#50

535 35 1
                                    

Mám pocit že s Lukem se to vůbec nikam nepohnulo a už mě to začíná štvát. Pořád se snaží, ale já si nejsem jistá. Ano pořád ho miluju, ale nejsem si jistá. Nechci mu tak lehce odpustit, ale zároveň to bez něho už nemůžu vydržet. Seděla jsem u Caluma v pokoji, jak jinak, a pořád jsem nad tím přemýšlela.

"Kate... Noták vnímáš mě?" zeptal se. "Promiň říkal jsi něco." zareagovala jsem rychle. "No jo... Ale to je jedno... Nad čím furt přemýšlíš?" zeptal se a přesedl si ke mě. "Co myslíš?" pousmála jsem se. "Tak za ním běž..." řekl a podíval se na mě. "Ale já... Je to složitý." taky jsem se na něj podívala. "Poslouchej... Vůbec to není složitý. Ty ho miluješ. On tebe. Ani jeden z vás už neví co má udělat, proto ti říkám běž za ním. Ne jenom, že se uleví tobě, ale Luke bude asi nejšťastnější člověk na světě. Takže utíkej." usmál se a objal mě. "Děkuju." taky jsem se usmála a šla jsem za Lukem.

Otevřela jsem dveře a vešla jsem dovnitř. "Ahoj." usmála jsem se hned jak jsem ho viděla. Žádné odpovědi jsem se ale nedočkala. Ležel na posteli, měl zavřené oči a sluchátka v uších. Došla jsem k němu a zadívala se na něj. Když ani po tomhle nereagoval, sklonila jsem se k němu a políbila ho. Už jsem se chtěla odtáhnou, ale on mě stáhnul k sobě a přetočil mě pod sebe. Po chvilce se zase přetočil zpátky a konečně si vytáhnul sluchátka. "Ode dneška je tohle moje oblíbená písnička." řekl a odložil jak mobil, tak sluchátka na noční stolek. Já jsem se nad tím musela zasmát.

Ležel na boku, tak aby na mě viděl. "Co to znamená?" zeptal se. "Odpouštím ti to... Ale slib mi..." ani jsem to nedořekla protože mě přerušil polibkem. "Slibuju, že už to nikdy neudělám. Byla to největší chyba jakou jsem kdy udělal." přiznal se. Já jsem s ním samozdřejmě souhlasila. Znova jsme se spolu začali líbat. "Luku?" řekla jsem a on se ode mě odtáhl. "Žádný usmiřovací sex nebude." usmála jsem se. Hned jsem poznala jeho zklamaný pohled. "A?" začal. "Ne." řekla jsem a dala jsem mu pusu. "Dobře." už se taky usmál. Lehl si a já si lehla vedle něj. Přitulil si mě k sobě a já si to uživala. Přesně tohle mi chybělo. Přesně tyhle chvíle kdy jenom ležíme vedle sebe. Ani nemusíme nic říkat, stačí jenom to že jsme spolu.

"Budeš dneska spát tady?" zeptal se mě. "Jo." odpověděla jsem mu. "Mám hlad... Půjdem na večeři?" zeptala jsem se pro změnu já. Luke jenom přikývl a oba jsme se zvedli. Vyšli jsme z pokoje a hned za dveřma jsme potkali Ashe. "Ahoj." usmála jsem se na něj. "Ahoj." taky se usmál a pak se na nás podíval. "Co to je?!" zvýšil hlas a sledoval jak se držíme za ruce. "Co jako?" nahodila jsem nechápavý pohled. "Doufám že s ním zase nejsi... Potom co ti udělal. To nemyslíš vážně?! Po tom co jsi zažila s Harrym jsem myslel že jemu už na to znova nenaletíš. Kate zamysli se!" křičel skoro přes celou chodbu. "Poď!" řekl, chytl mě za ruku a odtáhl mě k němu do pokoje. "To nemyslíš vážně?! Nemůžeš mě tu držet! Je to moje rozhodnutí!" křičela jsem já. "Nechci aby ti znova ublížil." řekl. "Teď mi ubližuješ ty!" naposledy jsem na něj zakřičela a lehla si na postel. To že jsem brečela snad ani nemusím zmiňovat.

Tak jo další část je tu. Omlouvám se, ale prostě jsem byla totálně bez fantazie. I tohle jsem chtěla napsat jinak, ale na nic jiného jsem nepřišla a už jsem prostě chtěla zveřejnit další čast. Nevím kdy bude další... Pokusím se co nejdřív :* Jinak snad se vám to líbilo (pokud jo dejte vote) a budu strašně ráda za komenty... Takže komentujte :D

Fajn tak se zatím mějte... Čauki :* :) <3

Ps. Omlouvám se za chyby, ale na opravování fakt nemám náladu :*

Kings and the QueensKde žijí příběhy. Začni objevovat