Capitolul 24- Neata!

5.4K 350 28
                                    

ii simt mainile coborand pe coapsele mele, atingerea lui provocandu-mi o stare de agitare. Buzele noastre se atingeau continuu, luptandu-se pentru dominarea sarutului. Un sarut flamand, ce-mi devora si sentimentele, nu doar buzele. Simt cum bluza de pe mine este ridicata, lasandu-ma confuza, dar nedorindu-mi sa ma opresc. 

Nu aveam pe mine cel mai sexy sutien pe care-l am, dar vazand privirea lui Chris atintita asupra mea, asta nu mai conta atunci. Gura ii coboara spre gatul meu, lasand saruturi dulci si umede pe toata suprafata lui. Nu rezist mult, asa ca decid sa-i trag tricoul simplu jos. Acesta chicoteste vazandu-mi efortul, asa ca si-l trage singur jos, eu esuand putin.

Saruturile noastre se intensificau, iar genunchii parca nu ma mai tineau, lucru ce cred ca l-a observat si Chris, caci ma simt ridicata, apoi asezata pe canapeaua din sufragerie. 

Pantalonii nostri nu mai zabovesc prea mult pe oi, acestia alaturandu-i-se podelei. Trupurile noastre erau lipite parca cu lipici. Simteam ca nimic nu ne va mai desparti in acel moment, ca asa vom ramane pe vecie. Pana cand... Chris isi coboara mana spre partea mea intima, facandu-ma sa pufnesc de uimire.

-Chris...Gem eu, miscarile lui circulare dandu-ma complet peste cap.

-Shh, ma opreste el, continuand.

-Opreste-te... Corpul ma rog prea mult de el, caci inceteaza, lasandu-ma infierbantata.

Il vad dandu-si boxerii jos, ceea ce-mi aminteste de boxerii mei, ce au zburat de pe mine parca fara sa-i vad. Obrajii imi sunt cuprinsi de o roseata inconfundabila, ceea cel face sa ranjeasca.

-Iubito...

-Ahh, gem eu, doar privindu-l. Acesta se apleaca din nou peste mine, asezandu-se intre picioarele mele. Trag aer in piept, inghit in sec, apoi astept ca totul sa se intample, fiind mult prea excitata sa ma pot opri. Desi stiu cine e Chris. Stiu cine e cel ce-mi ia virginitatea. Un monstru. Un psihopat. Cum de s-a ajuns la asta?

-Spune-mi, iubito. Zice calm si pe un ton scazut.

-P...poftim...? intreb eu, strangandu-mi buzele.

-Spune-mi cand sa incep. Zice, pupandu-mi obrazul, apoi buzele. Ii zambesc cu subinteles, iar el imi face cu ochiul, in momentul urmator, facandu-ma sa simt o presiune destul de puternica intre picioare.

-Ahh.

-E bine. Va fi bine, imi sopteste el la ureche, incepand sa faca miscari blande de du-te-vino.

Inchid ochii din cauza placerii ce m-a luat cu asalt dupa doar cateva momente, lasand sa mai scape cateva gemete ce par sa-l multumeasca pe Chris.

-Chris...Ah...

...

Stateam pe canapea, privind tavanul alb. Ce tocmai s-a intamplat? Cum de am facut asta? Unde-mi era capul? Gandindu-ma la ce tocmai facusem, acum cateva ore, parca ma incing. Ma ridic in sezut, cautandu-l pe Chris cu privirea. Cand ma trezisem, el nu mai era langa mine. Oare si lui ii pare rau? De asta nu e aici?

Ma ridic de pe canapea, luandu-mi hainele de pe jos si imbracandu-le. Ar cam trebui sa ma schimb. Sa fac un dus. Oh da, ce bun ar fi un dus! Gandesc eu, imbracandu-ma.

Intru in bucatarie, unde-l vad pe Chris concentrat pe facutul...unei omlete?!

-Neata, zice Chris, vazandu-ma. 

-Cat e ceasul? Intreb eu, stiind ca de cand sunt aici, am pierdut si notiunea timpului.

-09:15, raspunde, venind in fata mea. 

-Vreau sa fac dus. Spun sec, incercand sa nu-l privesc.

-Oh, in regula. Replica, apoi imi face semn sa-l urmez. Asta-i baia, sunt prosoape curate acolo, poti sa-mi folosesti gelul de dus, avand in vedere ca nu am unul doar pentru tine, iar...

-Am nevoie de niste haine, i-o tai, inca incercand sa-i evit privirea. Nu ma simteam prea bine in preajma lui. Simteam ca ma poate citii ca pe o carte deschisa, ceea ce nu-mi prea placea. Se vedea pe fata lui ca era confuz din cauza comportamentului meu, dar nici eu nu o duceam prea bine. De ce se comporta, acum, asa cu mine? Pare ca suntem un cuplu, de mult timp, ce se iubesc enorm. Ceea ce nu suntem. Si nici nu vom fi, chiar daca eu m-am indragostit de el.



Buna ! Scuze de greseli ! M-as bucura tare mult sa va uitati peste noua mea carte. Mersi :**

Nu te pune cu criminalul...(+18)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum