Hospital

187 15 0
                                    

32

Reggel alig bírtam felkelni. Nehezek folytak a szemhéjaim, fájt a hasam és a fejem is.
- Tündérem siess, mindenki téged vár a reggelivel – sürgetett Yoongi. Amilyen gyorsan csak tudtam a pizsamám egy kék felsőre, fekete farmerre, bőrdzsekire és egy apró virágkoszorúra cseréltem, majd kiléptem a folyosóra. Suga egyből magához húzott, és lágy puszit nyomott a homlokomra.
- Neked is jó reggelt – erőltettem magamra mosolyt.
- Minden oké? – kérdezte hirtelen.
- Persze, persze, jól vagyok – legyintettem.
- Elég sápadt vagy, és gondolom kabátot is azért vettél fel, mert fázol – húzta fel a szemöldökét. Miért ismer ennyire jól?
- Nyugi, nincs semmi bajom – hazudtam rezzenéstelen arccal. Suga megcsóválta a fejét, majd elindult a konyha felé. A többiek tényleg mind lent vártak a megterített asztalnál. Látom, Jin aktivizálta magát...
- Helló – köszöntem a lehető leglelkesebb arckifejezésem magamra öltve, de még így is kaptam néhány aggódó pillantást. A roskadásig pakolt asztal látványától még jobban émelyegni kezdtem. Most tényleg ennyi mindent kell enni?
Nagyot sóhajtva öntöttem magamnak kevés narancslevet és az előttem lévő tányérra raktam néhány gyümölcsöt, hogy azért mégiscsak egyek valamit. A többiek boldogan beszélgettek, míg én azzal a két szem szőlővel birkóztam. Yoongi nyugtatásként a combomat simogatta az asztal alatt. Egyre rosszabbul éreztem magamat. Kétségbeesetten nyúltam egy pohár után, de kezemmel majdnem levertem azt. És akkor nem bírtam tovább. Teljesen elvesztettem a testem fölött az irányítást, és leestem a székről.
- Jézusom, mi történt?
- Hívd a mentőt – kiáltotta Nam.
- De...
- Hívd a kurva mentőt – ordította Yoongi idegesen.
Annyira szerettem volna felállni és megnyugtatni mindenkit. De nem ment.
Yoongi letérdelt mellém, és egyik kezével a kezemet fogta, másikkal a homlokom simogatta, miközben megállás nélkül azt suttogta, hogy minden rendben lesz. Egyre szűkült a látóköröm, és amit láttam, azt is csak homályosan.
Aztán felemeltek és tolni kezdtek. Be a mentőautóba. Suga végig fogta a kezem. A mentősök tették a dolgukat, de egyre csak kevesebbet fogtam fel az egészből.

Az utolsó dolog, amit láttam Yoongi könnyes szemei voltak, ahogyan valamit suttogott.

Aztán minden fekete lett.

All the love, Ch

Stay ↠Suga დ Rap Monster↞ *Befejezett*Where stories live. Discover now