Capitolul 23- M-am indra...

5.8K 388 39
                                    

Imi ridic piciorul, astfel incat genunchiul meu ii loveste acel loc sensibil dintre picioare.

-Ohh, curva mica...Geme Chris, aplecandu-se si tinandu-se cu mana de locul lovit, astfel indepartandu-se destul de mult de mine. 

Trec cu vederea faptul ca m-a facut curva, ceea ce m-a cam ranit, sincer, apoi apas pe clanta usii, deschizand-o si tulind-o afara, cat de repede m-au tinut picioarele astea care s-au inmuiat imediat ce buzele lui le-au atins pe ale mele. Sarutul ala a fost...ciudat, dar mi-a placut la nebunie. Cat mi-as dori sa nu ma gandesc la astfel de lucruri, sa-l urasc pur si simplu, sa vreau sa putrezeasca in inchisoare, dar viata mi-a cam tras teapa, de data asta.

Cobor , din nou, scarile mari, ajungand in living, din nou...Ceea ce ma face sa-mi dau seama ca eu si Chris ...alergam in jurul cozii. Ca Tom si Jerry.  Parca totul se repeta la infinit. Eu fac in asa fel si scap, el imi da cateva minute in care sa cred ca am scapat, apoi vine, ma prinde , apoi imi spune tot felul de lucruri ce ma fac din ce in ce mai confuza. Lucruri ce ma atrag la el. Viata de rahat !

Stiam ca nu o sa scap, nici de data asta, iar pasii lui, apropiindu-se de mine, mi-au confirmat temerea.O sa mai scap vreodata? O sa-mi revad parintii si prietenii?

-Nu te-ai plictisit sa tot incerci sa fugi? Se aude vocea lui Chris, putin ravasita. Ma intorc, si-l vad stand la capatul scarilor, privindu-ma fix.

-Nu te-ai plictisit sa te joci cu mine? Nu te-ai plictisit sa ma innebunesti? Tu nu te-ai plictisit?  Spun eu, pe un ton agitat si...resemnat.

-Nu as putea sa ma plictisesc de tine, nici daca mi-as dori asta. Esti atat de complexa si complicata, iubire. Esti o adevarata enigma. Spune Chris, facand doi pasi mari, in fata, inspre mine, dar pastrandu-se totusi la o distanta rezonabila.

-Stii ca nu va putea continua asta prea mult timp, nu? Intreb eu, vocea mea fiind ranita, trista.

-Asta? Intreaba el, pe un ton teatral.

-Chestia asta. Intreaga chestie. Fuga, prinsul, torturatul, luatul de la capat. Parintii mei sigur sunt ingrijorati si mai mult ca sigur ca ma cauta. Prietenii mei la fel. Parintii mei ma vor scoate de aici, iar tu...vei ajunge la inchisoare. Vei putrezi in inchisoare, iti jur ! 

-Parintii tai? Pff...Daca ei chiar se straduiesc sa te caute, nu-si prea dau silinta, sa fiu sincer. Tu esti inca aici, cu mine. Spune,facand inca un pas si inca unul...si inca unul, pana distanta dintre noi...se putea masura in centimetrii. Mi-am ridicat privirea, astfel putandu-l privii in ochi. Avea niste ochi superbi, niste trasaturi perfecte, dar o minte cu mari defecte .

-Se straduiesc, sunt convinsa. Si ma vor gasi, o sa vezi. Spun eu, pe ...cel mai calm ton, de pana acum. 

-Nu vreau sa vad asta...Spune el, dandu-mi o suvita de par, dupa ureche. Ma bucur ca esti aici, cu mine.

-Tu te bucuri, eu nu. Spun, cat de serioasa puteam.

-Lucrurile se vor schimba. 

-Ce sa se schimbe? Crezi ca o sa-mi faca placere ca stau cu tine? Crezi ca va exista candva, in viitor, cand imi va face placere sa ma las torturata de tine? Alunga gandurile astea, prietene, nu se va intampla! Spun, ridicand putin tonul. 

-Esti sigura? Intreaba el, un ranjet arogant, facandu-si loc pe chipul sau. 

-Chris, ma innebunesti! Ma scoti din pepeni, ma inspaimanti ! Ma faci sa tremur de frica, de emotie, de tot ce se poate! M-am indragostit de tine, Chris! Spun, dandu-mi seama ca am zis cam mult. Ma uitam uimita la el, Chris facand la fel, privirea lui fiind socata. Sigur nu se astepta la asta.

-Nu am vrut sa...Incep eu sa spun, dar buzele sale ma intrerup, din  nou. Ti-am spus eu ca totul se repeta, din nou si din nou si din nou. Atingerea buzelor sale ma face sa ma cutremur, sa simt acel lucru ciudat in stomac. Chiar m-am indragostit.


Buna ! Scuze de greseli ! Si...sper ca nu v-am dezamagit in legatura cu dezvaluirea sentimentelor ei. Sper ca nu va asteptati la un moment cu artificii si sampanie cand ii spunea ca-i indragostita :)) Dar, sper ca m-am descurcat la capitolul asta  :D

De asemenea, vreau sa va rog sa va uitati peste noua mea poveste, fantasy de data asta. Daca ma intrebati pe mine, cred ca aceasta va fi cea mai reusita dintre toate, deci multumesc daca veti arunca o privire peste ea. :)

Nu te pune cu criminalul...(+18)Where stories live. Discover now