78. Invitation

63 11 4
                                    

(Video; het zelfgeschreven nummer dat Olivia zingt in dit hoofdstuk.)

#Jayden
WAUW, het enige wat ik kan zeggen is WAUW! Olivia ziet er prachtig uit, haar kleding staat haar ongelofelijk sexy en de zelfverzekerdheid die ze uitstraalt is erg aantrekkelijk.
Natuurlijk had ik liever gehad dat ze het roze jurkje aan had gedaan wat ik voor haar had gehaald, maar ik kan begrijpen dat ze liever geen cadeautjes van haar ex-vriendje aanneemt. Als ze die jurk aan had gedaan zou ze er minder sexy uitzien dan nu, wat ik erg zou waarderen aangezien elke jongen in deze zaal haar aan zit te staren.

Wanneer ze begint te zingen lijkt alles erger te worden, ze maakt me gek.
n het begin wanneer ze me heeft opgemerkt lijkt ze even alles kwijt te zijn, niet dat ze de tijd nam om me goed aan te kijken, wat ik jammer vind omdat ik liever wat langer in haar prachtige ogen zou willen kijken. Meteen wanneer ze begint te zingen lijkt ze losser te raken, in het begin nogal ongemakkelijk, wat niet erg is, aangezien ze de rest van het nummer heen en weer over het podium loopt alsof ze dit al erg lang doet.
Het hele publiek begint te dansen, omdat de beat echt fantastisch is en het net lijkt alsof Olivia iedereen uitnodigt om te gaan dansen.
Zelf blijf ik achter in de aula staan met Jason om de liefdes van onze levens te bewonderen. Zelf kijk ik toe hoe zelfverzekerd Olivia over het podium loopt en danst en af en toe samen met Brianna een klein dansje doet, wat er erg sexy uitziet, maar waar ze niet op lijken te letten omdat ze het erg naar hun zin lijken te hebben.

De tekst die Olivia zingt spreken me erg aan, omdat ze het zo goed over kan brengen en af en toe haar ogen dicht doet bij moeilijke noten waar ze moet uithalen. Ik luister bewonderd toe tot ze een stukje zingt waar ik me erg aangesproken bij voel. Even dacht ik ook dat ik oogcontact had met Olivia, laat ook maar zitten want ze kijkt me aan wanneer ze zingt;
"I give my every, I give my everything for what? Love and devotion, you don't know what that means at all.
You give your every, you give your everything for what. Love and devotion that's all I really need and want.".

Na dit stukje kijkt ze me niet meer aan, maar ik kan het niet laten om me de rest van het liefje aangesproken te voelen. Ondanks dat ze Brianna aan kijkt bij het volgende stukje;
"No looking back, eyes on mine, need to live and let go. Since we met, on my mind, you've been on it the most.".

Door dit te zingen klinkt het net alsof ze me achter zich laat, alsof ze onze hele relatie zo af probeert te sluiten. Een naar gevoel begint zich op te hopen in mijn maag, maar ik wil niet dat ze me achter zich laat. HOUD OP JAYDEN, dit is wel wat je wilde. De enige reden dat ik het uit heb gemaakt met Olivia was omdat ze beter dan mijn kan krijgen en me achter zich moet laten zodat ze verder kan gaan met haar leven. Ondanks dat dit een meer bitter dan zoet gevoel is, probeer ik me groot te houden. Mijn eigen geluk heb ik opgegeven zodat Olivia gelukkig zal worden, en wat er voor haar nodig is om gelukkig te worden is een leven zonder mij erin, want alles wat ik heb maak ik kapot.

#Olivia
Het begin ging nogal stroef aangezien Jayden mijn aandacht trok, maar gelukkig ging het steeds beter nadat ik ergens anders heen keek.
Ik probeerde Jayden zoveel mogelijk te negeren, maar mijn gedachtes bleven bij hem hangen. Na het eerste refrein kon ik het niet laten om hem aan te kijken, wanneer ik eigenlijk niet had moeten zingen en het instrumentaal had moet zijn, improviseerde ik een klein stukje;
"I give my every, I give my everything for what? Love and devotion, you don't know what that means at all.
You give your every, you give your everything for what. Love and devotion that's all I really need and want.".

Ik kon het niet laten, ik moest Jayden laten weten hoe ik me voelde om dit alles af te kunnen sluiten. Ik merkte dat Brianna en de rest even verrast waren dat ik een stukje improviseerde, maar gelukkig gingen ze er goed mee om en speelde ze gewoon verder. Om eerlijk te zijn voelde ik me meteen beter nadat ik mijn gedachtes even hardop had gezongen en kon ik de rest van optreden gewoon verder gaan met een heerlijk gevoel. Wat dit alles gewoon zo moeilijk maakt is dat ik de meeste van mijn nummers heb geschreven met Jayden als inspiratie, maar ik ben blij dat ik een klein stukje heb geïmproviseerd want nu voel ik me niet meer genoodzaakt om me slecht te voelen terwijl ik het zing, want naar mijn gevoel is dit alles afgesloten.
Wat ik nu (de rest van het nummer) vooral probeer is om het publiek uit te nodigen om te komen dansen, wat naar mijn gevoel wel goed is gegaan.

Love me harderOn viuen les histories. Descobreix ara