80. Drama, again

82 8 1
                                    

(Afbeelding; Conzuela die Olivia's make-up doet met een bostel.)

#Olivia
Na lang gedanst te hebben voel ik pas hoe uitgeput ik eigenlijk ben.
Ik geef aan bij Dylan dat ik even naar de wc ga, voor ik Brianna aantik om te vragen of ze misschien meegaat. Natuurlijk gaat ze mee, net als Conzuela die zich losmaakt van Alex.
Aangezien de grotere meisjes-wc erg drukbevolkt is tijdens grote schoolevenementen (zoals een schoolfeest, stuntdag, projectweek ect.) zijn we naar de kleinste meisjes-wc (die ene die iedereen vergeten is) gegaan.

"Dus, hoe zit het nou tussen jou en die dj?" vraagt Conzuela terwijl ze haar lippenstift bijwerkt in de spiegel boven de wasbak. "Er is niks tussen ons." zeg ik een beetje verrast van de vraag. Conzuela kijkt me aan via de spiegel, terwijl ze wat lippenstift uit haar mondhoeken veegt. "En je wilt dat ik dat geloof, ik ben echt niet blind hoor." zegt ze alsof ik een volkomen gek ben en draait zich naar me toe. "Ik zie toch hoe hij naar je kijkt, als je aan het dansen bent rollen zijn ogen bijna uit zijn hoofd." zegt ze op serieuze manier en een grote grijns op haar gezicht. Brianna lijkt het eens te zijn met Conzuela en zegt "Hij noemde haar net ook mooi." op een toon alsof ik er niet bij ben wanneer ze haar wenkbrauwen op en neer haalt naar Brianna. "Hey, hierzo. Ik zit hier." zeg ik en wijs naar mezelf om hen effe te herinneren dat ik hen gewoon kan horen. "Hij is niet lelijk ofzo." zegt Conzuela, terwijl ze zich weer terug naar de spiegel draait en een mascara uit haar make-up tasje vist. "Hij is wel okey." zeg ik schouderophalend, terwijl ik op de lange wasbak van de wc zit. "Wel okey, hij is echt hottie." schreeuwt Brianna bijna die tegen een wc-hokje aanleunt. "Ik ben het eens met Brianna, als ik Alex niet had zou ik mijn kansen bij deze knappe dj grijpen." zegt Conzuela en zegt dat "knappe dj" stuk harder dan de rest. "En na Jayden zou ik denken dat feesten met een knappe dj wel een goed idee is om van een gebroken hart af te komen." gaat Conzuela verder op een wat voorzichtigere toon.
"Hij lijkt me ook best wel een goeie zoener." zegt Brianna na een ongemakkelijke stilte. "Niet dat ons heilige maagdje het zal uitzoeken aangezien ze niet op de eerste date zoent." zegt Conzuela oog rollend en werkt haar andere oog bij met mascara. "Je zegt het alsof ik me moet schamen." zeg ik nogal overdreven beledigd en kijk Conzuela met open mond aan. "Dat zeg ik niet." zegt Conzuela en draait zich weg van de spiegel om me aan te kijken. "Ik zeg alleen dat jongens niet zolang kunnen wachten en bepaalde behoeftes hebben en-." gaat ze verder, terwijl ze me aankijkt. "Tot zover ben ik het eens met Conzuela." onderbreekt Brianna Conzuela. "Olivia is heel goed in het verleiden van jongens, en meisjes, want als ik Jason niet had zou ik lesbi van je worden." zegt ze lachend en trekt me tegen zich aan in een vriendschappelijke knuffel. "Maar weer terug naar die dj, weet je zeker dat er niks tussen jullie gaat gebeuren?" vraagt Conzuela. "Nee." zeg ik. "Waarom niet?" klaagt Conzuela, "Jullie lijken me zo cute samen." zegt ze en kijkt me met haar smekende gezicht aan. "Omdat je het zelf al zei, het is een dj, die waarschijnlijk elke avond met een andere meid zijn bed deelt." zeg ik op een logische toon. "Maar zij zijn jou niet." zegt Brianna en helpt Conzuela daarmee "En hij is Jayden niet." helpt Brianna me herinneringen. Ik draai geïrriteerd mijn ogen, maar ik moet er wel van lachen. "Als je die mooie billen van je schud zal hij al die andere meisjes vergeten." zegt Conzuela en slaat me op mijn kont. Beschaamt grijp ik naar mijn komt en zeg "If you got it, you need to show it." lacht Conzuela. Met zijn drieën moeten we lachen, tot Brianna haar mond opent en zegt "En nu terug naar onze dj voor Larissa haar klauwen ook in hem zet." lacht Brianna en duwt me richting de deur. Om eerlijk te zijn boeit Cameron me helemaal niets, maar het is wel grappig hoe enthousiast Conzueala en Brianna worden als het om mijn liefdesleven gaat. Natuurlijk ben ik Jayden nog niet helemaal vergeten, maar ik kan trots zeggen dat het wel de goeie kant opgaat, als je met de goeie kant bedoelt dat het je totaal niet meer boeit wat hij doet en hem bijna bent vergeten, op het mooiste moment na van onze relatie; toen hij me het schildpaddenstrand liet zien en me vertelde hoeveel ik voor hem betekende................. en misschien ook een beetje hoe hij kuiltjes krijgt wanneer hij lacht, of hoe trots hij keek toen hij Benjamin had leren zwemmen. Maar dan dringt het tot me door dat ik verliefd ben op de herinneringen van Jayden en niet Jayden zelf, aangezien al mijn mooie herinneringen van hem blijkbaar een act was.
Zo krijg ik een tevreden grijns op mijn gezicht, ik kan eindelijk zeggen dat ik over Jayden Martinez ben; de grootste klootzak die ik ooit heb ontmoet en....- Mijn gedachtegang word onderbroken door een hard geluid van een klap. Geschrokken kijk ik achter me en zie Larissa uit een wc-hokje komen met een grijns op haar gezicht. "Maak je geen zorgen hoor, je mag die dj hebben." zegt ze terwijl ze haar jurkje naar benden trekt (aangezien haar privé gedeelte bijna te zien was) en kijkt het wc hokje in. "Want ik neem meer dan genoegen met Jayden, aangezien hij toch veel knapper is." en trekt Jayden het wc-hokje uit. Jayden kijkt me aan met duidelijke spijt op zijn gezicht, wat me om eerlijk te zijn niet zo interesseert. Gelijkertijd met Jayden kijken Brianna en Conzuela ook naar me om te kijken of het wel goed gaat. Ik kijk ze terug aan als teken dat ik evht niks heb en zeg "Gaan we?" alsof Larissa en mijn ex-vriendje zojuist niet uit het wc-hokje zijn gekomen na ons af te luisteren.

Love me harderWhere stories live. Discover now