New year's wishes

183 13 0
                                    

26

Másnap reggel a Nap koránt sem korai, de annál erősebb sugarai vakítóan sütnek az arcomra. Hunyorogva fordultam a másik oldalamra.
- Nari, fel kell kelned – mondta Jin. Meglepetten fordultam vissza. Seokjin a falnak támaszkodva nevetett a reakciómon, és gyanúsan közel állt az ablakhoz.
- Miért? Majd segítek főzni, de most még korán van – nyafogtam.
- Már kilenc óra múlt, és Suga is felkelt már régóta, tehát egyáltalán nincsen korán – jelentette ki, majd felém nyújtotta a kezét. Belekapaszkodtam, ő pedig felhúzott. Nagyot ásítva bújtam bele a mamuszomba, majd követtem a konyhatündért a konyhába.
- Jó reggelt – morogtam, mikor a nappaliba érkeztünk.
- Tündérem – szólt Suga. – Hoztam neked ilyen... izét – nézett a smoothie-ra, melyet a kezében tartott. A pillantásából könnyedén ki tudtam olvasni, hogy enyhén undorodik a zöld italtól.
- Köszönyöm – mondtam mosolyogva, majd hálám jeléül magamhoz öleltem.
- Akkor ti most együtt vagytok? – jött a lényegre törő kérés Hobitól. Kissé tanácstalanul néztem Yoongira, aki egy az egyben viszonozta a pillantásomat.
- Öhm, hát az úgy volt, hogy... - kezdtem bele a hosszú magyarázatba.
- Még nem hivatalos semmi – adta meg Suga a diplomatikus, és roppant ködös választ. Mosolyogva indultam meg a konyha felé, amit persze Jungkook nem tudott szó nélkül hagyni.
- Nari, hova-hova? Csak nem sietsz? Hova sietsz? – kezdett faggatózni.
- Kukutyinba zabot hegyezni – vágtam rá, majd kiöltettem a nyelvem. – Mindjárt jövök segíteni, csak átöltözök – mondtam Jinnek, aki erre bólintott.

Néhány perccel később egy pasztelkék, kötött pulcsiban, világoskék farmerben, papucsban, szürke kardigánban és természetesen virágkoszorúval a fejemen léptem ki a szobámból, egyenesen a konyha felé indulva meg. Amint odaérkeztem, hatalmas lelkesedéssel láttam neki a franciasaláta elkészítésének, míg Jin mellettem a sült malacon munkálkodott.
- Mi jót csinál az én kis konyhatündérem? – kérdezte Yoongi suttogva, ahogy hátulról átölelte a derekam.
- Salátát – adtam meg a rövid választ, mire halkan elnevette magát.
- Rossz nézni, ahogy fogod azt a kést – bosszankodott halkan.
- Nyugi, még sosem vágtam el a kezem.
- De ha sokáig bújtok egymáshoz, akkor előbb-utóbb véletlenül elfogod – figyelmeztetett nevetve Jin.

Este egy ezüst ruhában, vékony bőrdzsekiben és fekete magas sarkúban léptem ki a szobámból. Nyakamon nyakpántot, míg fejemen – természetesen – virágkoszorút viseltem. A hatalmas nappaliban már üvöltött a zene, a Good boy-t, mely a hangfalból szólt még talán a szomszédok is tisztán hallották. A néhány vendégünk és a tagok boldogan táncoltak és iszogattak. Milyen egy szilveszter lesz ez nekem pezsgő nélkül... Ezen rágódva sétáltam le a lépcsőn.
- Táncolunk? – ordította Jimin, amint meglátott. Nevetve bólintottam, majd teljesen hibásan kezdtem bele a koreográfiába, míg a mellettem lévő ChimChim minden egyes mozdulatot tökéletesen vitt véghez. Alig fejeztük be a „zseniális" „táncot", a zene leállt és kezdetét vette a visszaszámlálás az év utolsó éjféléig. Rajtam kívül mindenki pezsgőspoharakkal rohangált, keresve a párját, vagy az ismerőseit, hogy velük kezdhesse meg az újévet. Hirtelen ötlettől vezérelve szóltam Namjoon-nak, hogy mindenkit vezéreljen ki az udvarra. Az apró tömeg kigomolygott, még éjfél előtt, és kint folytattuk a visszaszámlálást.
- Végre megvagy – szólalt meg Yoongi, akit addig kerestem.
- Én is téged kerestelek – jelentettem ki.
- Öt! – kiabálta mindenki.
- Mondanom kell valamit – közöltem.
- Most?
- Négy!
- Igen, most – mondtam magabiztosan.
- Három – üvöltette a tömeg egy emberként.
- Igent mondok.
- Mire? – kérdezte nevetve.
- Kettő.
- Várj, igent mondasz? – értette meg.
- Igen – mondtam mosolyogva.
- Egy!
- Nari Collins, leszel a feleségem?
- Igen – jelentettem ki boldogan. Yoongi hatalmas mosollyal az arcán magához húzott és megcsókolt.
- Nulla!

All the love, Ch

Stay ↠Suga დ Rap Monster↞ *Befejezett*Where stories live. Discover now