113.~Refuse~

1.1K 130 2
                                    


Louis

Silně jsem se přitiskl k Harrymu a uklidňoval jsem se jeho vůní. Teď, když jsem cítil jeho pravou vůni, tak mi docházelo, že Harry v mém snu smrděl a to hodně jako Phill. Natiskl jsem obličej k Harryho krku a lehce jsem se dotýkal pomocí rtů jeho měkké kůže, která ode mě neměla žádnou značku. Nejspíš zmizeli a proto jsem se jemně zakousl a začal jsem tvořit nějaké znaménka pro uklidnění. Jen jsem se bál, že mě Harry odstrčí.  

Harry

Usmál jsem se a přitiskl jsem svůj krk k jeho ústům. Chtěl jsem být zase s ním jako dřív. Chtěl jsem, aby byl on můj a já jeho, jak to má být. A věděl jsem, že ho moje označování baví. Nechal jsem si teda tvořit znaménka po celém krku, a když byl Lou spokojený odtáhl se a usmál se na mě. "Lou, táta nám nabídl, že nás nechá ve smečce, ale dal nám i možnost odejít." Nechtěl bys radši do jiné smečky, nebo chceš zůstat tady? A jen podle toho, co chceš ty, na mě kašli." Řekl jsem a přitáhl jsem si ho do kratičkého polibku.  

Louis

Rozhlédl jsem se za nás jestli to třeba není vtip, ale nikdo kolem nebyl. Vrátil jsem pohled na Harryho a za kousl jsem se do rtu. 'Já nevím.' přiznal jsem popravdě. "Ch-chci sme-smečku." zamumlal jsem svým hlasem a musel jsem si odkašlat,  byl nechutně chraplavý a stále to bolelo. 'Je mi jedno jestli budeme tady, nebo jinde. Chci být hlavně s tebou. Nikdo mi tě už nesmí vzít, prosím.' nechal jsem z očí téct pár slz a hlavu jsem natiskl na Harryho hruď, kde jsem poslouchal uklidňující zvuk jeho srdce.  

Harry

 "Nikdo ti mě nevezme, jen bych potřeboval vědět, co by se ti líbilo víc s ohledem na budoucnost, jestli smečka s domem, nebo divoká a nebo zůstat tady." Řekl jsem a políbil jsem ho do vlasů. " Já budu tam, kde budeš ty. Bubu s tebou navždycky. Od toho tu jsem." Řekl jsem a jemně jsem ho políbil do vlasů. "Jen mi řekni, kde nás dva vidíš za pár let s dítětem." Pobídl jsem ho a on se usmál. Těšil jsem se až s ním budu mít dítě. Bude to náš malý poklad. Podíval jsem se Louisovi do očí a trpělivě jsem vyčkával na jeho odpověď.  

Louis

Při zmínce o dítěti jsem se nervózně osil. Pořad si nejsem jistý jestli někdy budu dítě chtít a to hlavně potom, co jsem se dozvěděl, že ho budeme muset udělat jako vlci, nebo že se jako vlk narodí. Bál jsem se toho, že bych svoje dítě nedokázal znovu ochránit. 'Je mi to opravdu jedno.' řekl jsem znovu skrz myšlenky. Štvalo mě, že to Harry nechává jen na mě. Nebudu přece vybírat, kde budeme žít oba. Chci, aby si taky vybral sám. 'Ale jen mezi námi.' přisunul jsem se k němu blíž, i když nás nikdo nemohl přes myšlenky slyšet. 'Trpím absencí soukromí a nechci pořád šukat v trávě. Je to nepohodlné.'  

Harry

Usmál jsem se. To mi stačilo. Jen jsem od něj chtěl něco vědět. Políbil jsem ho a usmál jsem se. "Tak najdeme smečku, která žije z části divoce, ale má dům. To bude ideální. " Řekl jsem a políbil jsem ho. Taky jsem chtěl soukromí a sprchu. Tyhle věci mi chyběly vážně hodně. Moje princezna to očividně viděla stejně a za to jsem byl vděčný. "Tak já zítra začnu hledat, pomůžeš mi?" Zeptal jsem se a on přikývl. Pousmál jsem se. "Jsi úžasný." Řekl jsem a políbil jsem ho na čelo.  

Louis

Zakroutil jsem hlavou a přiblížil jsem se k jeho rtům. Chytil jsem jeho spodní ret do zubů a lehce za něj zatahal. 'Nejsem úžasný.' oponoval jsem mu a rukou jsem vklouzl pod jeho triko, abych mohl mapovat jeho nádherné svaly. Stále jsem držel v zubech Harryho ret, akorát jsem si s ním začal hrát a vsávat. 'Kdybych byl úžasný, tak se nikdy nehádáme.' sjel jsem rukou na jeho podbřišek a hrál jsem si s tkaničkou od jeho tepláků.  

The Rejected wolf || Larry//ABO ✔Kde žijí příběhy. Začni objevovat