Time

192 10 0
                                    

25

- Nari, ébredj fel – hallottam Hoseok hangját. Mutatóujjával az arcomat bökdöste, és kissé felém hajolt, hogy lássa, mikor nyitom ki a szemem.
- Hobi, semmi kedvem semmihez, egyedül akarok lenni és kifutni a világból – morogtam, majd a másik oldalamra fordultam, és a fejemre húztam a takarót.
- Tudod, hogy alapvetően békén hagynálak, de most nem – mondta, majd tovább bökdösött.
- Akkor nem álmodtam a tegnapot – ültem fel lassan az ágyamban. J-hope felém nyújtott egy smoothie-t, amit mosolyogva fogadtam el. – Nem is tudom, hogy miért nem mondtam igent. Én tényleg szerelmes vagyok Yoongiba, és szeretem, és azt kívánom, hogy mindig mellettem legyen, de nem... - haraptam el a mondat végét.
- De nem annyira, mint Namjoont? – kérdezte halkan, nehogy valaki meghalja.
- Dehogy, nem. Én nem vagyok szerelmes Nam-ba. Csak nem bízok Sugában – válaszoltam. Hobin látszott, hogy tökéletesen megért és hisz nekem. – Mondott valamit tegnap este? – kérdeztem, ajkam idegesen harapdálva.
- Csak pusmogott valamit, aztán feljött a szobájába. Gondolom, hogy még nem kelt fel – magyarázta.
- Elcsesztem – suttogtam magamnak.
- Dehogy. Időt kértél, nagyon sokan csinálják ezt. Viszont szerintem Namjoon-nal beszélned kéne, mert ő hallotta, amit Suga mondott – tájékoztatott. Elmosolyodott, majd megölelt, és az ajtó felé indult.
- Köszönöm – mondtam neki egy hálás pillantás kíséretében. – Mindent – tettem hozzá.
- Természetes – vonta meg a vállát, majd kiment az ajtón. A turmixomat iszogatva gondolkodtam azon, amit Hobi mondott. Végül is tényleg csak időt kértem. És Suga azt mondta, hogy kapok időt. És azt, hogy szeret. Ahogy eszembe jutott, kissé elpirultam, és mintha ott lett volna mellettem, lehajtottam a fejem. Nagyot sóhajtva kikászálódtam az addig meleget nyújtó ágyból. Belebújtam a mamuszomba, majd elcsoszogtam Yoongi szobájáig. Az ajtó előtt megálltam, majd egy újabb hatalmas levegővétel közepette benyitottam. Yoongi inge és farmerje a földre volt hajítva, Ő maga pedig mélyen aludt. Elmosolyodtam azon, ahogy a haja az arcába lógott, majd én is befeküdtem mellé. Alig helyezkedtem el, már mocorogni is kezdett.
- Tündérem? – kérdezte rekedtes hangon.
- Jó reggelt, nem alszunk még egy kicsit? – kérdeztem. Halkan elnevette magát, majd kis-kifli nagy-kifli pózban magához húzott.
- Azt ugye tudod, hogy szeretlek akkor is, ha végül nemet mondasz?
- És azt tudod, hogy bármekkora paraszt is vagy néha, én is szeretlek? – kérdeztem vissza gondolkodás nélkül.
- Tényleg?
- Öhm... ja, igen, szép álmokat Yoongi – mondtam, próbáltam menteni a menthetőt.

- Nézd már, milyen aranyosak – mondta Kookie.
- Eskü, ezt ki kell rakni valahova – válaszolta neki Taehyung. Szavai hallatára kipattantak a szemeim. Egymás mellett ácsorogtak, és fülig érő szájjal fényképezték azt, ahogy Yoongival alszunk.
- Ha nem tűntök el két másodpercen belül... - morogta Suga mögülem. A két kis lesifotós összenézett, majd egyszerre futottak ki a szobából. Reakciójukon és meglehetősen ijedt arcukon elnevettem magam, majd továbbra is mosolyogva fordultam Yoongi felé, és nyomtam puszit az arcára.
- Tündérem, esküszöm, te egy igazi rejtély vagy – suttogta Suga. – Ha szeretsz, miért nem mondtál igent? – gondolkodott hangosan.
- Tudod miért? – kérdeztem, mire érdeklődve fordította felém a fejét. – Azért, mert a bab nem hús – válaszoltam a saját kérdésemre.
- Szörnyű vagy – közölte, majd magához húzott egy csókra.
- Filmezünk?
- Filmezünk – mondta, majd az ágyból kikászálódva a Tv-hez ment. Kicsit kapcsolgatott a videotékában, míg végül mosolyogva indította el a Reszkessetek, betörők első részét. Közel bújtam hozzá, majd tekintetem a tévé képernyőjére szegeztem. Aztán Yoongi a hasamra csúsztatta a kezét, és elkezdte simogatni pont ott, ahol az apró emberi lény fejlődött.

All the love, Ch

Stay ↠Suga დ Rap Monster↞ *Befejezett*Where stories live. Discover now