Chapter 38

3.5K 169 19
                                    

Телата ни бяха заплетени в някаква удобна бъркотия, когато очите ми се отвориха, а аз бях посрещната от звука на дълбокото хъркане на Хари. Ръцете му бяха увити около мен и успях да се обърна достатъчно, че да видя отворената му уста и затворените му очи, докато спеше спокойно.

Миналата нощ внезапно изникна в съзнанието ми, а емоцията в очите на Хари докато правехме любов, щеше да остане там до края на дните ми. Насладих се на спомена за един момент, преди да се измъкна от Хари и да стана от твърде удобното легло, слагайки сутиена и бикините си, за да отида до тоалетната.

Когато вече приключвах, забелязах че бельото ми бе изцапано с кръв. Умствено си ударих един шамар, че не бях запомнила този ефект от това да изгубиш девствеността си. Бързо се измих, надявайки се, че няма следи от кръв някъде другаде.

Бавно отворих вратата на банята, след като измих ръцете си, само за видя, че леглото бе празно. Можех да чуя тихи гласове от дневната, които ставаха все по-силни, докато приближавах вратата на спалнята.

Допрях ухото си до дървото, чувайки отчетливия глас на Хари и някой, със сигурност мъж, с когото спореха. Който и да беше това, звучеше особено ядосан.

- Не за знаеш за какво говориш, по дяволите, - чух да изкрещява Хари, след което се чу звук от нещо разбито някъде из дневната.

- Да използваш това момиче само за собствените си нужди не е добър начин да си живееш живота, Хари. Просто обмисли офертата ми и направи избор, който не би предизвикал никакви последствия.

Кръвта ми се смрази от отровата в гласа, който вече знаех, че принадлежи на Николай. Можех да чуя увереността и доминантността в глава му, нещо което той със сигурност използваше, за да убеждава и заплашва хората.

След това чувах само части от разговора, докато не чух някой да приближава към вратата на спалнята, което ме накара да се разтревожа. Незабавно се отдръпнах от вратата, изплашена че това би могъл да е Николай, но се успокоих, когато Хари влезе с разрошена коса.

Бе облякъл дънки и бяла тениска, а устните му почти се извиха в усмивка преди да се намръщят.

- Нека ти донеса нещо, което да облечеш, - каза той преди да прекоси стаята, изваждайки чифт сиви спортни панталони и лилав суитшърт. Благодарих му когато ми ги подаде, след което бързо ги облякох и хванах косата си на опашка.

Camouflage (Bulgarian Translation) - Harry StylesWhere stories live. Discover now