37

3K 233 36
                                    

Inghet cu telefonul in mâna. Nu stiu ce sa fac, ce sa gândesc. O parte din mine știe ca mesajul e de la Chris. Dar o parte spera ca totul s-a terminat. O parte din mine se bucura, gândește "si mie mi-ai lipsit", dar alta parte din mine e îngrozită. Credeam ca viața mea e din nou normala. Ca totul s-a terminat si ca de acum pot sa pun capul pe perna seara liniștita. Dar se pare ca m-am înșelat, ca misteriosul Chris nu își dorește același lucru ca si mine. S-a întors cu forte proaspete si se pare ca jocul oficial a reînceput.

...

Ma trezesc speriata din visul ce tocmai m-a îngrozit. Chris aplecat peste mine, spunându-mi cat e de dezamăgit de mine. Nu stiu ce m-a speriat mai mult: faptul ca l-am visat pe Chris după atâta timp in care nu s-a mai întâmplat asta sau faptul ca era dezamăgit. Ca era supărat. Ma uit la ceas si vad ca e ora 02:15. Închid ochii si trag aer in piept. Trebuie sa ma calmez, trebuie sa...dar gândul mi-e intrerupt de un zgomot puternic. Sar ca arsa si ma uit înnebunită prin camera, in jurul meu, dându-mi seama ca totul era degeaba. Era bezna in camera mea. Știam ca era doar un zgomot, dar faptul ca eram singura in casa pentru ca mama si tata au trebuit sa se ducă urgent in orașul vecin imi dădea fiori. Eram singura.Întind mâna tremurândă Spre veioza din dreapta mea si o aprind, pregătită sa găsesc ce e mai rau in camera mea, dar tresar surprinsă cand vad ca sunt singura in camera si ca nimic nu e schimbat sau ca ar trebui sa fie ceva sa ma îngrijoreze. Totul era in regula. Închid veioza si ma așez comod in pat pregătită de un somn lung si plăcut cand simt o mâna calda ce mi se aseaza pe gura, oprindu-ma sa tip. Aproape fac infarct si deschid ochii cuprinsă de groaza. Ma zbat, dar simt un corp la fel de cald ce ma imobilizează. O Doamne! Gândesc eu complet înnebunită de frica. Imi mișc mâinile in nestire, dar încremenesc cand aud o voce atât de cunoscuta :
-Esti la fel de frumoasa, iubito. Sper ca ți-a fost dor de mine, pentru ca eu ți-am simțit al naibii de mult lipsa. Ii simt mâna liberă coborând spre soldul meu si ma mișc mai tare sub el. Sunt speriata, chiar speriata.
-O sa-mi iau mâna de pe gura ta, ce zici? Dar sper ca totul va fi ok... Spune, Referindu-se la faptul ca as putea tipa. Sincer...nu stiu daca as putea promite ca nu o sa tip. Incerc sa ma uit la el, dar e întuneric. Imi simt gura eliberată .
-Chris... Murmur eu, inca socata. Ce...
-Ce fac aici? Nu e evident? Revendic ceva ce e al meu. Zice, dându-mi fiori pe șira spinării. Oh, Doamne, după atâta timp e din nou in fata mea, atât de aproape si imi acorda atenție doar mie. Nu suntem Încolțiți de alte fete de la facultate care salivează după el. Ii simt mirosul prea bine cunoscut mie, care imi da fiori de placere si câteva sentimente pe care inca nu le-am identificat. Frica, poate. Desi mi s-au aprins călcâiele după el, nu pot sa nu am o ultima fărâma de teama cand sunt in preajma lui. Imi trezește emoții necunoscute si ciudate. Nu pot sa zic sau sa ma decid daca sunt de bine sau nu, dar stiu ca ma fac sa ma gândesc mereu la el, la brațele sale in jurul meu, la buzele lui... La noaptea aceea, la naiba!
-Nu ma săruți, scumpo? Zice pe un ton ironic.
-Ar trebui? Șoptesc eu, parca neavând Putere sa ridic tonul. Cred ca nici daca as vrea nu as putea sa tip. Simt o apăsare in piept si nu stiu de la ce mi se trage senzația. Respirația mea nu era regulata, in comparație cu cea a lui Chris care e perfect normala, de parca nu ar depune niciun efort. Ma ridic in șezut, apoi încerc sa ii intrezaresc chipul. Chipul pe care il visez aproape mereu.
Ii simt mâna urcând pe obrazul meu, mangaindu-l cu degetul mare. Simt ca mi se ridica parul pe ceafa si inima bătându-mi mai rapid in piept. Il simt coborând spre mine si in intensitatea momentului închid ochii si aștept contactul buzelor noastre cu sufletul la gura. Însă, chiar daca imi doream ca naiba de mult, nu s-a întâmplat nimic. Chris se ridica din pat, zicând pe tonul sau calm si relaxat :
-Data viitoare, sa alegi altceva in locul cănii, iubito. Il aud râzând batjocoritor si apoi mirosul lui dispare din camera mea. Odată cu el.

Nu te pune cu criminalul...(+18)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum