ΚΕΦΑΛΑΙΟ 13

899 77 7
                                    

"Βαγγελη"λέει και γυρνάω να την κοιτάξω.

"Μπορείς να μείνεις εδώ αν θες για απόψε... Εννοώ... Είναι αργά για να οδηγείς τέτοια ώρα..."

"Δεν ξέρω αν είναι πολύ καλή ιδέα."

"Όπως θες...Απλά έλεγα να περάσουμε λίγο χρόνο μαζί..."λέει στεναχωρημένα και όλοι οι λόγοι πού μου φωνάζουν να φύγω εξαφανίζονται μεμιάς...

Emie's PROV

Με ανέβασε στο διαμέρισμα μου,με έβαλε να κοιμηθώ και φεύγοντας έριξε το τραπεζακι ξυπνώντας με,απ οτι κατάλαβα μέσα από την ζάλη του ύπνου.

Δεν με νοιάζει καθόλου για το σπασμένο ποτήρι...Απλά ένιωσα κάπως αμήχανα που είδε το έργο μου με εκείνον τελειωμένο.Το είχε ήδη δει τότε στη σχολή και τώρα το είδε ξανά.

Ο καθηγητής το είχε βαθμολογήσει με 9. Αν θυμάμαι καλά κανένας πίνακας μου δεν είχε πάρει τόσο.Και γενικά δεν θυμάμαι να έχει βαθμολογηθεί κάνεις πίνακας με 9 από αυτόν τον καθηγητή... Είναι πολύ αυστηρος για να δώσει πάνω από 8 μέχρι και σε εκπληκτικους πίνακες.

Του άρεσε πάρα πολύ η αντίθεση..."Ένας σκοτεινός νεαρός με πολλές σκοτουρες και πολλά μυστικά παίζει με την κιθάρα του στο πιό ζωντανό πάρκο που θα μπορούσε να υπάρξει"είχε πει...

Του ζητάω να μείνει μαζί μου για το βράδυ... Λίγος χρόνος μαζί του... Τίποτα παραπάνω... Στην αρχή λέει πως δεν είναι πολύ καλή ιδέα αλλά φαίνεται να τον πειθω...

"Εντάξει θα μείνω"λέει χαμογελώντας αμήχανα.

"Αν δεν θέλεις δεν υπάρχει πρόβλημα"λέω αλλά από μέσα μου εύχομαι να μείνει.

"Όχι αλήθεια θέλω να μείνω.Απλα υπάρχει θέμα με αυτά που θα χρειαστω για το βράδυ εδω"

"Νομίζω πως έχω όλα όσα θα χρειαστεις"τού λέω και του δίνω το χέρι μου μέχρι το δωμάτιο μου.

"Έχω ένα σετ πιτζαμες του κολλητου μου που κοιμάται που και που εδω.Δεν θα τον πειράζει"λέω δίνοντας του τα ανδρικά ρούχα.Τα κοιτάζει λίγο παράξενα πριν τα πάρει στα χέρια του.

"Μονο φίλοι... Τίποτα παραπανω"τον διαβεβαιωνω.

"Μπορείς να κάνεις και μπάνιο ή ντους αν θέλεις"του λέω και χαμόγελαει ήρεμα.Όλο αυτό είναι κάπως παράξενο αλλά παράλληλα τόσο ωραίο.

"Τότε θα χρειαστω και μία πετσέτα"λέει και του δίνω μία μεγάλη πετσέτα μπάνιου.
Πηγαίνω προς το μπάνιο και του λέω να με ακολουθήσει.Βγαζω από το ντουλάπι ένα καινούργιο σφουγγάρι καθώς και μία καινούργια οδοντόβουρτσα.

Obsession Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα