41

2.9K 185 59
                                    


Cred ca asta o sa fie un capitol de-ala interzis copiilor sub 18 ani :)) Dar stai...in cazul asta nu cred ca ar mai citi nimeni capitolul...mda... Eh, oricum nici naiba nu tine cont de advertizarile astea. Nici eu nu am 18, deci la naiba cu asta :))

Serios, acum dupa ce am scris capitolul, am zis sa revin la inceput si sa va spun ca e cam detaliat, daca nu vreti sa-l cititi sau credeti ca nu e ok, atunci nu o faceti.



Sarutul lui Chris se intensifica pe parcursul secundelor ce trec cu repeziciune, naucindu-ma si facandu-ma sa uit ca tocmai l-am amenintat cu un pistol. Simt ca arma imi este indepartata din mana, de catre Chris, normal, apoi asezata pe noptiera. Stiam ca acela era momentul in care ar fi trebuit sa reactionez, sa rup sarutul, sa iau pistolul inapoi si eventual sa-l scot pe Chris afara din casa mea, dar singurul lucru pe care l-am facut intr-adevar a fost sa ma bucur de buzele lui moi. Chris indeparteaza patura de pe mine, lasandu-ma astfel parca neprotejata, desi aveam hainele pe mine. 

-Te doresc... Il aud mormaind peste buzele mele, dar in loc sa iau masuri drastice si sa-l arunc cat colo de pe mine, imi urc bratele pe umerii sai, mai apoi spre parul lui, fiind parca hipnotizata. 

Sarutul ametitor este rupt de catre Chris, care isi dadu jos jacheta, din cate am auzit eu, apoi fara sa-mi dau seama, buzele noastre dansau din nou unele peste celelalte, transformand saruturile in cele mai innebunitoare lucruri existente.Asta credeam eu pe moment, dar cand am simtit cum Chris imi trage tricoul peste cap, lasandu-ma astfel dezbracata in partea superioara a corpului, astfel saruturile sale fierbinti gasindu-si alte locuri in care sa fie aplicate in afara de buzele mele. Doar faptul ca eram atat de expusa in fata lui,k chiar daca era intuneric, ma facea sa rosesc. Stiam ca nu e prima data cand se intampla, stiam ca am mai cunoscut atingerile tandre a le lui Chris, dar roseata nu avea cum sa nu mi se urce la obrajii ce-mi ardeau. Ma simteam de parca ochii lui puteau invinge intunericoul si ma puteau dezbraca complet doar dintr-o privire.Un geamat scurt imi iasa pe gura, capatand de la Chris un chicot slab, pe care abia de l-am auzit. Urmatorul articol vestimentar care disparu dintre noi era tricoul lui, urmat de pantaloni, a carui fermoar am auzit cum se desface. Un scurt sunet infundat se aude la contactul hainelor cu podeaua, iar caldura corpului sau ma invaluie. Pelea lui se simtea atat de bine si catifelata! Alte saruturi pasionale isi faceau aparitia intre noi, facandu-ma sa urlu pe interior.

Simt cum, in timp ce buzele sale imi dezmierdau gatul, mana sa cobora usor pana la betelia pantalonilor mei scurti. Pentru un moment, rasuflarea mi se taie, stiind ca acum ori niciodata pot sa pun capat scenei. Inca pot sa scap, gandesc eu, dar cand si pantalonii mei au disparut, stiam ca era oricum prea tarziu. Era prea tarziu inca de cand a avut loc primul sarut. 

-Imi pare sincer rau ca bezna asta ma opreste din a te savura din priviri, sopteste Chris, sarutandu-mi portiunea de piele de deasupra chilotilor.

-Chris...Murmur eu, stiind ca pe langa roseata provocata, cuvintele lui au amplificat dorinta ce parca mi se stransese in stomac...si intr-un loc aflat mai jos.

Nu a durat mai mult de 5 secunde pana cand degetele lui Chris au ajuns in partile mele intime si au reusit sa scoata de la mine ca rezultat mai multe gemete tulburatoare. Apoi, boxerii lui au disparut.

-Spune-mi ca ma vrei, iubito. Imi sopteste el la ureche, cand se aseaza peste mine. Trag aer in piept de cateva ori, dorindu-mi din ce in ce mai mult sa-i simt trupul peste al meu cat mai repede si fara sa-mi dau seama, cuvintele ieseau fara sa le pot opri.

-Te vreau, Chris.

...

CRED CA AM EXAGERAT CU CAPITOLUL ASTA :)) 

SPUNETI-MI DACA E CAZUL SA-L STERG SAU SA-L FAC MAI DECENT :))

Nu te pune cu criminalul...(+18)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum