#43

572 31 2
                                    

Ellie tady je už týden. Strašně užívala všechny koncerty. Nabaloval ji Nial, naštěstí Ash o tom neví. Stačilo to jak měl monokl Harry, ještě Nial. A kdyby vás to zajímalo El ho odpálkovala. No a dneska domů. A neodlítá jenom Ellie, ale i já. Přece jenom turné bude trvat ještě asi tři měsíce a já už musím do školy.

Za tři hodiny musíme být na letišti. Pomalu jsem si na pokoji dobalovala věci. Zrovna jsem něco dávaka do kufru, když mě někdo objal ze zadu. A nevím proč říkám někdo když všichni víme, že to byl Luke. Otočila jsem se k němu a políbila ho. Vypadal smutně. Taky jsem byla, ale nechtěla jsem to dát znát. "Za pár měsíců zase budeme spolu." řekla jsem a pohladila ho po vkasech. "Víš jak dlouhá je to doba." řekl a znova nahodil sad face. "Noták nebuď smutný... Ještě máme čas." řekla jsem a usmála se. Myslím že ten úsměv se mi moc nepovedl, ale asi to zabralo. Luke se tak pousmál a oba jsme si lehli na postel.

"Zlato?" řekl Luke aby na sebe upozornil. Jen jsme tam tak leželi, ani nic neříkali, jen si užívali přítomnosti toho druhého. Zamručela jsem na důkaz že ho poslouchám. "Tohle mi bude chybět nejvíc." řekl trochu smutně a dal mi pusu do vlasů. Když jsem se nad tím zamyslela má pravdu. Tohle jsou ty nejlepší okamžiky. Ležím vedle někoho komu tak moc důvěřu, vedle někoho s kým se cítím tak v bezpečí a v pohodě. Víc jsem se k němu přitulila. "Mě taky." řekla jsem. Už jsem zněla fakt smutně a pomalu mě začínaly pálit oči. Snažila jsem se zahnat slzy a naštěstí se mi to povedlo.

"Zlato já už budu muset jít." řekl jsem smutně a začala se zvedat. "Ne ještě ne." řekl smtně a stáhl mě zpátky. "Já vážně musím, i když nechci." řekla jsem a políbila ho. "Půjdu s tebou." řekl a postavil se. Jako postavil se z postele, kdyby to někdo z vás úchýlů nepochopil ( :D ). Dala jsem si posledních pár věcí do kufru, vzala si bundu, obula si boty a vyšli jsme z pokoje. Luke mi vzal kufr a já si vzala tašku. Dojeli jsme dolů a tam už čekali El s Ashem. Jak jinak než že využili okamžiku a líbali se. Jo už jsem si na to zvykla. A v tuhle chvíli se jim nedivím.

Už jsme na letišti a čekáme na letadlo. Za chvilku začíná odbavování. Seděla jsem tam v Lukově objetí a už už mi vážně trochu tekly slzy. Mám pocit že Lukovi taky. El s Ashem seděli někde jinde, ale ti dva se pořád něčemu smáli. El to asi bude brát líp jak já. Trochu jsem se od něj odtáhla abych mu viděla do obličeje. Měla jsem pravdu měl uslzené oči. Když se mi podívak do očí otřel mi slzy a políbil mě. Najednou začali hlásit náš let. Už máme jít na odbavení.

"Hned jak doletíš tak mi zavolej." řekl mi Luke ještě když mě objímal. "Dobře." pokusila jsem se o úsměv. Luke mě naposledy políbil a potom jsem šla k letadlu.

Už letíme. Sedím vedle Ellie, mám sluchátka a dívám se z okýnka. "Kate?" oslovila mě El a vytáhla mi jedno sluchátko. "Ano?" zeptala jsem se a pousmála se. "Jsi v pohodě?" zeptala se. "Po pravdě... Ne." řekla jsem a znova mi pomalu začínaly téct slzy. "To bude v pohodě." řekla a objala mě. Jo i v letadle jde někoho obejmout. "Díky." řekla jsem. Zase jsem se zadívala z okýnka a po chvíli usnula.

Tak a je tu další díl... Celkem smutný co? Teď bude takových dílů asi víč, ale pokusím se je psát vtipně. No pořád jsem ještě nemocná, ale ve čtvrtek už jdu do školy. No uvidíme jak to dopadne. Znáte takové ty stříkátka do krku? (Ne nezní to blbě!) Dneska mi ho doktorka dala a je to nechutný. Chutná to jako kdyby jste jedli labelo. Je v tom olivový olej a nějaké výtažky z medu. Prostě je to hnus. Kdyby vás to zajímalo tak jsem si prostě musela postěžovat :DNo nic už končím tak zatím čauki :* :) <3 Ps. Koment a vote by potěšily a omlouvám se za chyby! :D

Kings and the QueensKde žijí příběhy. Začni objevovat