichni šli napít k potůčku.  

The Rejected wolf || Larry//ABO ✔Kde žijí příběhy. Začni objevovat