ΚΕΦΑΛΑΙΟ 33

1.1K 89 19
                                    

"Είχα βάλει στοίχημα με τον εαυτό μου ότι θα σου κάνω έρωτα αφού κόψω το τσιγάρο ή έστω να το ελαττώσω αλλά το έχασα τελικά...Όπως και όλα τα στοιχήματα που είχα βάλει με τον εαυτό μου για σένα"

"Όπως;"

"Ότι θα καταφέρω να μεινω μακρυά σου"λέει και τεντώνει το χέρι του δείχνοντας μου ημίγυμνα είδωλα μας στον μεγάλο καθρέφτη πάνω από το κρεβάτι...

"Έτσι θέλω να μας βλέπω"λέει χαιδευοντας την πλάτη μου

Vangelis PROV

Παρά την κούραση και των δύο μας την αναγκάζω να σηκωθει να κάνουμε ενα ντους...Εχει πάνω της αίμα όπως κι εγώ και έχουμε ιδρωσει και οι δύο μάς...

Είμαι κουρασμένος από την συναυλία και ακόμα περισσότερο από το μετά...Το ντούς μας είναι γρήγορο και ύστερα αλλάζω γρήγορα τα σεντόνια για να ξαπλώσουμε.

Κοιμάται στην αγκαλιά μου κουρασμένη και θα θελα κι εγώ να κάνω το ίδιο αλλά δεν με παίρνει ο ύπνος... Δεν μπορώ να σταματήσω να σκεφτομαι το πως με έκανε να νιώσω.Μου πρόσφερε τον καλύτερο οργασμό της ζωής μου χωρίς να έχει καν εμπειρία...

Στην αρχή της σχέσης μας,οταν της ζήτησα να είμαστε μαζί δεν φανταζομουν ότι θα κατέληγε έτσι... Εννοώ ότι ποτέ δεν είχα σκεφτεί ότι αυτό το κορίτσι που κοιμάται δίπλα μου μόνο με το σλιπ της θα γινόταν κάτι σαν ναρκωτικό για μένα.

Δεν μπορώ να κοιμηθώ χωρίς αυτή δίπλα μου.Φοβάμαι...Για εκείνη... Χωρίς λογο...

Και συνήθως δεν μπορώ να κοιμηθώ ούτε όταν είναι δίπλα μου... Σκέφτομαι συνέχεια αλλά τουλάχιστον δεν φοβάμαι τίποτα γιατί την έχω στην αγκαλιά μου να αναπνέει ρυθμικά και να ψιθυρίζει πού και πού μέσα στα όνειρα της.

Ο ήχος του κινητού της με ξαφνιάζει... Γαμωτο θα ξυπνήσει...Το ψάχνω μέσα στο δωμάτιο και το βρίσκω πάνω στο γραφείο μου.

Ο μαλάκας ο Γιαννης...Του το κλείνω στα μούτρα και το βάζω στη δόνηση.

Τι θέλει να της πει στις 3 τα ξημερώματα;Δεν σκέφτηκε ότι μπορεί να κοιμαται;

Προσπαθω να ηρεμησω τον εαυτό μου μπας και κλείσω μάτι σήμερα αλλά ο ηλίθιος τυπας μάλλον μου χάλασε το βράδυ.

Πηγαίνω στην κουζίνα και γεμιζω ένα ποτήρι με μία γενναιόδωρη δόση ουίσκι και γυρνάω στο δωμάτιο την ώρα που το κινητό της δονείται πάνω στο γραφείο μου.

Ευτυχως ήταν μήνυμα γιατί αλλιώς θα το σήκωνα και θα τον εβριζα τον παλιομα...

Πρέπει να σταματήσω να βριζω τόσο.
Είναι ένα από τα αμέτρητα πράγματα που πρέπει να σταματήσω να κάνω αλλα συνεχεια αμελω.

Obsession Where stories live. Discover now