Will you be my present?

193 10 2
                                    

24.

Mikor mind befejeztük a vacsorát, és a többiek áttértek a borra, Yoongi felállt, mire mind elcsendesedtünk és érdeklődve vártuk, hogy mit akar mondani.
- Lenne egy nagyon fontos dolog, amit már nagyon régóta meg szerettem volna tenni. Úgyhogy most mindenki, mars a kanapéhoz – mutatott a nappali felé mosolyogva. Nevetve megcsóváltam a fejem, majd engedelmesen a szófához mentem és helyet foglaltam rajta. Lassan mindenki megérkezett, a sort Yoongi zárta, aki Nam-mal sugdolózott, teljesen komoly arccal. Namjoon a fülébe súgott valamit, majd megveregette a vállát, és végül Ő is helyet foglalt mellettünk.
- Nari, ide tudnál jönni? – kérdezte Yoongi ajkát harapdálva. Enyhén összezavarodva pillantottam körbe a többieken, de csak Namjoon arcán láttam egy hatalmas mosolyt. Felálltam és néhány apró lépéssel Suga elé álltam.
- Most jogosan kérdezheted, hogy mit csinálok, vagy azt, hogy miért előttük csinálom – kezdte frusztráltan. – Igazából mindkettőre az a válaszom, hogy ötletem sincs. Amióta nyáron megláttalak a repülőtéren, ötletem sincsen, hogy mi van velem. Minden virágról te jutsz az eszembe. És tudom, hogy elszúrtam, és azt is tudom, hogy hülye voltam. De van egy kérdés, amit meg kell kérdeznem – mondta. Nagy levegőt vett, majd letérdelt előttem, és zsebéből egy apró, fehér dobozkát húzott elő.
- Tündérem, hozzám jössz feleségül? – kérdezte, miközben kinyitotta a dobozt, melyben egy kicsi, virágos gyűrű lapult. Bennem akadt minden szó, csak könnyes szemmel néztem ahogy előttem térdel. Minden erőmet összekapva akartam igent mondani... de akkor Namjoon-ra terelődött a pillantásom. Arra a Namjoon-ra, aki könnyes szemmel mosolygott rám, aki ezt bizonyára már olyan régóta tudta, aki végig mellettem volt.
- Yoongi én... - kezdtem. – Kaphatok egy kis időt? – kérdeztem lehajtott fejjel. Suga felállt, majd az ölelésébe húzott.
- Annyi időt kapsz, amennyit csak szeretnél, Tündérem – mondta. – Szeretlek – suttogta úgy, hogy csak én halljam.
- Én is szeretlek – válaszoltam csendben.

ÉS EZENNEL HIVATALOSAN IS VÉGE A 2016-OS WATTMASNAK. BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK.

All the love, Ch

Stay ↠Suga დ Rap Monster↞ *Befejezett*On viuen les histories. Descobreix ara