Capitolul 16-Cucul...

7.3K 477 63
                                    

-Treburi ca astea , spune el , apoi simt doua buze moi si calde peste ale mele, facand un "dans" salbatic... Eu incercam sa ma desprind din sarutul psihopatului , dar nu prea reuseam... Mainile lui ma tineau neclintita , avand-o pe cea stanga in parul meu si tragandu-ma de el.

Pe langa frica uriasa ce-o simteam... ceva parca se juca in stomacul meu... Simteam o emotie ciudata, si asta odata cu alest sarut ciudat ...ciudat de placut. Gandurile mi-au fost oprite odata cu oprirea miscarilor lui asupra buzelor mele...

-Daca un sarut furat e atat de dulce, nici nu-mi pot inchipui cat de dulce e unul pe care mi-l dai cu toata pasiunea ta...Spune el , iar eu imi opresc miscariile in contradictoriu cu ale lui , stand acum teapana ca o statuie , "masurandu-i" cuvintele...

-Esti... un ciudat... un psihopat ! strig eu in cele din urma, dandu-mi seama totusi in ce rahat ma aflu, incercand sa nu ma las vrajita din cauza unui sarut...un sarut ce mi-a intunecat mintea pentru cateva secunde... un sarut pe care, nu stiu de ce naiba, imi dorec sa-l mai traiesc.

-Iar tu esti de acum... jucaria acestui psihopat... Dintotdeauna ai fost, dar de acum , ma pot juca si fizic cu tine, nu doar cu mintea ta...Zice el , apoi ii simt mainile eliberandu-mi corpul ce tremura . Il simt indepartandu-se de mine, caldura emanata de corpul sau bine-facut disparand . Il aud pasii, dar tptusi nu pot sa fac nimic , ramanand acolo ca o idioata , pe acea masa...

-Imi place sa-mi respect programul... 

-Po-poftim ? ma balbai eu , ioar el chicoteste.

-E 23:34... Joaca incepe la 00:00 , pana atunci , distreaza-te singura , caci la miezul noptii... ne vom distra impreuna, continua el , raspunzandu-mi la intrebare.

Desi era intuneric bezna , parca puteam sa-i vad expresia aia multumita si jegoasa de pe fata...

-Du-te dracului ! tip eu , inainte sa aud usa trantindu-se , anuntand ca cel mai negru cosmar al meu iesise deja din incapere . Ma ridic repede de pe masa , apoi , incercand sa nu ma lovesc de alte chestii , ma indrept spre aceiasi usa , dar ma impiedic de prima treapta , nevazand-o . Cad la pamant , totusi reusind sa nu ma lovesc... prea tare.

Ma "adun" de pe scarile reci de piatra sau beton , apoi le urc , ajungand la usa... Apas pe clanta , dar era inchisa .

-La dracu ! tip eu , apoi lovesc cu pumnul in ea . Argh... ! gem eu , dupa ce o unda ce durere imi trece mana.

Pipai din nou cu mana pentru a gasi acel intrerupator nenorocit , pe care il gasesc dupa cateva incercari. Apas pe el , iar in beciul asta infricosator se face lumina. Ma uit inca o data prin jur , incercand sa gasesc vreo usa , vreo fereastra , orice ma poate scoate de aici.

Oftez frustrata cand vad ca nu era nimic "salvator" pe aici , si ma las in jos pe perete , incepan da plang cu atata forta incat cred ca as fi trezit si un mort .

Ma uit in stanga mea , apoi observ din nou acea cutie in care erau lucrurile mele. Ma duc spre ea in patru labe , apoi o trag mai aproape de mine .

-Nu pot sa cred ca astea erau aici... Ca un psihopat le-a luat... zic , uitandu-ma printre ele , gasind si alte lucruri destul de importante pentru mine... Asta era... zic cu voce tare , dar sunt intrerupta de un ticait . Ma uit in sus si vad ...un ceas vechi cu cuc. Cucul ala prafuit scotea acel zgomot.

Numaram fiecare ticait , acest oprindu-se la 12. Ma gandesc putin , apoi ma ridic ca si arsa de pe jos , hohotele de plans revenind iar. Ora 00:00...


Buna ! Scuze de greseli ! :)

Nu te pune cu criminalul...(+18)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum