Capitolul 18 -Sah-mat

5.6K 404 15
                                    

-A venit timpul sa vedem daca esti atat de buna pe cat imi imaginam. Continua el, lasandu-ma sa ma uit socata in gol. Inca nu m-am intors si nici nu as putea. Simt ca ar fi atat de gresit s-o fac, ceea ce pare o tampenie. Adica el ma tortureaza de atata timp,  asa ca am dreptul sa-l vad. Sa vad cine e psihopatul ce m-a distrus psihic.
  
-Buna...buna la ce? Intreb cu vocea tremuranda. Aud un chicot sadic, apoi un raspuns la fel :

-La joaca, papusa.

Mana lui coboara spre coapse, iar cealalta i se scufunda in parul meu. Scot un scrancet cand imi prinde parul in pumn, dar nu spun nimic. Nimic ce poate fi inteles.

-Ma vei omorî?  Ma trezesc intreband, sperand sa-l opresc din a ma mai atinge in felul asta.

-Eva l-a intrebat pe Dumnezeu de ce a creat-o? Nu,  pentru ca raspunsul era evident. Pentru a-i tine companie, mai mult sau mai putin, lui Adam. Raspunsul la intrebarea ta, scumpo, e la fel de evident. Imi spune el, iar eu raman blocata cand ii aud raspunsul. Vorbele ,in general. Cine poate avea o minte atat de bolnava?!

-Asta a fost un 'da'? Graiesc eu, din nou.

-A fost un 'nu ma intrerupe a doua oara, caci va iesi urat ' .Raspunde rece.
-Cine esti ? Murmur eu, incercand sa par neinfricata de cele spuse de el.

-Cel care-ti poate decide viitorul. Vine si raspunsul sau,  apoi simt cum sunt intoarsa cu fata la el, ceea ce mi se pare imposibil, caci nu credeam ca ma va lasa sa-l vad. Vreodata.

Raman socata cand il vad chipul. Cas ochii cat cepele . Ii privesc ochii , gura , pometii... 

 Ochii lui , ce par blanzi si calmi, ascund defapt oceane de rautate , forma gurii lui perfecta i se curbeaza intr-un ranjet stramb si bolnav, transformandu-si pometii intr-unii ascutiti si ...ai naibii de atragatori .

  Parul sau... Ciocolatiu si asezat fara cusur , ii impodobea , intr-un mod de nedescris , capul . 

-Tu... murmur eu, dar restul cuvintelor raamn in aer, fiind prea coplesita de moment . 

 Nu arata ca un psihopat... Nu arata ca un barbat frustrat . Sau ca un drogat fara viata . Era...atragator. Era un baiat obisnuit . Defapt nu... Nu ar fi trecut neobservat cu frumusetea lui prin multime . Nu ar putea fi eclipsat de nimic . 

 Pare genul de baiat de liceu, de bani gata, ce mbla cu toate fetele din liceu sau mai mature, ce face ochi dulci profesoarelor mai tinere si ce conduce masini scumpe . Ceea ce nu e exclus sa fie, desigur. Doar ca...defapt, este unj psihopat. Un criminal . Dar e atat de perfect... Nu ! Nu pot sa ma gandesc la asa ceva ! Pentru numele Lui Dumnezeu ! M-a torturat zile la rand... Il urasc. Il urasc. Chiar il urasc . Sau asa ar trebui...


-Oh, scuza-mi cearcanele, papusa, nu ma asteptam sa ma vezi azi . Spune el pe un ton amuzat si prefacut .Era clar ca vroia sa-l vad. Adica, el nu m-ar fi lasat sa-l vad din greseala. Asta e planul lui . El nu greseste .

-Esti...incerc eu sa spun, dar cuvintele cum ar fi idiot, psihopat , nebun, intarzie sa apara .

-Perfect ? Atragator ? Lordul Frumusetii ? Stiu scumpo asta deja... Desi, ai putea sa-mi spui Asul , imi place sa mi se spuna asa .

-Nebun...Nebun de legat . Continui, iar ranjetul lui devine un zambet larg si arogant .

-Eu sunt nebunul...Iar tu Regina de culoare alba . Tabla noastra de sah ne asteapta . Spune , iar in acelasi timp imi face semn spre o usa din capatul camerei imense . O usa neagra, ce pare grea si inchisa foarte bine, cu multa atentie . 

-Sah-mat, iubito. 


Buna ! Scuze de greseli ! :D Scuze si pentru ca postez rar si capitole scurte. scuze pentru ca nu raspund la comentariile voastre frumoase si pentru ca desi vad ca multe persoane vor dedicatii, nu dau . Uit mereu de dedicatii :)) Scuze .

Nu te pune cu criminalul...(+18)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum