#46

474 35 0
                                    

Luke:
"Ne... Mandy... Tohle nepůjde." řekl jsem a posadil se. Ona se na mě nechápavě podívala. "Já miluju Kate... Tohle by byla jenom chyba... Běž... Běž pryč." dořekl jsem. Jediné co se ještě stalo je že mi dala facku a odešla z pokoje. A mimochodem nezapomněla su praštit dveřma. Což mi připomíná že takovou ránu jsem před chvílí slyšel. No nic. Oblíkl jsem se, lehl si na postel a chtěl zavolat Kate, abych jí o tom řekl. Než jsem ji stihl vytočit někdo začal bušit na dveře.

"Ahoj kámo... Co se...?" nestihl jsem to doříct, protože mi Calum dal pěstí. Hned jsem cítil že se mi spustila z nosu krev. "Co se stalo? Ty jsi takový čurák! Jak jsi ji to mohl udělat? Proc jsi s tou holkou kurva spal?! Víš jak jsi ji tím ublížil?! Pokud by to tvůj podělaný mozek nepochopil, Kate je tady... A viděla vás!" dokončil svůj proslov, zatímco já se zvedal ze země. Vzal jsem si z poličky kapesník a utíral si krev. Počkat?! Kate nás viděla? Proboha já jsem fakt čurák! "Jak to že je Kate tady? Kde je? Musím s ní mluvit!" vykřikl jsem a vyběhl z pokoje.

Doběhl jsem ke Calumovu a Mikovu pokoji a okamžitě začal bušit na dveře.

Kate:
Seděla jsem na Mikeho posteli a dívala se z okna. "Jsi v pohodě?" zeptal se mě a sedl si vedle mě. "Já... Já nevím." řekla jsem a přitáhla si nohy k bradě. Mike ke mě přišel a objal mě. Najednou někdo začal bušit na dveře. Mike se proto zvedl a šel otevřít, já jsem zůstala sedět na posteli. S někým se tam bavil a pak se dveře zase zabouchly.

"Kdo to byl?" zavolala jsem na něj. "Já." odpověděl Luke. Ano Luke, Mike v pokoji ani nebyl. "Běž pryč." řekla jsem mu. "Prosím nech mě to vysvětlit." řekl a sedl si ke mě. "A co si mám nechat vysvětlit?! První mi říkáš jak moc mě miluješ a pak se vyspíš s jinou! Už mě nezajímá co si myslíš... Myslela jsem si že takový nejsi! Moc dobře víš jak mi bylo když mi tohle udělal Harry... Slíbil jsi že ty by jsi to nikdy neudělal! No klukům se asi fakt nedá věřit... Zvlášť takovýmhle hvězdičkám, které můžou mít každou! Nech mě být..." dokončila jsem a už mi tekly slzy. "Kate..." řekl už taky uslzený Luke. Na tohle už fakt nemám. Zvedla jsem se a odešla z pokoje.

"Kate... Všude tě hledám. Calum mi to řekl." přiběhl ke mě Ash a objal mě. "To bude dobrý." zašeptal a pohladil mě po vlasech, zatímco já jsem mu brečela na rameni. "Poď ke mě... Potřebuješ se prospat. Zítra bude líp." řekl a odvedl mě k sobě do pokoje. Rychle jsem se osprchovala a šla jsem si lehnout. Někdy je můj brácha fakt fajn.

Ležela jsem a přemýšlela. Jak mi to mohl Luke udělat? On takový přece není... Co když to má nějaké jiné vysvětlení? Co když za to nemůže? Ale co to melu... Jasně že za to může. Vyspal se s jinou. Mám chuť hned teď se sbalit a odletět domů! Ale možná že to že tady budu s bráchou a s klukama mi pomůže. Samozdřejmě když se Lukovi budu vyhýbat. Ještě chvíli jsem nad tím přemýšlela a pak jsem usnula.

Fajn... Jsem z Anglie zpátky, takže zase můžu psát. Zítra mám odpoledko, tak nevím jestli stihnu něco napsat, ale pokusím se. Jinak u psaní téhle části jsem fakt brečela. Proboha jak to mohl Luke udělat? Co myslíte že se bude dít dál? Napište mi to... Pokud se líbilo dejte vote. Tak to je asi všechno, takže zatím čauki Katy :* :) <3

Ps. Sorry za chyby, ale když týden nepíšete je to těžký :D :P

Kings and the QueensKde žijí příběhy. Začni objevovat