ΚΕΦΑΛΑΙΟ 21

914 74 19
                                    

Όταν βγαίνω από το μπάνιο ντυμένη με τις πυτζαμες Μου τον βρίσκω να κοιμάται στο κρεβάτι... Τόσο όμορφος και γαλήνιος... Βγάζω τα μαλλιά μου από την πετσέτα και ξαπλωνω δίπλα του προσπαθώντας να μην τον ξυπνήσω.Ανογει τα μάτια του νυσταγμενα και έρχεται πιο κοντά μου τυλίγοντας τα χέρια του γύρω από τη μέση μου.

"Καληνύχτα μωρό μου"λέει και η φωνή του ίσα ίσα που ακούγεται.

"Καληνύχτα"τού λέω κι εγώ με την ίδια ένταση και κλείνω τα μάτια μου αφήνοντας τον εαυτό μου να κοιμηθει περιτριγυρισμένος από το άρωμα του.

.....

Όταν ξυπνάω το πρωί ευτυχως είναι οκτώ οπότε έχω χρόνο για να πάω στη σχολη.Δεν τον έχω ρώτησει αν έχει μάθημα κι εκείνος οπότε τον σκουνταω ευγενικά για να ξυπνήσει από τον γαλήνιο ύπνο του.

"Εχεις μαθημα σήμερα;"τον ρωτάω χωρίς περιττές λέξεις προσπαθώντας να μην τον ξυπνήσω εντελώς από τον ύπνο του,ωστε στην περίπτωση που δεν εχει μάθημα να συνεχίσει να κοιμάται.

"Μμμ... Όχι"λέει με ένα βραχνό τόνο στη φωνή του.

"Οκευ εγώ πρέπει να πάω"του λέω και Σηκώνομαι για να ετοιμαστω.

"Περίμενε να σε πάω εγώ"μου λέει αλλά τα μάτια του είναι ακόμα κλειστά.

"Κάτσε κοιμησου εσύ θα τα πούμε μετά"ούτως ή άλλως η απόσταση μέχρι τη σχολή είναι μικρή.

"Όταν τελειώσεις έλα από δω έχουμε το γυρισμα"λέει γλυκά και γυρνάει μπρούμυτα για να κοιμηθεί.

Ντύνομαι βιαστικά και αφού βουρτσιζω τα δόντια μου και βάφομαι ελάχιστα με τα καλλυντικά που έχω φέρει από το σπίτι,παιρνω τα βιβλία μου και τα τοποθετω στην τσάντα ώμου μου πριν βάλω τα παπούτσια μου.

"Φιλάκι δεν έχω;"αχχ αυτός... Πηγαίνω δίπλα του στο κρεβάτι και σκύβω από πάνω του για να του δώσω ένα πεταχτο φιλί στα χείλη.

"Να προσέχεις"λέει και γνεφω καταφατικά,μαλλον άσκοπα γιατί έχει ακομα κλειστά τα μάτια του.

.....

Η μέρα στη σχολή παίρνει βαρετα και όταν τελειωνω με όλα τα μαθήματα έχω φάει μόνο ένα σουσαμενιο κουλούρι.Έχουμε το γυρισμα όπως μου υπενθύμισε πρίν φύγω οπότε μάλλον δεν θα έχουμε χρόνο για κανονικό μεσημεριανό.

Ακόμα δεν έχω συνειδητοποιήσει ότι θα παίξω σε βιντεοκλίπ μαζί του... Ελπίζω όντως να μην φαίνεται το πρόσωπο μου πολύ γιατί έχω μερικές ανασφάλειες όπως και για το σώμα μου...

Obsession Where stories live. Discover now