98.~Fuck me, please~

1.6K 162 8
                                    


Harry

V duchu jsem se ušklíbl a přeměnil jsem se. Lou udělal to samé a celý červený se na mě podíval. Usmál jsem se a za ruku jsem ho vedl pryč od smečky, až za tu skálu. Přitáhl jsem si Louise do dravého polibku, který mi hned oplatil. Stiskl jsem mu zadek a přitiskl jsem ho víc k sobě. Po chvilce jsem se odtáhl z polibku a zahleděl jsem se do těch modrých studánek, které v tu chvíli byly spíš černé než modré. Louis si skousl ret a já si ho zase dravě přitáhl do polibku. Jediný, kdo bude kousat tyhle rty budu já. Pomyslel jsem si a jemně jsem ho kousl do spodního rtu. Potom jsem se od něj znovu odtáhl. "Tak Lou... Uděláš svému Alfovi za trest dobře, jako hodný kluk, ano?" Zeptal jsem se a pohladil jsem ho po té sladké tvářičce.  

Louis

Při jeho slovech mi škublo mezi nohama a já okamžitě poklesl na kolena. Harry na mě fascinovaně hleděl a čekal. Nejspíš to chtěl nechat na mně. Pomalu jsem mu stáhl tepláky ke kotníkům a promnul jeho chloubu skrz látku boxerek. Jeho slastný sten mi dodal odvahu. Chvíli jsem si s ním takhle hrál a potom jsem i boxerky stáhl ke kotníkům, abych měl lepší přístup k jeho chloubě. Vzal jsem jí do ruky a jemně si s ní pohrál, aby ztvrdl úplně. Harry mi hlasitě zasténal a z jeho úst vyklouzlo moje jméno. Usmál jsem se a přešel jsem jazykem po jeho vystouplé tepně za což jsem si vysloužil další hlasitý sten. Začal jsem si jeho ptáka brát opatrně do úst a on mi zapletl ruku do vlasů. Cítil jsem, že z celé téhle situace taky tvrdnu a bylo mi jasný, že z toho vyjdu z podělanou erekcí, kterou Harry neuvolní. 'Prošukej mi ústa' pomyslel jsem si, ale nemělo to být pro Harryho. Cítil jsem svoje tváře rudé, když mi došlo, že jsem si to pomyslel nahlas.  

Harry

Hlasitě jsem zasténal a bez váhání jsem začal proti jeho ústům hýbat pánví. Dával jsem pozor, abych mu neublížil, protože jsem v něm nechtěl vyvolat vzpomínky, ale užíval jsem si to. Byl naprosto dokonalý. Nenechával to úplně na mně a to se mi líbilo. Občas vsál, občas jemně použil zoubky a já mu dával hlasitě najevo, že se mi to líbí. Když jsem se blížil k vrcholu, Lou se odtáhl a dodělal mě rukou, což jsem absolutně chápal. Nechtěl jsem, aby se mu udělalo zle. Vytáhl jsem Louise na nohy a zády jsem ho natiskl na skálu. "Děkuju, princezno." Usmál jsem se a políbil jsem ho. Rukou jsem sjel k erekci v jeho teplácích a usmál jsem se. "Co bych chtěl, abych udělal s tímhle?" Zeptal jsem se a jemně jsem jeho rozkrok stiskl.  

Louis

Hlasitě jsem zasténal a zavřel oči, když jsem si vzpomněl na tu slast, kterou jsem zažil naposled, když mě šukal. Nechtěl jsem, aby mi jen vyhonil. Potřeboval jsem zase ujištění, že jsem jen jeho a jediný on bude ta Alfa, která bude ojíždět můj zadek svým ptákem. Potřeboval jsem to. Zapřel jsem se o skálu a vytáhl nohy na jeho pas, kde jsem je obmotal kolem jeho boků a přitáhl si jeho tvář k té své, abych ho mohl zuřivě políbit. Nikdy jsem si nemyslel, že bych to tak moc chtěl jako právě teď, ale byl jsem nadržený a potřeboval jsem, aby mě jeho pták zaplnil tím dokonalým způsobem jako minule. "Ošukej mě, prosím." vydal jsem ze sebe a podíval se mu do očí, aby pochopil, že to myslím vážně.  

Harry

Usmál jsem se a políbil jsem ho. "V to jsem doufal." Zašeptal jsem tiše a vložil jsem mu do úst tři prsty, abych ho mohl připravit. On je začal sát a hrát si s nimi jazykem. Celou dobu se mi při tom koukal do očí. Myslím, že kdyby mi před chvilkou nevykouřil už by klečel, protože hrozně provokoval. Jemně jsem do něj zasunul první dva prsty a on zasténal. Jemně jsem ho prsty roztahoval a on přirazil proti mně. Usmál jsem se a začal jsem ho líbat zatímco on se vozil na mých prstech. Přidal jsem i třetí a čtvrtý prst a nechal jsem Louise, ať dosedne jen tak, jak to zvládne. Stále jsem ho líbal a užíval jsem si ten moment. Louis se ode mě malinko odtáhl a prostrčil ruku mezi našemi těly a začal mi pomalu přejíždět po mě polotvrdé chloubě.  

The Rejected wolf || Larry//ABO ✔Kde žijí příběhy. Začni objevovat