Chapter 23

3.8K 227 6
                                    


Мина седмица.

Една седмица без него, без неговите ужасни шеги, без неговия красив смях.

Да бъдеш далеч от някого, който е бил първият човек, с когото си създал истинска връзка просто бе гадно.

Само мисълта за него караше сърцето ми да иска да се разбие на милиони парченца.

Кейси се увери, че фризерът е пълен със сладолед с бисквитки, любимия ми. Всеки път, в който тя излизаше с Лиам, ми се извиняваше стабилно докато накрая не я избутам през вратата.

Не исках никой да ме съжалява, особено Кейси.

Дори докато стоях тук, тъпчейки лицето си със сладолед, не изглеждах по-добре, знаейки, че първото нещо, което щях да видя утре бе той. Единствения клас, който карахме заедно и който сега беше най-болезнен.

Знаете ли колко е трудно да не гледаш към някого, който изглежда така?

Доста шибано трудно е, ако питате мен.

Въздъхнах силно, ставайки и пъхайки кутията със сладолед обратно във фризера, преди да отида в стаята си. Netflix вече беше отворен на лаптопа ми, оказвайки се последната ми страст. Безкраен списък от сериали, без никакви реклами, бе всичко, от което се нуждаех в живота.

След като изгледах два епизода на Gossip Girl, започнах да се чувствам екстремно уморена, затова затворих лаптопа си и го сложих настрана, изключвайки осветлението и лягайки на леглото.

За известно време просто се взирах в тавана, докато безполезни мисли преминаваха през съзнанието ми и докато накрая всичко не се превърна в абсолютна тъмнина.

* * *

Независимо всичко, когато се събудих, ме удари отново, онази свежа болка в гърдите. Сякаш съм застреляла някого или някой ме удря в ребрата.

След няколко минути лежене, събирайки мислите си, станах от леглото и започнах да слагам обичайното си облекло; спортни панталони и суитшърт.

Кейси вече ме чакаше в кухнята, с купа с овесена каша, от която се издигаше пара, бивайки типичната ранобудничка. Не говореше докато ядяхме, знаейки че нямам голямо желание за това.

- Готова ли си да тръгваме? – Попипа Кейси когато излязох от банята след като си бях измила зъбите. Просто кимнах и двете излязохме, влизайки в колата й, без да си кажем и дума.

Camouflage (Bulgarian Translation) - Harry StylesOù les histoires vivent. Découvrez maintenant