ΚΕΦΑΛΑΙΟ 27

914 86 71
                                    

"Κανονίσε ε;Εγώ θα σε σκοτώσω όχι τα ντεπον"αστειεύομαι καθώς κατεβαινω τις σκάλες...

"Φιλάκι"λέει αυστηρά και εχει ήδη κατέβει μερικά σκαλιά για να με σταματήσει...Του δίνω ένα πεταχτο και του χαμογελώντας πριν κατέβω τελικά τις σκάλες...
Είναι τρελός...

......

Φτανω στο διαμέρισμα μου και αμέσως αρχίζω να οργανωνω τις σημειώσεις μου από όλη τη χρονιά.Ημουν συνέχεια επιμελής οποτε δεν μου λείπει τίποτα από σημειώσεις εκτός από μερικές των δύο τελευταίων εβδομάδων...Θα χρειαστω αρκετό διάβασμα αν θέλω να τελειώσω την χρόνια με καλό βαθμο.

Η ύλη των μαθημάτων θα ανακοινωθεί μαζί με το πρόγραμμα αλλά θα ήμουν πραγματικά ευγνώμων στους καθηγητές αν μας την ανακοίνωναν νωρίτερα.Θελω πάντα να έχω ένα περιθώριο ασφαλείας για να είμαι σίγουρη ότι θα τα πάω πολύ καλά.

Το τηλέφωνο μου χτυπάει δίπλα μου και είμαι σίγουρη ότι είναι εκείνος... Μα τού είπα ότι πρέπει να οργανωθω. Δεν το καταλαβαίνει;

Το σηκώνω κάπως νευριασμενη αλλά πριν μιλήσω ηρεμω τον εαυτό μου.Δεν θέλω να νομίζει ότι ειμαι νευριασμενη μαζί του ειδικά μετά το χθεσινο.

"Ναι;"λέω γλυκά αλλά ο συνομιλητής μου δεν είναι αυτος που περιμενα.

"Γεια σου Εμη..."ακούω τον Γιαννη από την άλλη γραμμή να έχει ήδη πάρει θάρρος από την γλυκιά προσφώνηση μου.Γαμωτο...

"Γεια σου Γιαννη..."του λέω αμήχανα.

"Όλα καλά; Είδα ότι έλειπες σήμερα και ανησυχησα"λέει.

"Ναι όλα καλά.Εσυ;"

"Κι εγώ όλα μία χαρά...Να εδώ σκεφτόμουν τι θα φάω για μεσημεριανό και θυμηθηκα ότι σου χρωστάω ένα κέρασμα"λέει.Αυτος μου χρωστάει ή εγώ;

"Νομίζω το αντίθετο"του λέω.

"Μμμ...Αν είναι για σήμερα κερναω εγώ.Ξερω ένα πολύ ωραίο ταβερνακι δίπλα στη θάλασσα και θα περάσουμε τέλεια"λέει και το στομάχι μου γουργουριζει στην ιδέα καλοψημενων φρέσκων θαλασσινών.Μπορει να εφαγα ένα καλό πρωινό αλλά έχει πάει ήδη δύο και δεν έχω ιδέα τι θα φάω αν αρνηθώ την πρόταση. 

"Πεινάω παρά πολύ οπότε θα πω ναι"

"Να περάσω από το σπίτι σου σε κανένα μισαωρο;Θα σού φέρω και τις σημειώσεις που έχασες από σήμερα"του δίνω τη διεύθυνση μου και σε μισή ώρα ακριβώς είναι έξω από την πόρτα μου.

Obsession Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt