84. Second last song

55 7 3
                                    

#Jayden
Olivia begint aan het volgende nummer, Ethan kondigt aan dat de volgende 2 nummers slownummers zijn.
Ik blijf op mijn plek tegen de muur staan, aangezien er niemand in deze zaal is met wie ik wil dansen, op Olivia na natuurlijk. Ik blijf haar aanstaren, ondanks dat ze me geen aandacht geeft, ze gunt me niet eens een blik.
Maar eerlijk is eerlijk, ze straalt echt iets aantrekkelijks uit en er geen andere meid in deze hele zaal die mijn blik van Olivia af kan krijgen.
DAMN, OLIVIA MAAKT ME GEK! Helemaal gek maakt ze me, ik weet 100% zeker dat ik niet de enige ben die zo over haar denkt, maar daar besteed ik niet veel tijd aan aangezien Olivia het enige is waar ik me echt op kan focussen. Hoe ze samen met Brianna, die op haar basgitaar speelt, plezier en aantrekkingskracht uitstralen.

Olivia begint aan een nieuw nummer, dit nummer is veel rustiger, waarschijnlijk omdat het schoolfeest (voor bovenbouwers) toch al bijna afgelopen is. Brianna en Aiden beginnen met spelen, Olivia lijkt zich er helemaal in te kunnen vinden. Ze zingt prachtig, haar uithalen zijn zuiver en de manier hoe ze zingt geeft me een rustig, maar toch ook spannend gevoel.
Wanneer ze begint aan het refrein opent ze haar ogen en kijkt ze met een kleine glimlach de zaal door, terwijl ze door blijft gaan met zingen. Haar blik stopt dan uiteindelijk, die ik natuurlijk volg, en ik kom uit bij de dj.
Heel veel gevoelens razen er door me heen, maar de gevoelens die het sterkst aanwezig zijn, zijn; pijn, jaloezie, verdriet, woede en natuurlijk begin ik ook een beetje aan mezelf te twijfelen. Natuurlijk ben ik blij dat ze misschien (hoogstwaarschijnlijk) iemand op het oog heeft, maar zo snel doet pijn. KOM OP JAYDEN, JE HEBT HET UITGEMAAKT ZODAT ZE EEN ANDER KAN VINDEN! Schreeuw iets in mijn hoofd, en het klopt ook, maar ik ben nou eenmaal een mens die aan zijn keuzes kan twijfelen. Zonder dat ik het echt doorheb voel ik hoe mijn nagels mijn handen doorboren. Snel open ik mijn gebalde vuisten en focus me weer op Olivia en die dj. Olivia heeft ondertussen haar ogen alweer gesloten, maar de dj kijkt Olivia aan op een manier die ik liever niet wil zien. Het is namelijk hoe ik altijd naar Olivia staar; de verliefde en erg verslaafde blik die ik altijd aan Olivia gaf, nee geef, zelfs als ze me niet aankijkt kon ik mijn ogen nooit van haar af houden.
Een ongelofelijk groot schuldgevoel komt omhoog, wat niet al te raar is aangezien ik HET BESTE IN MIJN LEVEN heb laten gaan, namelijk; HET MEEST PRACHTIGE (zowel uiterlijk als innerlijk) MEISJE DAT DEZE AARDE OOIT HEEFT BEWANDELD EN DE LIEFDE VAN MIJN LEVEN.
Een traan rolt uit mijn ooghoek en glijd verder over mijn wang. Snel veeg ik hem weg en probeer me sterk te houden. KOM OP JAYDEN, DIT IS WAT JE WILDE! Schreeuwt het stemmetje in mijn hoofd weer bemoedigend uit wanhoop.
Het werkt, want mijn gezonde verstand denkt weer aan Olivia en de prachtige toekomst die ze zal hebben zonder mij erin. Ik zal mijn emotionele hart onder controle moeten zien te krijgen als ik echt wil dat dit krankzinnige plan werkt om Olivia te geven wat ze wilt.

Love me harderWhere stories live. Discover now