Baby?

218 12 0
                                    

18

Különös érzéssel keltem fel. Már szinte állandóvá vált az, hogy reggelente rosszul éreztem magam, de mivel Namjoon is beteg volt, nem törődtem ezzel különösebben. Oldalra fordulva Yoongival találtam szembe magam.
- Jó reggelt, Tündérem – mondta reggeli, mély hangján. Már a látványa megmosolyogtatott.
- Neked is – suttogtam, majd egy puszit nyomtam a szájára, remélve, hogy majd ez egy kicsit felébreszti.
- Mára van valami dolgod? – kérdezte.
- Elmegyek a gyógyszertárba, aztán főzök, és ebéd után szabad vagyok.
- Akkor majd esetleg délután nincs kedved elmenni, mondjuk sétálni? – kíváncsiskodott tovább.
- Majd még meglátjuk – húztam az agyát, majd az ágyból kimászva a szekrényemhez léptem. Néhány perc múlva egy barackszínű felsővel, farmerrel, fehér virágkoszorúval és szintén fehér cipővel vonultam be a fürdőszobába. Gyorsan lezuhanyoztam, megmostam az arcom és felöltöztem. Amint elkészültem, a konyhába indultam. Egy utazóbögrébe csináltam meg a kakaóm.
- Hát te hova készülsz? – kérdezte Nam.
- Szerzek neked gyógyszert – válaszoltam. – Csinálj magadnak teát, és pihenj. A pihenés alatt nem azt értem, hogy görnyedj a laptopod felett – anyáskodtam felette. Jó kisfiú módjára bólintott, majd picit közelebb jött hozzám.
- Magadnak is hozz valamit, mert tuti, hogy nem tőlem kaptad el – suttogta. – És tudtommal nincs fogamzásgátlód mostanság – mondta még halkabban.
- Te teljesen meg vagy bolondulva – háborodtam fel. Bár már az én agyamon is átfutott, hogy lehet, meg kéne próbálni egy terhességi tesztet, de elvetettem az ötletet. Teljesen abszurd az egész. – Mentem - kiáltottam, majd kiléptem a hűvös, reggeli levegőre. gyorsan visszamentem a farmerdzsekimért, majd ténylegesen elindultam.

A gyógyszertár tíz percnyi sétára volt tőlünk. Az apró, fehér épületet meglátva leállítottam a zenét, amit addig hallgattam és kivettem a fülesem is. Hosszú keresgélés után találtam rá arra a gyógyszerre, amire Nam-nak szüksége van. A kasszához indultam, de megakadt a szemem a baba-mama szekción. Nagyot sóhajtva léptem oda a szekrényhez, mely tele volt pakolva különböző terhességi tesztetekkel, és baba ápoló gyógyszerekkel. Levettem egy számomra szimpatikus darabot és remegő kezekkel olvasgatni kezdtem a leírását. Namjoon szavai visszhangoztak a fejemben. Rosszallóan megcsóváltam a fejem, majd (továbbra is magamnál tartva a tesztet) elindultam a kasszához.

Az ebéddel hamar készen lettem. Suga és Nam a terítésen dolgoztak, amikor eluralkodott rajtam a pánik. Berohantam a fürdőbe, és a vécé felé hajolva kiadtam magamból azt, amit ki kellett.

Elővettem a fürdőszobaszekrényből a frissen vett terhességi tesztet.

Öt perc múlva meg fogok könnyebbülni, és nem kell tovább ezen aggódnom, suttogta a belső hangom.
Kidülledt szemekkel néztem a kettő vékonyka vonalra. Kezem a szám elé kaptam, majd ismét megnéztem, hogy biztos jól láttam-e. A vécén ülve, abban a pillanatban elkapott a végtelen boldogság. Anya leszek. Örömkönnyeim utat törtek maguknak. Gyorsan összekaptam magam, majd kirohantam a fürdőből.
- Na, mi történt? – kérdezte Suga eszelős vigyoromat meglátva.
- Az, hogy... - próbálkoztam kimondani, de nagy akadályba ütköztem. Szavak helyett felmutattam a fehér tárgyat, melyen továbbra is ott virított a kettő apró csík.
- Terhes vagy? – kérdezte Yoongi halkan. Hatalmas mosollyal az arcomon bólogatni kezdtem.
Kezéből kiesett a tányér.
- Nem lehet – suttogta, leginkább talán önmagának. Reakciója láttán lehervadt az arcomról a vigyor. Yoongi egyre fehérebb lett, majd lehajtotta a fejét. – Nem lehet – ordította, majd mérgesen kiment a bejárati ajtón. Az ajtó nagyot csattant, én pedig sírva fakadtam.
- Nyugi, minden rendben lesz – mondta Namjoon, majd magához ölelt. – És én nagyon örülök a picinek – tette hozzá.

All the love, Ch

Stay ↠Suga დ Rap Monster↞ *Befejezett*Donde viven las historias. Descúbrelo ahora