#29

647 33 2
                                    

Zítra klukům začíná to turné. Ještě včera se prej ubytovali tady v Sidney v nějakém hotelu. Takže to znamená, že oni jsou v tom hotelu. Ash je u Ellie, nejspíš tam bude spát. Mike je prej někde s Calumem. A já jsem sama doma, protože Luke musel za Benem. Říkal že pak příjde, tak doufám že to dodrží.

Ležela jsem na gauči a četla si. Teď mi tak došlo že za pár týdnů začíná škola, a já nevím jestli tam půjdu, když mám jet s klukama na to turné. Jo Luke mě přemluvil. Mike, Liam, Ash a i Harry byli rádi. A těm ostatním, to bylo jedno. I když musím uznat že Calum se mnou už začal mluvit. Sice ne nějak moc, ale už mi alespoň řekne "ahoj" a takové ty blbosti jako "jak se máš?" a tyhle další stereotipní otázky. Bylo něco kolem 17:30 tak jsem si šla udělat večeři.

Tak strašně se nudím, že to ani není možné. Co mám dělat?! Šla jsem teda do pokoje, lehla si na postel, vzala si sluchátka a zapla si písničky. Mimochodem miluju Maroon 5, takže jsem si pustila Maps.

I miss the taste of the sweeter life
I miss the conversation
I'm searching for a song tonight
I'm changing all of the stations
I like to think that, we had it all
We drew a map to a better place
But on that road I took a fall
Oh baby why did you run away?

I was there for you
In your darkest times
I was there for you
In your darkest nights

But I wonder where were you
When I was at my worst
Down on my knees
And you said you had my back
So I wonder where were you
All the roads you took came back to me
So I'm following the map that leads to you
The map that leads to you
Ain't nothing I can do
The map that leads to you
Following, following, following to you
The map that leads to you
Ain't nothing I can do
The map that leads to you
Following, following, following

Poslouchala jsem a najednou se mě někdo dotkl. Takhle moc jsem se snad ještě nikdy nelekla. Okamžitě jsem vyltěla do sedu a sluchátka mi vypadly z uší. Rozhlídla jsem se a tam stál Luke, který měl menší záchvat smíchu a zároveň se tvářil zděšeně. "Tohle nebylo vtipný! Jak jsi se sem dostal?" zeptala jsem se rychle. "Vím kde máte schované kliče." usmál se a sedl se vedle mě. Založila jsem si ruce na prsou a tvářila se naštvaně. "Nezlob se... Nevěděl jsem že se tak lekneš. Promiň." řekl a dal mi pusu na tvář. "Tohle už mi nikdy nedělej." řekla jsem a usmála se. "Slibuju." taky se usmál.

Chvilku jsme vedle sebe ležili a jenom si povídali. Pak si Luke lehl nade mě a začal mě líbat. Samozdřejmě jsem to neodmítala. Po chvilce mi rukou zajel pod tričko. Mám pocit že vím kam tohle vede. Přetočila jsem ho pod sebe a sundala mu tričko, stejně jako on mě. Pak jsem mu pomalu začala rozepínat kalhoty. Podívala jsem se na něj. Bylo vidět že by to všechno chtěl urychlit. Zase si mě přetočil pod sebe a rychle si sundal kalhoty. Pak v mžiku stáhnul i ty moje. Takže jsme tam leželi oba jen ve spodním prádle. Luke mě začal líbat na krku. Zaklonila jsem hlavu, aby měl víc prostoru a užívala si to. Potom mi začal rozepínat podprsenku a hned ji i sundal. Podíval se na mě usmál se a zase pokračoval. Teď už jsme byli oba uplně nazí. Mimochodem malý Luke rozhodně není malý. Chvilku se ještě nic nedělo a pak se to stalo. Konečně jsme se spolu vyspali.

Tak máme tu další část. Znova se omlouvám že včera nevyšla, tak jsem se vám to pokusila nějak vynahradit. Fajn tohle popisování mi moc nejde, ale tak jako tak jsem to tam musela dát. Znám hodně lidí co by to popisovalo do podrobna, ale myslím že nikomu nevadí že já mezi ně nepatřím. Tuším že tohle bylo poprvé a naposledy :D teda pokud se vám to líbilo tak možná ne. No nic... Včera jsem byla na té grilovačce a bylo to boží. S Vendou a Barčou jsme si udělali mega karaoke párty a pak jsme dělali různé další blbosti... No pak byla mega polštářová bitva se 'strejdou' a prostě bylo to nejvíc super. :D Doufám že to brzo zopakujem. No nic asi zase moc mluvím. Tak už jenom poslední věc... Komentujte! Hlavně k téhle části by mě zajímal názor. Jinak pokud se líbilo dejte vote a to je asi vše. Zatím čauki Katy :) <3
Ps. Jako vždycky se omlouvám za chyby. :*

Kings and the QueensKde žijí příběhy. Začni objevovat