#59

431 23 6
                                    

"Ahooj!" usmála jsem se na Luka, který zrovna přicházel.

"Ahoj lásko," taky se usmál a políbil mě.

"Ale noták lidi..." protočil očima Ash. Zrovna jsme se chystali jet do studia, kde jsme s Lukem měli v plánu všem oznámit naše dvě novinky. Už se na to těším!

"Tak jedem?" zeptal se Luke a přehodil si z ruky do ruky klíče od auta, co držel.

"Jop," řekla jsem a rozběhla se k autu. Když mě Ash viděl, tak se okamžitě rozběhl taky, takže naše bitva o přední sedadlo mohla začít, i když nám všem bylo jasné jak to dopadne. Vzadu bude sedět Luke.

***

Dojeli jsme na místo a začali vystupovat.

"Jak je možný, že jsi moje auto jsi řídil ty a že jsem ani neseděl vepředu?!" řekl naštvaný Luke co zrovna vyletl z auta.

"To je život kamaráde... Zvykej si," zasmál se brácha a poplácal Luka po zádech.

"Ha ha ha, mooc vtipný," zasmál se Luke ironicky.

"Ale notaak nebuď bručoun," vyplázla jsem na něj jazyk.

"Hmmm," udělal psí oči. Šla jsem teda k němu, dala mu pusu a usmála jsem se.

"Lepší?" zeptala jsem se ho.

"Noo... Šlo by to," zakřenil se.

"Tak jdete?" volal na nás Ash, který už stál u dveří.

"Běžíme!" zařvala jsem na něj zpátky, chytla jsem Luka za ruku a šli jsme směr Ashton.

***

Všichni jsme seděli v jedné z mnoha místností, které tady ve studiu jsou. Mike, Ash a El, která taky přijela, seděli na gauči. Calum seděl na židli od stolu a pořád se houpal a Luke seděl na křesle, a jelikož už pro mě nezbylo žádné místo, sedla jsem si na něj. Všichni jsme si povídali a Luke se ke mě po chvíli naklonil. 

"Kdy jim to chceš říct?" zašeptal mi do ucha. V tu chvili jsem všechny přejela pohledem a ujala jsem se slova. 

"Lidi... Chceme vám něco říct!" řekla jsem a v tu chvíli všichni spozorněli.

"Tak povídej," usmála se na mě El, která asi z časti tušila co chci říct a Ash, který naprosto přesně věděl o co jde se na mě usmál, aby mě podpořil. 

"Za prvé jsem těhtná a za druhé jsme s Lukem zasnoubení," vysypala jsem ze sebe rychlostí světla. 

"Co?!" vykřiknul Calum, a převrátil se i s židlí dozadu. Zasmála jsem se, ale jeho to nevyvedlo z míry. Zvedl se tak, že seděl na zemi, židle ležela vedle něj a ve vlasech i všude na sobě měl popcorn, který jedl než spadl. Byla to krásná podívaná. 

"Ty jsi těhotná?" vykulil na mě oči. 

"Ano?" usmála jsem se, i když musím přiznat, teď jsem se ho trochu bála. 

"Gratuluju!" vyskočila El, přiběhla ke mě, vytáhla mě na nohy a objala. Samozřejmě se předtím nezapomněla podívat na prstýnek. Luke se postavil vedle mě a El objala i jeho. Nikdo jiný, ale nereagoval, jen Ash se zvednul a taky za náma došel, nebo spíš za El. Calum nás sledoval s otevřenou pusou pořád ve stejné poloze a Mike se na nás díval úplně stejně. 

"Řekni něco," pousmála jsem se na Luka, který si prohlížel jak Cala tak Mika. 

"Já nevím co," šeptnul zpátky a taky se pousmál. 

"Noták kluci, zavřete ty pusy, nebo vám tam nalítají muchy..." řekla El a dala si ruce v bok. Ash, který doteď stál za ní trochu ustoupil, protože stejně jako já se ji nějspíš trošku bál, když začala děla něco takového, protože možná na to nevypadá, ale dokáže být dost nebezpečná, když jí něco naštve. 

"Luke a Kate nám teď oznámili úžasnou novinku... Co takhle projevit trochu radosti, nebo se aspoň usmát když už nic víc... Ví že to teď nebude lehké, ale VŠICHNI jim s tím pomůžeme že ano? Protože je máme rádi a jsme rádi, za to co se jim stalo a i za to, že jim budeme moct pomáhat a prostě tu pro ně budeme. Pomůžeme jim naplánovat svadbu, na které já budu hlavní družička... Seženu Kate ty nejkrásnější šaty na světě, budou mít strašně dlouhou vlečku, kterou jí ponese 10 malých holčiček, aby se nedotýkala země. Všechny ty holčičky budou mít roztomilé šatičky a krom těch 10 před ní půjdou jetě 2 další, aby mohly rozhazovat okvětní lístky žlutých růží, což jsou samozřejmě její nejoblíbenější kytky... A až se narodí to miminko, budeme s ním chodit na procházky a učit ho chodit a až bude umět chodit, tak ho naučíme chodit na nočním a pomůžeme jim vybrat jméno a všechno to bude naprosto úžasný jasný?!" řekla nebo ke konci už spíš řvala Ellie na Michaela a Caluma. Oba na ní kulili oči, Calum už neseděl jako předtím, zalezl za židli, kterou měl v plánu požít jako štít, kdyby mu náhodou El chtěla něco udělat, a Michael stále seděl na gauči, ale tak, aby byl od El co nejdál. Doufám, že tím proslovem to zkončilo, protože kdyby ne, tak se bojím aby se jeden z nich nepočůral. Ellie vypadala pořád ještě naštvaně. 

"Dobře," řekla jsem, zasmála jsem se a šla směrem k ní. Teď jsem si všimla, že i Luke i Ash se posunuli kousek dozadu a kulili na El oči. Začala jsem se jim smát, a když se El rozhlídla tak se ke mě přidala. Prostě nejlepší kamarádky se poznají. 


Taak jo... Další část je tady! Pořád říkám, že už se blížím ke konci, jenže já nevím jak to mám ukončit, takže prostě ještě budete muset pár částí vydržet. Pak si dám nachvilku pauzu a začnu psát něco jiného (doufám že se vám to bude líbit) a pak se objeví druhá série, kterou už mám trochu naplánovanou (určitě se tam ještě objeví Harry a uvidíme co se stane). Tak jo! Pokud se líbilo, tak votujte a komentujte... Zatím Pa Katy :* :D

Kings and the QueensKde žijí příběhy. Začni objevovat